Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydınnn kızlar,
bayramdan sonra,uyum sorunu çekeceğimiz bir gündeyiz,inşallah bugünü bir atlatırsak gerisi gelir alimallah,bayram ne güzeldii ve ne kadar kısaydı,gelll kurban bayramıı gellllllllllll.

eşimin görevi ndeniyle doğudayız. geçen ay düğşük yapınca bu ay da hiç bi yere göndermedi eşim. o çalıştı bende evde kös kös oturdum. ailemden ayrı ilk bayramım çok zor geçti:gitme:

aileni özlemekte haklısın ama şöyle düşün senin aileni gördüğün her zaman bayram olur zaten sende gelecek ay gider kalırsın yanlarına hem eşininde içi daha rahat eder

sibelcim keşke hayat bayram olsa ve bizde hep tatil yapsak :)))))

insan sevdikleri ile birlikteyse gerçekten hayat bayram zaten,ama maalesef çalışma saatlerimden dolayı sevdiklerime çok kısıtlı zaman ayırabiliyorum,ama bir gün böyle bir işim olacak işte o zaman hayat bayram olacak.hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet yok olmuş puanlarımız :)) sıfırlamışlar heralde

sibelcim bu hafta böyle bizim dışımızda pek kimseler olmucak sanırım herkes izinli :)) bizde birbirimizi elimizden geldiğince yanlız bırakmayalım olurmu (tabi patronlar müsade ederse)

tamam canım,ben seni yalnız bırakmam zaten,sen merak etme,ama çok doğru bildin patron ha bire arayıp duruyor.

hayalcim hoşgeldin sende işbaşı yapanlardansın galiba.. demek tek çizgiye düştü hıı ama biliyomusun bence iyi oldu bi ay nefes alsın o bölgeler kendine gelsin adetten sonraki ay başlarsın tekrar

ay yasemincim seni görmek ne güzel.. tadını çıkar evde olmanın arkadaşım..

valla buralarda çok ıssız bugün pek tadı yok yeni havadislerde yok

selam kızlar ben geldim ama siz yoksunuz.

benim biraz canım sıkkın biz keseyi gördük ama olması gerekenden küçüktü.doktor geç döllenme olmuş olabilir endişelenmeye gerek yok 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.çok moralim bozuldu.korkmaya başladım onu kaybetmek istemiyorum nasıl dayancam ben şimdi 2 hafta daha.

ececim ama sen daha yeni öğrendin hamile olduğunu güzelim ya çok erken değilmi daha.. merak etme sen aklına getirmede öyle şeyleri yaşadığın stres bebeğide etkiler bak..hem iki hafta sonra kalbini bile duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…