Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kobracığım hoş geldin canım...ailecek geçmiş olsun hepinize...tatilinin iyi geçmesine sevindim....

canım bir an evvel halletsinler sorunu sensiz olmaz bu topik :)))

evet bende bu topikteyim artık... doktror 6 ay dedi ama en fazla 4 ay daynabilirm. 2 ay içinde bir düşük bide dış gebelikten sonra hemen bebiş istiyorum yaralarımı sarsınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sende hg aramıza ...çok geçmiş olsun canım...bence bu sefer süreyi uzat biraz baksana çok art arda olmuş yaşadıkların...

herkeze günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınızbugün keyifler yerindedir inş
dün benim oğum günümdü akşam evde kocişle kutladıkkkzemuszemus

herkeze günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınızbugün keyifler yerindedir inş
dün benim oğum günümdü akşam evde kocişle kutladıkkkzemuszemus

hoş geldin busecik....doğum günün kutlu olsun canım....hayırlı yaşların olsun...yeni yaşın minik meleğini getirir inşallah sana.....a.s.

Günaydın güzeller,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Belenaycım çok üzüldüm arkadaşına,nediyeceğimi bilemiyorum... Biz halimize şükür etmeliyiz.
Busem doğum günün kutlu olsun.
Fantastikacım ben geliyom sen kayboluyorsun şekerim,ne olacak böyle :))))
Benim de bu ara moralim biraz bozuk,kardeşim 4. ayında ve gözünde bi sorun var ama teşhis koyulamadı,Cuma birdaha gidicez,ınş.önemli birşey yoktur.

Yasemincim nasılsın,nasıl gidiyor hayat ...

iyi gidiyor kobracığım...bende pazartesi başladım işe izinliydim...gün sayıyorum özgürlük için....inşallah önemli bişey değildir canım kardeşinin gözündeki...ilaçta kullanamaz hamileleikten dolayı...

Gunaydin kizlar nasılsınız :)

yaw ben 2 agustos saat 02:00 da kurtaj olmustum sonra 31 agustosta regl olmustum, bugun regl olmam lazımdı halen olmadım korkudan test yaptım dun oglen gibi falan birşy cıkmadı ama korkuyorum ya

kobra teşekkürler canım .
az önce bi arkadaşımın kötü haberini aldım çok üzgünüm doğum 2-3 hftası vardı ama bebeğini kybetmi ameliyatla almışlar çok üzüldüm yaa çokmafoldumben

esterya merhaba, bence hic endiselenme kurtajdan sonra vucudun eski duzenini almasi biraz zaman aliyor benim 8 ay oldu hala eski duzenimi bulamadim.Umarim en kisa zamanda duzelir, hic endiselenmeopuyorumnanaktan

hamile oldugumu sanmıyorum kızlar aksama yada sabaha regl olurum, cunku hamile olsam mutlaka goguslerimde hassasiyet olurdu.
suhenzacım haklısın vucut kendini toparlamaya calısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…