Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba canlar nasılsınız tatil moduna geçtimi yoksa herkes benim daha yarında mesaim var ben tatil moduna giremedim habire çalışıyorum bi bakayım dedim fırsat bulmuşken

evet yarın tatil ne güzel.....ama bi ton işim var evi resmen ... götürüyo her yer toz...

herkeze hayırlı cumalarrr
yaseminim geçen hafta benim evde öleydi eve yazı yazılıyodu valla okadar tozluydu bide bayramdan beri hastaydım şimdi pırıl pırıl oldu evim senindeolur inşallah.
belenay canım çokmu yorular seniyaa offf ne dir bu işden çektikleriniz yaa

ben bu haftasonu sadece bi süpürüp silerim o kadar off yeter valla ya :)) geçen pazar akşamüstü otururken biranda estiler kalktım camları sildim mis gibi oldu :)) ya eğer vaktin varsa temizlik güzel ama sınırlı zamanı ona harcamak kötü malesef

yeter gülüm yaaa boşverrrr aman sende :hulya:
hastalandım kızlarrrr ama içlerim söküldü cok agrım varrr

canım benim yaa geçmiş olsun kötü oluyo o ağrı:sinifsinif:

hastalandım kızlarrrr ama içlerim söküldü cok agrım varrr

uyy geçmiş olsun hayalcim ve hadi hayırlı olsun tabi.. ilaç iç canım rahatla çekme o ağrıyı

ay evet gördüm bende ve çok üzüldüm allahım düşmanıma yaşatmasın böyle bişeyi ve yardımcısı olsun allah en yakın zamanda yeniden sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin

çitosa çok üzüldüm kızlar....allah sabır versin..ne kadar acıyaa heryerden bi eşyası çıkar şimdi...rabbim tez zamanda acısını dindirecek bir melek daha yollasın....

merhaba kızlarrr dün gece döndük sonunda...hem guzel hem sıkıntılı bı tatıl gecırdık çok sukur sımdı ıyıyım...hepınızı bende özledım..evdeyım dınlenıyorum ıvır zıvır ıslerle ugrasıyorum bugun...kendımı yormuyorum ama...tatılde tekne turu yaptıgımızın aksamı kaşta bı kanama gecırdım...bırdengeldı ve kesıldı..hemen doktorumu aradım tabı...bı doktora gıdıp ultarosana gırmemı ıstedı kalp atıslarını gormemız gerekıyor dedı eger sorun yoksa tatılıne devam edebılırsın dedı.... ertesı gun cok ıyı bı doktor bulduk kendısıne bınlerce kez tesekkur ederım...acayıp bı panıkle gıttıgım doktordan rahatlıkla cıktım cok sukurbebegımı gordum kalp atıslarını duyduk bı sorun yok..ama düşük tehlıkemız var dınlenmelısındedı...şimdi ıyıyım hafıf akıntılılarımız oluyo...önümüzdekı bıray daha kendımı cok kollamam gerekıyor ...işte böle kızlar...

pericim geçmiş olsun güzelim çok sevindim geçici bişey olmasına.. dinlen o zaman bol bol sakın yorma kendini hatta rapor falan al yat hiçbişey senden ve bebeğinden daha önemli değil canım

oyyy hamişimiz gelmiş kız ösledik seni ay yazdıklarını okuyunca korktum sora baktım iyiye gidiyor yazdklrın rahatladım ohhh miniğinide gördün rahatsın canım rabbime emanet miniğin maşallah yesin onu teyzesi hoşgeldin

sagolun guzellerım salı gunu burdakı doktorumda randevum var bakalım rapor almaya calısacagım ıse gıtmeyecegım sagolsun mudurum dınlen dedı..bu arada orada zamanı geldıgı ıcın doktorum ense kalınlıgınıda ölçtu ne kadar dogrudur bılmıyorum ama ıyı cıktı dedı ama tabı tek basına yeterlı degıl kandada bakılması gerekıyormus bakalım salı gunu konusucaz artık buraylada...haaa bıdeee nerdeyse erkek dıycem dedııı :))))))))) bı cıkıntı var gercı kızdada olurmus ama sonra degısırmıs...ama öle dedı ıste...

gecmısı bıraz okumaya calıstım.tamamını okumadım...hepızını gercekten cok ama cok özledım....hepınızı ınsallah cok ıyısınızdır canlarım....

sızı sevıyorum benım ıcın dua edın....

fantastika yasemin busem nasılsınız kızlar yavaş yavaş topik şenleniyor
busem68 çalışıyoruz canımız çıkasıya ya bide bizim patronlar sorunlu stres yapıyorum bu stresle bebeğim nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı artık
fantastika başbakan olunca şu işde bir el at huysuz patronların vergilerini 10 katına çıkar
yasemin nazlı kelebek sen nasılsın bakim ya kızmıyorsun dimi bana nazlı kelebek deyince bi laf attım öle kaldı bende hoşuma da gidiyor sana böyle demek canım eğer rahatsızsan söyle bak bidaha demem he:))))
dün esteryada burdaydı çok sevindim
izmirhayal canım hayırlısı olsun bir dahaki aya umutların bol olsun geçmiş olsun canım elbet rabbim bizede nasip eder birgün yeterki hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü nasip etsin

pericim dr lar aslında 4 aydan önce anlıyolarmış cinsiyetlerini ama söylemiyolarmış hani azda olsa yanılma payı var diye ..seninde büyük ihtimalle oğlun olucak demek aman hayırlı sağlıklı olsunda dimi güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…