- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #9.061
nete girmiyorum hiç dedei galiba psikolojisi bozuldu biraz yaşadıklarından fantastikacığım....
belenay benimde göbeğim şişsin, içimde tekmeler uçuşsun, canım onu bunu çeksin istiyorum artık.. doğum heyecanı bassın, bebek odası telaşı olsun, isim çekilişleri yapılsın istiyorum.. ses tonu nasıl olucak, kime benzicek diye meraklanmak istiyorum.. :Saruboceq:
canım benim yaaaa kaydirigubbakcemile3ya bende amma konuşmuşum ya zaten ekime geldik :))))))
ah kafam ahhh.. nerdeyse aklım sanki ekime daha çooooook var :)))))))))
sağol gülüm insan illaki telaş ediyor neseki önemsiz bişi.yaa noluyor böle topiğimize nazar değdiarka arkaya üzücü haberler alıyoruz
tugbacım canım geçmiş olsunrabbim bir daha yşatması bu acıyı kolay değil haklısın psikolojin bozulmuştur ama hayat devam ediyor güzelim lütfen toparla kendini senin için dua eden bizleri unutma her zaman yanındayız tatlım
pinkaya geçmiş olsun canım imtihan dünyası bizimde imtihanımız evlatla oluyor rabbim beterinden korusun bizlerede hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
busecim canım benim geçmiş olsun nasılda telaşlanmışsındır kıyamam ya
yasemin kız az kaldı çok uzak gibi geliyor insana ma bak zaman su gibi akıp gidiyor
bende korunmayı bırakalı 3 ay bitti 4e girdik ama kısmet olmayınca olmuyor sabırlı olmak ve beklemek lazım
yuppppppiiiiiiiii rabbim yüzümüe güler inş canım benim.busecik çok geçmiş olsun bende ekimde bırakıyorum korunmayı :)))
busemcim hoşgeldin güzelim geçmiş olsun koltukaltındaki neyseki önemli değilmiş canım.. ee sen beklemicektin hani ekime kadar
belenay benimde göbeğim şişsin, içimde tekmeler uçuşsun, canım onu bunu çeksin istiyorum artık.. doğum heyecanı bassın, bebek odası telaşı olsun, isim çekilişleri yapılsın istiyorum.. ses tonu nasıl olucak, kime benzicek diye meraklanmak istiyorum.. :Saruboceq:
ne güzel yazmışsın zemuszemus .bende çok sabırsızlanıyorum :)
sen çok yaklaştın ececim inşallah bi kaç ay sonra hissediceksin o tekmeleri kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?