- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.221
pericim dr lar aslında 4 aydan önce anlıyolarmış cinsiyetlerini ama söylemiyolarmış hani azda olsa yanılma payı var diye ..seninde büyük ihtimalle oğlun olucak demek aman hayırlı sağlıklı olsunda dimi güzelim
heyyyt be canım arkadaşımhihoyyythihoyyytbelenaycım ah bi alsam şu başbakanlığı patron diye bişey bırakmıcam meydanda :))) gör bak :)
hadı ben cıkıyorum canlarım arada yıne gelırım....uzanıcam bıraz...
belenayım aksine çok seviyorum öyle demeni.....:)) babamda nazlı ceylanım diye sever beni o geliyor aklıma hep canım babam....
nazlı ceylanım benim :1hug:
merhaba kızlarrr dün gece döndük sonunda...hem guzel hem sıkıntılı bı tatıl gecırdık çok sukur sımdı ıyıyım...hepınızı bende özledım..evdeyım dınlenıyorum ıvır zıvır ıslerle ugrasıyorum bugun...kendımı yormuyorum ama...tatılde tekne turu yaptıgımızın aksamı kaşta bı kanama gecırdım...bırdengeldı ve kesıldı..hemen doktorumu aradım tabı...bı doktora gıdıp ultarosana gırmemı ıstedı kalp atıslarını gormemız gerekıyor dedı eger sorun yoksa tatılıne devam edebılırsın dedı.... ertesı gun cok ıyı bı doktor bulduk kendısıne bınlerce kez tesekkur ederım...acayıp bı panıkle gıttıgım doktordan rahatlıkla cıktım cok sukurbebegımı gordum kalp atıslarını duyduk bı sorun yok..ama düşük tehlıkemız var dınlenmelısındedı...şimdi ıyıyım hafıf akıntılılarımız oluyo...önümüzdekı bıray daha kendımı cok kollamam gerekıyor ...işte böle kızlar...
:kedi::kedi::kedi:belenaycım başbakanlığım döneminde sana devlet sanatçısı ünvanını vericem canım söz
herşey sizler için efenim beni bahtiyar ediyorsunuz yorumlarınızlabuyrunnnnnnnnnbelenaycım bayılıyorum senin şu bestelerine.başarılarınızın devamını dileriz efenim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?