Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hayalcim endişelenmene gerek yok sanırım 40 güne kadar normal hatta 50 gün olmayanlar varmış.benim 30 günü olmuştu

tamam o zaman ben emin olamadım hala pozitif çıkıyormuydu acaba diye düşündümde .o zaman stres yapma derim 50 güne kadar yolu var :)) ama inşallah en kısa zamanda gelir.

ben de burdayım kızlar 3temmuzda düştü bebeğim şimdi yine bekliyorum umarım yarın adet olmam

evet bende bu topikteyim artık... doktror 6 ay dedi ama en fazla 4 ay daynabilirm. 2 ay içinde bir düşük bide dış gebelikten sonra hemen bebiş istiyorum yaralarımı sarsınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar hoş geldiniz .ikinizde çok geçmiş olsun biliyorsunuz bu topikte hepimiz aynı acıları tattık inşallah bir daha yaşamayız bu acıyı.herşeyin hayırlısı inşallah en kısa zamnda bebiş haberleriniz alırız.

pinkayacım sana inan çok üzüldük geçen öğrendiğimizde şimda daha iyisin dimi? çok acele etme istersen doktor 6 ay dediyse bence bekle bu süreyi yıpratma kendini.

dış gebeliği nasıl anladılar?

Fıstıklarım merhaba hepinize,sizleri çoook özledim,bayram tatilindeydim,Pazar günü akşam döndük,Pazartesi günü topiğe girip eskiyi okudum ve çıktım,annemi dr. götürdüm.Perşembe günü yine dr.gidicez,Parzkinsonlu annem biliyorsunuz.
Bugün ise kızkardeşim için dr.gittik,hamile ve gözünde bişey çıktı,ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz.
Ben de tatilde üşüttüm biraz ama çok şükür iyiyim.
Anlayacağınız bu ara hastalıklarla uğraşıyoruz.
Tatilim çok güzel geçti,çok gezdim daha sonra detayları anlatırım.Yarın evdeyim,şuan çok yorgunum,yarın görüşmek üzere,bu arada topiğe giremediğim günlerde bile aklımdaydınız.

Bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlarım çok üzüldüm,Allah herşeyin hayırlısını versin,içinizi ferah tutun,benim bir yakınım dış gebelik yaşamıştı,şuan 1,5-2 yaşlarında çocuğu var.Asla birdaha olmaz diye düşünmeyin.

Beni merak eden fıstıklar öpüyorum sizleri :))))))
yarın buradayım ama perşembe ve cuma yine dr.gidicem,şu dr.işlerini bitirincede bol bol yazışırız yine.

slm fıstıklar.. ya ben ne yapar ne eder girerim sizden haber almak isterim topiğimizide öksüz bırakmam ama bugün siteye giremedim işyerinde sabah nrmaldi sonra bi türlü giremedim hep hata verdi inşallah yarın düzelir ya yoksa ben yarında yokum (

pııışşşt belenaycım niye suskun suskun orda duruyosun
canım bugün moralim bozuktu ne yapacağımı bilmedim öle girip okuyup çıktım kkdan çitos nickli arkadaşımız bebeğini kaybetti ona çok üzüldüm 2-3 hafta vardı doğuma ne diyeceğimi bilemiyorum canım arkadaşıma rabbim sabır versin bizler 2-3 aylık meleklerimize nasıl yandık bide onu düşünüyorumda nasıl bir acı Allahım

ben de burdayım kızlar 3temmuzda düştü bebeğim şimdi yine bekliyorum umarım yarın adet olmam
geçmiş olsun cnım rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah

evet bende bu topikteyim artık... doktror 6 ay dedi ama en fazla 4 ay daynabilirm. 2 ay içinde bir düşük bide dış gebelikten sonra hemen bebiş istiyorum yaralarımı sarsınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
pinkayacım geçmiş olsun tekrar aramıza hoşgeldin nasıl toparlanabildinmi biraz

oooooooo kimler gelmiş kimler hoşgeldin canım özledik seni annene ve kardeşine geçmiş olsun

canım inşallah yarın sorun yaşamazsın ve aramıza gelirsin hoş bugün bende çok girmedim ama:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…