Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:))) test bozuk olabilir canım ama yamukta olsa ikinci çizginin çıkması şüphe uyandırıcı yaniii :)) umarım sağlıkla en kısa zamanda hamile kalırsın ve kucağına alırsın bebeğini a.s.

evet belenaycım bende geçen ay yaptım öyle bisürü şey ama olmadı ya inancımı kırıyo o kürlere yani yanlış kürmü uyguluyorum acaba diyorum.. o yüzden bu ay inciri yiyorum sade sade, sonra sütle maydonozu kaynatıp buharına oturucam :)) yumurtlamam gelmeden yapıcam onu varsa bi iltihap söküp atsın :)) acaba bende bal tarçın çörekotu yesemmi
hıı bide belenaycım ben dünden itibaren folic içirmeye başladım eşime..

busemcim hoşgeldin.. ev işleride çok yorucu ama yinede zevkli değilmi ben temizlik yaparken bişeylerin yerini değiştirmeyi çok severim

busemcim hoşgeldin.. ev işleride çok yorucu ama yinede zevkli değilmi ben temizlik yaparken bişeylerin yerini değiştirmeyi çok severim

evet gülüm yorucu ma dediğin gibi zevkli hele bazen daha zevkli oluyo evi temiz görmek dediğin gibi bişilerin yerini değiştirmek ama bazen çekilmez oluyo işte katlanıyoz mecbur.kaydirigubbakcemile5

kolay gelsin yasemincim.. ben geçen haftasonu yaptım biraz öyle şeyler hele bide yeni bişeyler almışsan süper oluyor değilmi.. yani ufak bi aksesuarda olabilir bu yada yeni bi nevresim takımı.. ay ben almıştım geçen kış sonu yeni 2 tane takım heveslendim bak şimdi onları kullanacağım için :))

fantastika erkeklerde içiyormu ben bilmiyorudum folic acid içtiklerini ne işe yarıyormuş benim eşim solgar içiyor 2 aydır onun dışında bol bol ceviz fındık badem tabi bunları sevdiği için yiyor bebek olsun diye bir çabası yok Allahtan bunları seviyorda yiyor biliyorsun çok faydalı amaaan yine takıntımı yapıyoruz ne

geçen hafta parmağımı oynatmadım bu hafta dip köşe yapılacak beni bekliyor..güle güle kullan canım cicilerini...

folic erkekler içinde çok faydalıymış, sperm kalitesini arttırıyomuş canım.. seninkide solgarınkini alsın faydalarından söz et ama bebek için deme :))

ayyy inşallah kızlar bakalım yarın yine yapıcam test başka bir markanın haber vericem mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…