- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.261
ohhh afiyet olsun arkaaşım acı değilse bana göndercokacimcoookcanım benim közlenmiş kırmızı biber ve kornişon yaptım....ve hiç acı katmadım...gayet diyet bi turşu benimde eşimin midesine dokunur yoksa....
yaseminim bende cok hastayım halennnnnnnnnn
ise geldim ama hic keyfim yok
KIZLAR 4GÜN OLDU TIK YOK YOKSAAAAAAAAAAA
ya kimseler yok....aaaa ececiğim hoş geldin canım nasılsın....
yaseminim bende cok hastayım halennnnnnnnnn
ise geldim ama hic keyfim yok
kızlar ben bu ay çok erken adet görmüştüm 10 süer zaten öylede oldu adetim bitti 2 gün sonra kanama geldi bide ne zaman ilişkiye girsek kanamam oluyor nedir bunun sebebi sizce bu ay da bebiş olmıcak galiba onu geçtimde neden oldu korkuyorum ben bi doktora gitsem iyi olacak ama şöyle güzel bi doktor bulmam lazım gittiğim doktorlr hep baştan sağma muayene ettiler artık bi profesöre görünsem iyi olur fantastikacım önerebileceğin bir doktor varmı izmirde yada kızlar sizler duydunuzmu hiç izmirde iyi bir kadın doğumcu
yasemincim hoş buldum iyiyim ama çok sabırsızlanıyorum .sana çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ,birde hayırlısı olur inşallah az kaldı sayalım şu günleri :) ay heycanlandım sanki.inşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş kalırsınız.
bu doktor konusu çok canımı sıkıyor bulamadım bi tane iyi doktor birde dilek hanım var irembe de ama onunda sigortayla anlaşması yok bize bayağı külfet getirir o yüzden bakalım araştırmaya devam edicem ama bu aradada boş durmak istemiyorum bu kanamalar bayağı korkuttu beni smear testini en son 9 ay öncwe yaptımıştım birşey çıkmadı sdece iltihap vardı gittiğim doktorlar çok baştan sağma ilgilendiler ya bide yara var demişti bir tanesi yakalım dedi yara yaktırmakta hiç doğurmamış kadın için iyi değilmiş öle diyorlar kafam çok karıştı rabbim yardım etsin artıkkafamçokkarıştıslm kızlar
çok yoğun bir pzt sabahı geçiriyorum daha yeni kendime zaman ayırabildim..
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.. umarım sağlıkla yeniden ve en yakın zamanda hamile kjalırsınız
esterya ve yasemin çok geçmiş olsun güzeller açıldı hastalık mevsimi tabi..
yasemincim dilerim bize hoş bi süpriz yaparsın hayatım tabi hayırlısıyla
belenaycım bencede bi dr a görünmelisin.. ben dokuz eylülde bisürü prof denedim iyiler tavsiye ederim ama muaynane dışarda olursa daha iyi olur bence öylede bi tane profa gittim alsancakta yakup erata (hoş oda 9 eylülün ama muaynanesi dışarda) memnun kaldım diyebilirim ama yeni hamileliğimde ona gitmeyi düşünmüyorum .. offf yani canımcım bende bu konuda muzdaripim, yine alsancakta burak ağca var ona iyi diyolar ama tabi ayrıca bi devlet hastanesiyle anlaşması olmalıki tetkikleri öyle yaptırasın.. bu aradada bende araştırayım tekrar, bulalım bi dr kendimize :)
kobracım kardeşine çok geçmiş olsun tekrar canım ya gözlerinde görme sorunu falan olmadı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?