- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.101
canım bugün moralim bozuktu ne yapacağımı bilmedim öle girip okuyup çıktım kkdan çitos nickli arkadaşımız bebeğini kaybetti ona çok üzüldüm 2-3 hafta vardı doğuma ne diyeceğimi bilemiyorum canım arkadaşıma rabbim sabır versin bizler 2-3 aylık meleklerimize nasıl yandık bide onu düşünüyorumda nasıl bir acı Allahımpııışşşt belenaycım niye suskun suskun orda duruyosun
geçmiş olsun cnım rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallahben de burdayım kızlar 3temmuzda düştü bebeğim şimdi yine bekliyorum umarım yarın adet olmam
pinkayacım geçmiş olsun tekrar aramıza hoşgeldin nasıl toparlanabildinmi birazevet bende bu topikteyim artık... doktror 6 ay dedi ama en fazla 4 ay daynabilirm. 2 ay içinde bir düşük bide dış gebelikten sonra hemen bebiş istiyorum yaralarımı sarsınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
oooooooo kimler gelmiş kimler hoşgeldin canım özledik seni annene ve kardeşine geçmiş olsunFıstıklarım merhaba hepinize,sizleri çoook özledim,bayram tatilindeydim,Pazar günü akşam döndük,Pazartesi günü topiğe girip eskiyi okudum ve çıktım,annemi dr. götürdüm.Perşembe günü yine dr.gidicez,Parzkinsonlu annem biliyorsunuz.
Bugün ise kızkardeşim için dr.gittik,hamile ve gözünde bişey çıktı,ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz.
Ben de tatilde üşüttüm biraz ama çok şükür iyiyim.
Anlayacağınız bu ara hastalıklarla uğraşıyoruz.
Tatilim çok güzel geçti,çok gezdim daha sonra detayları anlatırım.Yarın evdeyim,şuan çok yorgunum,yarın görüşmek üzere,bu arada topiğe giremediğim günlerde bile aklımdaydınız.
slm fıstıklar.. ya ben ne yapar ne eder girerim sizden haber almak isterim topiğimizide öksüz bırakmam ama bugün siteye giremedim işyerinde sabah nrmaldi sonra bi türlü giremedim hep hata verdi inşallah yarın düzelir ya yoksa ben yarında yokum(
canım bugün moralim bozuktu ne yapacağımı bilmedim öle girip okuyup çıktım kkdan çitos nickli arkadaşımız bebeğini kaybetti ona çok üzüldüm 2-3 hafta vardı doğuma ne diyeceğimi bilemiyorum canım arkadaşıma rabbim sabır versin bizler 2-3 aylık meleklerimize nasıl yandık bide onu düşünüyorumda nasıl bir acı Allahım
canım allah sabır versin canım çok üzüldüm bende okudum o mesajları inan içim yandı.serdar koycaktı galiba bebişin adını.allahım kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?