• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

pericim dr lar aslında 4 aydan önce anlıyolarmış cinsiyetlerini ama söylemiyolarmış hani azda olsa yanılma payı var diye ..seninde büyük ihtimalle oğlun olucak demek aman hayırlı sağlıklı olsunda dimi güzelim

evet canım benım herseyden önemlısi saglıkla sıhhatle dunyayı gelmesı elı ayagı duzgun olsun yeter..

belenayım aksine çok seviyorum öyle demeni.....:)) babamda nazlı ceylanım diye sever beni o geliyor aklıma hep canım babam....

merhaba kızlarrr dün gece döndük sonunda...hem guzel hem sıkıntılı bı tatıl gecırdık çok sukur sımdı ıyıyım...hepınızı bende özledım..evdeyım dınlenıyorum ıvır zıvır ıslerle ugrasıyorum bugun...kendımı yormuyorum ama...tatılde tekne turu yaptıgımızın aksamı kaşta bı kanama gecırdım...bırdengeldı ve kesıldı..hemen doktorumu aradım tabı...bı doktora gıdıp ultarosana gırmemı ıstedı kalp atıslarını gormemız gerekıyor dedı eger sorun yoksa tatılıne devam edebılırsın dedı.... ertesı gun cok ıyı bı doktor bulduk kendısıne bınlerce kez tesekkur ederım...acayıp bı panıkle gıttıgım doktordan rahatlıkla cıktım cok sukurbebegımı gordum kalp atıslarını duyduk bı sorun yok..ama düşük tehlıkemız var dınlenmelısındedı...şimdi ıyıyım hafıf akıntılılarımız oluyo...önümüzdekı bıray daha kendımı cok kollamam gerekıyor ...işte böle kızlar...

gülüm dikkat et kendine bol bol dinlen ozaman istirahat et dikkat et bak kızarı heee:oklava:

ahhhh kalbim ben sendeen çoooooook çektim nedir senin bu halin delisin delisin olmaaaazki hep bebek istenmezki çıldırmışsın belli valla sen delisin delisin ne olmuş bebeğin olmadıysa hayatınaaa bir yaramaz girmediyse aman aman sus kimseler duymasın bebeğin sonra alınmasıııııın valla sen delisin delisin

bir beste daha sizlere albüm çalışması yapıcam :))))

pericim hoş geldin ve çok geçmiş olsun inşallah doktor uzun bir rapor verir dinlenirisn bol bol.

belenaycım bayılıyorum senin şu bestelerine.başarılarınızın devamını dileriz efenim :))

fantastikam açıkla artık şu başkanlığını baksana tüm kaderimiz senin elinde :)) kurtar bizi bol bol tatil ver bize :))

ececimm birgün mutlaka projelerimi hayata geçirme fırsatı bulacağım söz.. şimdilik yaşım biraz genç ama olsun arkama sizinde desteğinizi aldımmı kimse tutamaz beni o zaman :))

baktım boynumuuu büktüm yollarına güller döktüm gelmezsen gelmeeeeeeeeee gelmezsen gelmeeeee birgün beni bulacaksın göbüşüme konacaksın benim yavrum olacaksın şimdilik gelmezsen gelmeeeee gelmezsen gelmeeeeeeeee

Back