- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.121
slm fıstıklar.. ya ben ne yapar ne eder girerim sizden haber almak isterim topiğimizide öksüz bırakmam ama bugün siteye giremedim işyerinde sabah nrmaldi sonra bi türlü giremedim hep hata verdi inşallah yarın düzelir ya yoksa ben yarında yokum(
ben de burdayım kızlar 3temmuzda düştü bebeğim şimdi yine bekliyorum umarım yarın adet olmam
evet bende bu topikteyim artık... doktror 6 ay dedi ama en fazla 4 ay daynabilirm. 2 ay içinde bir düşük bide dış gebelikten sonra hemen bebiş istiyorum yaralarımı sarsınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
herkeze günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınızbugün keyifler yerindedir inş
dün benim oğum günümdü akşam evde kocişle kutladıkkkzemuszemus
Yasemincim nasılsın,nasıl gidiyor hayat ...
Tatilde Çanakkaledeydim heryeri gezdim,hatta oraya yerleşmeye karar verdim,İstanbulu terk edicem yakında :))))))
günaydın kızlarr
Gunaydin kizlar nasılsınız :)
yaw ben 2 agustos saat 02:00 da kurtaj olmustum sonra 31 agustosta regl olmustum, bugun regl olmam lazımdı halen olmadımkorkudan test yaptım dun oglen gibi falan birşy cıkmadı ama korkuyorum ya
cok üzücü bitanem
Gunaydin kizlar nasılsınız :)
yaw ben 2 agustos saat 02:00 da kurtaj olmustum sonra 31 agustosta regl olmustum, bugun regl olmam lazımdı halen olmadımkorkudan test yaptım dun oglen gibi falan birşy cıkmadı ama korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?