Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım benim bence baktır romatizmana ben bile baktırmayı düşünüyorum bak tüp bebek diyosun birde...riske atma tatlım allah korusun.....

iyiyim canım sen nasılsın 10 ekimde daha çok var offff .
ya bişi sorucam ben çok belirti yaşamıyorum birtek kasıklarıma ağrı giriyor arasıra onun dışında çok uyuyorum sanırım ondan sadece belim ağrıyor normalmi ki acaba kusma bulanma bişi yok

bende iyiyim canım....ececiğim illa belirti yaşaman gerekmiyor...bence bir şans bulantı kusmanın olmaması..inşallah güzel haberlerle geleceksin bizlere...

ececim daha erkendir belki güzelim yada belki sen şanslı hamilelerdensindir ve böyle rahat geçicektir 9 ayın
kaç gün önce gitmiştin dr a.. aslında bu hafta gidebilirsin kalbini duymak adına değilde kese büyümüşmü büyümemişmi diye.. oda iyi bi göstergedir diye biliyorum ben.. yani eğer sabredemiceksen tabi..

ayın 23 de gittim canım doktor 10 ekimde gel dedi ama bilmiyorum ki zaten evecikliyim birde daha zafla stres yapmayayım sonra ay kalbini duyamadım diye.

:)) haklısın canım bencede bekle ama hani hiç sabredemezsen yine bi gidip görünebilirsin.. bana önceki hamilelikte dr 10 gün sonra geldiğindede kalbini duyamayabiliriz ama kese büyüme gösterirse bu iyi demektir demişti..ki sen bence gittiğinde bize güzel haberlerle dönüceksin ben öyle düşünüyorum.. hep güzel şeyler düşünmeye çalış canım.. çünkü dediğin gibi dr çok pozitifmiş seninle, o belli ederdi zaten sana

inşallah canım güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.çok fazla dinliyorum kendimi pozitif olmaya çalışıcam iyiki siz varsınız sizinle konuşmak iyi geliyor bana .sanırım sabretmeyi deniycem

kızlar topiğimiz pek sessiz buğün...nerdesiniz...ben öğleden sonra ilaç yazdıracağım ....ordanda eve geçerim....öpüldünüz canlarım...

evet yasemin ya topiğimize nazar değidi galiba artık çok yanlız bırakıyoruz.kızlar hadi kendinize gelin ve topiğimiz yalnız bırakmayın :) nerdesinizzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…