Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenaycım senden gelecek seçimlerde kullanabileceğim bi beste bekliyorum canım.. teması bebek olsun bebeği olmayanlara ümit olsun, sonra kadınlara tanıyacağım ayrıcalıklarada değinebilirsin biraz, eşini aldatanlara (kadın erkek farketmez) büyük cezalar var ama onu söyleme oyum kesilir malesef pek cazip gelmeyebilir bu insanlara:))) zaman kötü zaman malumm

ay inşallah o kadar çabuk geçer canım.benim kafama takılan ara ara acaip ağrı saplanıyor kasıklarıma sanki her an regli olcakmışım gibi korkutuyo beni biraz sürüyo sonra geçiyor inşallah olumsuz bişi yoktur

günaydıncanlarım...erken kalktım buğün turşu yapacağım onun tarifine bakarken i selam vereyim dedim...kızlar ben bu son ayımız diye takvim yöntemi kullandık ama bilmiyorm ne olacak...:)))şüphelerim var azcuk:)))adetim 9 unda bakalım ne olacak...temizliğe başlamam lazım...kociş kalkana kadar az toparlayım etrafı.....

ececiğim stres yapma lütfen herşey younda o ağrıların normal rahim geliştiği için...
myswetbayb hayırlısı olsun canım hakkında.....
öpüyorum hepinizi canlarım...

Test yaptım tek çizgi ama gelen giden de yok kızlar cadıarzu
canım hayırlısı olsun inşallah daha önce hiç gecikme olmadıysa kanda baktır derim

hımmm turşu he ne turşusu kurcan bakim sen severim bende turşuyu ama mideme dokunuyor((kolay gelsin canım

kız yaseminn insallah süpriz olur sana:)

ay inşallah valla ne güzel olur nazlı kelebeğim bize sürpriz yapar
sen nasılsın izmir hayal

selam herkese,bende ilk hamileligimde 8 haftalikken 12 eylul de dsk yaptim kanamayla gerceklesti,krtaja gerek duyulmadi,dr banada 2 ay beklemem gerektigini soyledi san daha 21 gn oldu gun sayiyorum bende beklemek zor allah herkese nasip etin insallahh

selam arkadaslar ilk hamileligim yolunda gecti ve cok saglikli bir oglum var.ikinci hamileligimde bende melegimi 22 eylülde kaybettin 13+3 haftaliktim.kürtaj oldum.henüz 12 gün gecti kadin doktorum tatilde dönünce 12 ekimde kontrolüm var kanamamda yeni bitti 10 gün kadar sürdü.bebegim niye öldü diye tahlil sonuclarini bekliyorum .Kasim ayi coktami erken olur acaba??bu ay adet görürmüyüm acaba onuda bilmiyorum CADIARZU tek bildigim Allahimin saglikli,hayirli bir evlat nasip etmesi.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım rabbim b
ir daha yaşatmasın bu acıyı zaman o kadar çabuk geçiyorki sen bile anlamazsın ben nisanda kürtaj oldum 3 ay korun dedi doktorum nasıl geçer bu 3 ay dedim ama geldide geçti bile meleğimi bekliyorum bakalım ne zaman gelecek bize kısmetopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım inşallah ikinci kez rabbim göndersi n meleğini sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla derim çokta uzatmanın faydası olmuyor tabi hazısanopuyorumnanaktan

KIZLAR 4GÜN OLDU TIK YOK YOKSAAAAAAAAAAA
sen hala kan testi yapmadınmı bakim ya yaptırsana şu kan testini kızım ne bekliyon bebeğin doğmasınımı nerdeyse doğuracaksın hala bekliyorsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yada bi doktora görün derim bebiş yoksa sebebini öğrenirsen

günaydın canlarım....sezonu açtım ben ve grip oldum...galiba farkında olmadan üşüttüm temizlik yaarken...adetimede son 4 gün kaldı bakalım ne olacak :)))

çok geçmiş olsun arkadaşım...allah yavrunu bağışlasın sana..unutmaki bi çoğumuza göre çok şanslısın çünkü 1 kere anne olmuşsun...kasım ayı bence erken...bebeğin büyükmüş çünkü 13 haftalık demişsin...en az 3 ay beklemeni tavsiye ederim arkadaşım...hoş geldin aramıza...

canım benim közlenmiş kırmızı biber ve kornişon yaptım....ve hiç acı katmadım...gayet diyet bi turşu benimde eşimin midesine dokunur yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…