• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hamile oldugumu sanmıyorum kızlar aksama yada sabaha regl olurum, cunku hamile olsam mutlaka goguslerimde hassasiyet olurdu.
suhenzacım haklısın vucut kendini toparlamaya calısıyor

iyi akşamlar arkadaşlar,
hoş geldin esteryam,seni son zamanlarda çok göremez olmuştum,gerçi bende eskisi kadar sık giremiyorum,işler çok yoğun ama arada girip bi bakınıp çıkıyorum.
nasılsın canım,denemeler başladı anladığım kadarıyla,şansın bol olsun,inşallah hayırlı haberlerini alırız burdan canım.
herkese iyi akşamlar diliyorum.

slm arkadaşlarrr çok özledim sizi.. nolcak böyle bilmiyorum herhalde devam edicek bu sorun :((
busemcim doğum günün kutlu olsun güzelim yeni yaşın sana nurtopu gibi bebek hediye etsin
esteryam hadi hayırlısı gülüm ya aman bi süpriz yaparsın inşallah bize ama olmazsada olsun iyice dinlenmiş olur rahmin, hayırlısı hakkımızda
yaseminim, kobracım,belenaycım,ececim,sibelcim,suhenzacım,hayalcim valla hepinizi çok özlüyorum hep düşünüyorum napıyorlar acaba diye.. çok alışmışım ben size yaww
bu arada bebeğini kaybeden arkadaşa çok üzüldüm allah sabır versin, hepimizi korusun allah herkesi

kızlar benim bulantılar yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı dünden beri pek bişi yiyemiyorum.ve kasıklarımda batmalar oluyor araştırdım normamiş galiba rahim büyüdüğü için oluyormuş ama ben biraz korktum dün sıklıkla ağrı girdi ,ama herhangi bir kanama yok normaldir dimi?

kızlar benim bulantılar yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı dünden beri pek bişi yiyemiyorum.ve kasıklarımda batmalar oluyor araştırdım normamiş galiba rahim büyüdüğü için oluyormuş ama ben biraz korktum dün sıklıkla ağrı girdi ,ama herhangi bir kanama yok normaldir dimi?

ececciğim gayet normal hatta gebeliğinin güzel ilerlediğinin habercisi o ağrılar....diye diye sonunda midenide bulandırdın :)))

ececciğim gayet normal hatta gebeliğinin güzel ilerlediğinin habercisi o ağrılar....diye diye sonunda midenide bulandırdın :)))

ya napayım herşeyden bişi çıkartıyorum artık opuyorumnanaktan :)

ben bişi sorucam bilen varmı dış gebelik olduğunda kese görünmüyordu dimi ultrasonda?

peride gelmedi ki ona soralım nasıl geçiyor diye :kızgın: ne çok tatil yaptı.sonra ay_she vardı oda gelmiyor artık

ben regl oldum kızlar bu sabah, Allahtan cok fazla gecikme olmadı daha fazla stres olmadım :)

eceyas cim dıs gebelik tuplerde olur o nedenle rahimde kese gozukmez canım

ece öle seyler düşünmemeye calış seninki cok normal düzgün giden bi hamişlik olcak allahın izniyle:)

düşünmemeye çalışıyorum ama benim yapım gereği ben biraz pipiriğim maalesef ve nerde olumsuz bişi var kendime endekslerim .dün sol kasığıma sık sık ağrı girince acaba dış gebelik mi düşünmeye başladım kafayı yicem.ben ayın 10 nu bekleyemicem doktora gitmek için galiba.

ben regl oldum kızlar bu sabah, Allahtan cok fazla gecikme olmadı daha fazla stres olmadım :)

canım sen çalışmalara başlamışmıydın yoksa hala korunma sürendemisin.eğer bittiyse inşallah önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alırız.

hayırlısı olsun esteryam hakkında.. gelecek ay korunmucaksın dimi

düşünmemeye çalışıyorum ama benim yapım gereği ben biraz pipiriğim maalesef ve nerde olumsuz bişi var kendime endekslerim .dün sol kasığıma sık sık ağrı girince acaba dış gebelik mi düşünmeye başladım kafayı yicem.ben ayın 10 nu bekleyemicem doktora gitmek için galiba.

ececim dış gebelikte kese görünmüyor.. endişelerinde de haklısın canım ama seninki sağlıklı bir gebelik hep böyle düşün..

ayy ece bende senin gibiyim biliyomusn ilk hamileliğimde hep dış gebelikmi boş gebelikmi diye kafayı yedim boş gebelik cıktı doktor bile sasırdı ilk gittiğimde gayet saglıklı dedi ikincide öğrendik ve karar verdim öle seyleri bidaha hiç düşünmücem sende saglıklı bi gebelik geciriyorum de bakayım:) kötülükleri cagırmayalım artık

canım içim rahatladı şimdi.
( sen beni diğer tarafta eklemeyi unuttun galiba )

listemizdemi canım.....kalp sesi duy öyle ekleyim demiştim ama istersen eklerim canım....sende ekleyebilirsin benim eklemem şart değil ececiğim....hadi kendi ellerinde düzelt ismini :)))

Back