- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.241
kızlar ben 1 hafta daha nasıl dayanıcam ya.geçmiyor günler .
canım hayırlısı olsun inşallah daha önce hiç gecikme olmadıysa kanda baktır derimTest yaptım tek çizgi ama gelen giden de yok kızlar cadıarzu
hımmm turşu he ne turşusu kurcan bakim sen severim bende turşuyu ama mideme dokunuyorgünaydıncanlarım...erken kalktım buğün turşu yapacağım onun tarifine bakarken i selam vereyim dedim...kızlar ben bu son ayımız diye takvim yöntemi kullandık ama bilmiyorm ne olacak...:)))şüphelerim var azcuk:)))adetim 9 unda bakalım ne olacak...temizliğe başlamam lazım...kociş kalkana kadar az toparlayım etrafı.....
ececiğim stres yapma lütfen herşey younda o ağrıların normal rahim geliştiği için...
myswetbayb hayırlısı olsun canım hakkında.....
öpüyorum hepinizi canlarım...
kız yaseminn insallah süpriz olur sana:)
geçmiş olsun canım rabbim bselam herkese,bende ilk hamileligimde 8 haftalikken 12 eylul de dsk yaptim kanamayla gerceklesti,krtaja gerek duyulmadi,dr banada 2 ay beklemem gerektigini soyledi san daha 21 gn oldu gun sayiyorum bende beklemek zor allah herkese nasip etin insallahh
geçmiş olsun canım inşallah ikinci kez rabbim göndersi n meleğini sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla derim çokta uzatmanın faydası olmuyor tabi hazısanopuyorumnanaktanselam arkadaslar ilk hamileligim yolunda gecti ve cok saglikli bir oglum var.ikinci hamileligimde bende melegimi 22 eylülde kaybettin 13+3 haftaliktim.kürtaj oldum.henüz 12 gün gecti kadin doktorum tatilde dönünce 12 ekimde kontrolüm var kanamamda yeni bitti 10 gün kadar sürdü.bebegim niye öldü diye tahlil sonuclarini bekliyorum down send.süphelenmisti doktor 2 li test sonucum kötü cikmisti.CVS testi icin gittigimde ölmüstü melegim.simdi sonuclar gelip neden belli olsun cokta beklemeden kismetse Allahim nasip ederse tekrar düsünüyoruz.Kasim ayi coktami erken olur acaba??bu ay adet görürmüyüm acaba onuda bilmiyorum CADIARZU tek bildigim Allahimin saglikli,hayirli bir evlat nasip etmesi.
sen hala kan testi yapmadınmı bakim ya yaptırsana şu kan testini kızım ne bekliyon bebeğin doğmasınımı nerdeyse doğuracaksın hala bekliyorsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yada bi doktora görün derim bebiş yoksa sebebini öğrenirsenKIZLAR 4GÜN OLDU TIK YOK YOKSAAAAAAAAAAA
selam arkadaslar ilk hamileligim yolunda gecti ve cok saglikli bir oglum var.ikinci hamileligimde bende melegimi 22 eylülde kaybettin 13+3 haftaliktim.kürtaj oldum.henüz 12 gün gecti kadin doktorum tatilde dönünce 12 ekimde kontrolüm var kanamamda yeni bitti 10 gün kadar sürdü.bebegim niye öldü diye tahlil sonuclarini bekliyorum down send.süphelenmisti doktor 2 li test sonucum kötü cikmisti.CVS testi icin gittigimde ölmüstü melegim.simdi sonuclar gelip neden belli olsun cokta beklemeden kismetse Allahim nasip ederse tekrar düsünüyoruz.Kasim ayi coktami erken olur acaba??bu ay adet görürmüyüm acaba onuda bilmiyorum CADIARZU tek bildigim Allahimin saglikli,hayirli bir evlat nasip etmesi.
KIZLAR 4GÜN OLDU TIK YOK YOKSAAAAAAAAAAA
canım hayırlısı olsun inşallah daha önce hiç gecikme olmadıysa kanda baktır derim
hımmm turşu he ne turşusu kurcan bakim sen severim bende turşuyu ama mideme dokunuyor((kolay gelsin canım
ay inşallah valla ne güzel olur nazlı kelebeğim bize sürpriz yapar
sen nasılsın izmir hayal
kız yaseminn insallah süpriz olur sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?