• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

listemizdemi canım.....kalp sesi duy öyle ekleyim demiştim ama istersen eklerim canım....sende ekleyebilirsin benim eklemem şart değil ececiğim....hadi kendi ellerinde düzelt ismini :)))

yok hayatım face de . profinine giremiyorum .burda site adı yazmak istemedim ondan öyle anlaşılmaz oldu :))

kızlar perşembeyi getirdik yarından sonra tatil yuppi :))

benim perşembeleri sabrım tükeniyor keşke haftanın son işgünü perşembe olsaydı..cumada haftasonu olsaydı :))

söz ben başbakan olursam kadınlara haftada 3 gün izin vercem :))

kızlar perşembeyi getirdik yarından sonra tatil yuppi :))

benim perşembeleri sabrım tükeniyor keşke haftanın son işgünü perşembe olsaydı..cumada haftasonu olsaydı :))

söz ben başbakan olursam kadınlara haftada 3 gün izin vercem :))

canım oyum sana şimdiden :))))))))))))):lepi:

sizden gelen bu desteklerle beni kimse tutamazzzzzzzzzzz vereliniortak

hem daha ne planlarım var bilemezsiniz..
:lepi:

merhaba canlar nasılsınız bakalım
fantastika kız oyum sana ama 3 gün yetmez güzelim kadınlara sen şunu 5 güne çıkarıver biz cumartesi pazar çalışsak yeter:))))

bu arada eşime sabah keçi boynuzu kürü hazırladım okadar uğraştım adam içmedi içmem diye inat ediyor bebeği bumu yapacak diyor bir kere oldu bebeğimiz bir daha olur diyor ne yapayım ben bu adamı ya çocuk değilki tıka burnunu zorla içir ben çörek otu bal karışımı kullanıyorum diyorum kullanma diyor offf offf erkeklerle uğraşmak ne zor ya

fantastikam yeni parti kuruyosun anladığım kadarıyla,bende oy veririm sana,biz kadınları senden başka kim anlayabilir,çalışma saatlerinide biraz düşürürsen çok sevinirim,kadınların saat 5 ten sonra çalışması yasaklansın,gören duyan olursa ihbar etsinler ceza yazılsın,doğum yapan kadınlar devlet tarafından sigortalansın en az 2 yıl ssk lı gibi muamele görsün,kadınların emeklilik yaşı en fazla 40 olsun,daha isteklerim var ama onları sen seçimleri kazanınca yazarım,şimdilik bu kadarcıkopuyorumnanaktan

selam kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler şu an itibariyle 2gün gecikti benim kırmızılar ama hayırlısı bakalım yanlız tuhaf bşy oldu test yaptım ikinci çizgi yamuk çıktı komik değil mi? ne demek ki şimdi bu??? :)):uhm:

belenaycım sıkma bence kocanı daha çok stres yapar rahat olsun
haklısın canım ama bişeyler apmadan durmakta istemiyorum Allahım büyüktür inşallah bizede nasip eder hayırlı ve sağlıklı evlatlar sende dua et bizehamişlerin duası kabul olurmuş:Saruboceq:

selam kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler şu an itibariyle 2gün gecikti benim kırmızılar ama hayırlısı bakalım yanlız tuhaf bşy oldu test yaptım ikinci çizgi yamuk çıktı komik değil mi? ne demek ki şimdi bu??? :)):uhm:
canım hayırlısı olsun inşallah ya nasl yamuk çıktı anlamadım bozuk falan olmasın başka bir marka alıp tekra dene yani ikinci çizgi çıktı diyorsun hamiş olma ihtimalin yüksek bir daha dene istersen

merhaba canlar nasılsınız bakalım
fantastika kız oyum sana ama 3 gün yetmez güzelim kadınlara sen şunu 5 güne çıkarıver biz cumartesi pazar çalışsak yeter:))))

bu arada eşime sabah keçi boynuzu kürü hazırladım okadar uğraştım adam içmedi içmem diye inat ediyor bebeği bumu yapacak diyor bir kere oldu bebeğimiz bir daha olur diyor ne yapayım ben bu adamı ya çocuk değilki tıka burnunu zorla içir ben çörek otu bal karışımı kullanıyorum diyorum kullanma diyor offf offf erkeklerle uğraşmak ne zor ya

belenaycım bu konuyada el atıcam hayatım.. keçiboynuzu kapsülleri hazırlatıcam ve içmeyen kocaya ceza vericemm arkadaşım sözzz vereliniortak hatta kocalara inatçı olmayı yasaklıyacağım bak gör :))

fantastikam benim oyumda sana yuppii 3 gün tatil :)))

alkisalkisalkis

fantastikam yeni parti kuruyosun anladığım kadarıyla,bende oy veririm sana,biz kadınları senden başka kim anlayabilir,çalışma saatlerinide biraz düşürürsen çok sevinirim,kadınların saat 5 ten sonra çalışması yasaklansın,gören duyan olursa ihbar etsinler ceza yazılsın,doğum yapan kadınlar devlet tarafından sigortalansın en az 2 yıl ssk lı gibi muamele görsün,kadınların emeklilik yaşı en fazla 40 olsun,daha isteklerim var ama onları sen seçimleri kazanınca yazarım,şimdilik bu kadarcıkopuyorumnanaktan

sibelcim kadınların mesaisi 10 da başlasın 12-1 arası yemek molası ve sonra 3 te bitsin bu kadar basit hayatım neymiş öyle 5 falan ne zaman iş yapıcaz ne zaman kendimize bakıcaz alışveriş arkadaş toplantıları falan... doğum yapan kadın sigortalansın fikrini çoook tuttum hayatım istersen seni danışmanlarımdan biri yapabilirim :))

belenaycım bu konuyada el atıcam hayatım.. keçiboynuzu kapsülleri hazırlatıcam ve içmeyen kocaya ceza vericemm arkadaşım sözzz vereliniortak hatta kocalara inatçı olmayı yasaklıyacağım bak gör :))
heh bak bu iyi fikir ezayı duyunca paşa paşa içer belki ama öğlen eve gittim eşim uyuyordu geeden geldide tencereye baktım biraz içmiş ama hepsini içememiş sanırsam midesi almadı belli şimdi akşama da içeceksin dersem eminim tepki gösterir onuda tam anlamıyla içmedimi etkili olmaz boşuna tiksinerek içmesin bari ben bal tarçına devam incirli süt devam ama olurmu bilmem umutlanmıyorum fazla sonra hayal kırıklığı oluyor

Back