- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.141
hamile oldugumu sanmıyorum kızlar aksama yada sabaha regl olurum, cunku hamile olsam mutlaka goguslerimde hassasiyet olurdu.
suhenzacım haklısın vucut kendini toparlamaya calısıyor
kızlar benim bulantılar yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı dünden beri pek bişi yiyemiyorum.ve kasıklarımda batmalar oluyor araştırdım normamiş galiba rahim büyüdüğü için oluyormuş ama ben biraz korktum dün sıklıkla ağrı girdi ,ama herhangi bir kanama yok normaldir dimi?
ececciğim gayet normal hatta gebeliğinin güzel ilerlediğinin habercisi o ağrılar....diye diye sonunda midenide bulandırdın :)))
ece öle seyler düşünmemeye calış seninki cok normal düzgün giden bi hamişlik olcak allahın izniyle:)
ececiğim dış gebelikte kese görünmez canım....
ben regl oldum kızlar bu sabah, Allahtan cok fazla gecikme olmadı daha fazla stres olmadım :)
eceyas cim dıs gebelik tuplerde olur o nedenle rahimde kese gozukmez canım
ben regl oldum kızlar bu sabah, Allahtan cok fazla gecikme olmadı daha fazla stres olmadım :)
eceyas cim dıs gebelik tuplerde olur o nedenle rahimde kese gozukmez canım
düşünmemeye çalışıyorum ama benim yapım gereği ben biraz pipiriğim maalesef ve nerde olumsuz bişi var kendime endekslerim .dün sol kasığıma sık sık ağrı girince acaba dış gebelik mi düşünmeye başladım kafayı yicem.ben ayın 10 nu bekleyemicem doktora gitmek için galiba.
canım içim rahatladı şimdi.
( sen beni diğer tarafta eklemeyi unuttun galiba )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?