Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım benim közlenmiş kırmızı biber ve kornişon yaptım....ve hiç acı katmadım...gayet diyet bi turşu benimde eşimin midesine dokunur yoksa....
ohhh afiyet olsun arkaaşım acı değilse bana göndercokacimcoook

yaseminim bende cok hastayım halennnnnnnnnn

ise geldim ama hic keyfim yok

günaydın esteryacım geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine opuyorumnanaktan

kızlar ben bu ay çok erken adet görmüştüm 10 süer zaten öylede oldu adetim bitti 2 gün sonra kanama geldi bide ne zaman ilişkiye girsek kanamam oluyor nedir bunun sebebi sizce bu ay da bebiş olmıcak galiba onu geçtimde neden oldu korkuyorum ben bi doktora gitsem iyi olacak ama şöyle güzel bi doktor bulmam lazım gittiğim doktorlr hep baştan sağma muayene ettiler artık bi profesöre görünsem iyi olur fantastikacım önerebileceğin bir doktor varmı izmirde yada kızlar sizler duydunuzmu hiç izmirde iyi bir kadın doğumcu

ya kimseler yok....aaaa ececiğim hoş geldin canım nasılsın....

yasemincim hoş buldum iyiyim ama çok sabırsızlanıyorum .sana çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ,birde hayırlısı olur inşallah az kaldı sayalım şu günleri :) ay heycanlandım sanki.inşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş kalırsınız.

belenaycım bencede mutlaka doktora görün çünkü bu normal bir durum değil ordaki kılcal damarlarında çatlamalar olabilir.yada çok kasıyosan kendini ondanda olabilir.

yaseminim bende cok hastayım halennnnnnnnnn

ise geldim ama hic keyfim yok

canım benim çok geçmiş olsun....sana bir formül vereceğim akşamdan beri yapıyorum süper bişey....1 su bardağı sıcak suya 2 çay kaşığı nane 2 çay kaşığı tane karabiber limon istege göre bal koy süz ve iç inan bomba gibi oluyosun hemen toparlıyor insanı.:)))

belenaycığım bencede çok iyi bir dr a git...erezyon olabilir vajinanda...ihmal etme canım benim....

ececiğim az kaldı canım...çarşamba gidecektin değil mi....bende senin adına heyecanlanıyorum pıt pıtları duyacaksın inşallah canım....

Günaydın kızlar,
ben bu aralar hep dr.lardayım,bugün kardeşime gidicem orda kalıcam,yarın kardiyolojiye gideceğiz.
Gözünde birşey çıkmıştı,bahsetmiştim, a dan z ye tüm tahlilleri istiyorlar,kalp dahil...

slm kızlar
çok yoğun bir pzt sabahı geçiriyorum daha yeni kendime zaman ayırabildim..

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.. umarım sağlıkla yeniden ve en yakın zamanda hamile kjalırsınız

esterya ve yasemin çok geçmiş olsun güzeller açıldı hastalık mevsimi tabi..

yasemincim dilerim bize hoş bi süpriz yaparsın hayatım tabi hayırlısıyla

belenaycım bencede bi dr a görünmelisin.. ben dokuz eylülde bisürü prof denedim iyiler tavsiye ederim ama muaynane dışarda olursa daha iyi olur bence öylede bi tane profa gittim alsancakta yakup erata (hoş oda 9 eylülün ama muaynanesi dışarda) memnun kaldım diyebilirim ama yeni hamileliğimde ona gitmeyi düşünmüyorum .. offf yani canımcım bende bu konuda muzdaripim, yine alsancakta burak ağca var ona iyi diyolar ama tabi ayrıca bi devlet hastanesiyle anlaşması olmalıki tetkikleri öyle yaptırasın.. bu aradada bende araştırayım tekrar, bulalım bi dr kendimize :)

kobracım kardeşine çok geçmiş olsun tekrar canım ya gözlerinde görme sorunu falan olmadı dimi

bu doktor konusu çok canımı sıkıyor bulamadım bi tane iyi doktor birde dilek hanım var irembe de ama onunda sigortayla anlaşması yok bize bayağı külfet getirir o yüzden bakalım araştırmaya devam edicem ama bu aradada boş durmak istemiyorum bu kanamalar bayağı korkuttu beni smear testini en son 9 ay öncwe yaptımıştım birşey çıkmadı sdece iltihap vardı gittiğim doktorlar çok baştan sağma ilgilendiler ya bide yara var demişti bir tanesi yakalım dedi yara yaktırmakta hiç doğurmamış kadın için iyi değilmiş öle diyorlar kafam çok karıştı rabbim yardım etsin artıkkafamçokkarıştı

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaso sayesinde cerrahpaşa tıp fakultesi kadın dogumdan randevu aldım yarın gidicem. bakalım kromozom analizi testlerini yazacaklarmı bana.. yazarlarsa ve beleşe yaptırırsam super olacak. bu konuda bana akıl vermek ve tecrubelerini paylasmak isteyen varmı aceba?

belenaycım bide tahir diye bi dr var soyadını unuttum ama tavsiyesini çok duydum tepecik devlet hastanesinde yaptırabiliyosun tahlillerini falan.. bide jazminin tavsiye ettiği kahraman bey var ay soyadı neydiki hatta sitesi var nette onada gidebilirsin ama karşıyakadaydı galiba

esteryacım her işin rast gitsin inşallah hayatımm.. sen neden kromozom analizi istiyosun

fantastikam benim ikizler gelismedi ya dr kromozom analizi yaptırın hem kocan hem sen dedi ondan

hayırlısı olsun esteryam inşallah yazarlar dr larda ücretsiz yaptırırsın hayatım hem için rahatlar seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…