- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.181
selam kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler şu an itibariyle 2gün gecikti benim kırmızılar ama hayırlısı bakalım yanlız tuhaf bşy oldu test yaptım ikinci çizgi yamuk çıktı komik değil mi? ne demek ki şimdi bu??? :)):uhm:
heh bak bu iyi fikir ezayı duyunca paşa paşa içer belki ama öğlen eve gittim eşim uyuyordu geeden geldide tencereye baktım biraz içmiş ama hepsini içememiş sanırsam midesi almadı belli şimdi akşama da içeceksin dersem eminim tepki gösterir onuda tam anlamıyla içmedimi etkili olmaz boşuna tiksinerek içmesin bari ben bal tarçına devam incirli süt devam ama olurmu bilmem umutlanmıyorum fazla sonra hayal kırıklığı oluyor
busemcim hoşgeldin.. ev işleride çok yorucu ama yinede zevkli değilmi ben temizlik yaparken bişeylerin yerini değiştirmeyi çok severim
busemcim hoşgeldin.. ev işleride çok yorucu ama yinede zevkli değilmi ben temizlik yaparken bişeylerin yerini değiştirmeyi çok severim
kolay gelsin yasemincim.. ben geçen haftasonu yaptım biraz öyle şeyler hele bide yeni bişeyler almışsan süper oluyor değilmi.. yani ufak bi aksesuarda olabilir bu yada yeni bi nevresim takımı.. ay ben almıştım geçen kış sonu yeni 2 tane takım heveslendim bak şimdi onları kullanacağım için :))
fantastika erkeklerde içiyormu ben bilmiyorudum folic acid içtiklerini ne işe yarıyormuş benim eşim solgar içiyor 2 aydır onun dışında bol bol ceviz fındık badem tabi bunları sevdiği için yiyor bebek olsun diye bir çabası yok Allahtan bunları seviyorda yiyor biliyorsun çok faydalı amaaan yine takıntımı yapıyoruz ne
hadi bakalım inşallah çift çizgi olur bayram ederizalkisalkisalkisayyy inşallah kızlar bakalım yarın yine yapıcam test başka bir markanın haber vericem mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?