- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.901
burdayım fantastikam.....hemen dolaşıp geliyom diğer topikleri :))))
:)))))) evet ya.. aslında bişey diyimmi bunların hepsi sıkıntıdan oluyo valla normalde aklıma getirmiyorum pek ve rahatım ama dün acayip kuruydu yani anla işte :kedi: o yüzden aslında canım sıkkın ve bunu hatta bunun gibi herşeyi bebeğe bağlıyorum.. anlatabildimmi 2 aydır alıştım aslında ilk zamanlar gibi dinlemiyorum kendimi çünkü belirti diye bişey yok bence adet öncesi yani
kıyamam sana....bencede takılma belirtiye akıntıya falan....biraz nazlı meleklerimiz bizim biliyosun canım benim.....bekliyeceğiz fantastikam elden bişey gelmiyor ki kuzum.....
Şeniz can ortim benim güzel kuşum
valla yasemincim çok nazlı bunlar ya bi gelsin vurcam poposuna kızcam ona :mymeka:
kobra kuaförde yatıya kaldı galiba delikafadulden
ya kızlar ses tonlarımızı hiç duymadık nasıl acaba sizinkiler ben bitek belenayınkini duydum tabi öyle güzel bi ses tonu varki onun yumuşacık
valla yasemincim çok nazlı bunlar ya bi gelsin vurcam poposuna kızcam ona :mymeka:
kobra kuaförde yatıya kaldı galiba delikafadulden
ya kızlar ses tonlarımızı hiç duymadık nasıl acaba sizinkiler ben bitek belenayınkini duydum tabi öyle güzel bi ses tonu varki onun yumuşacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?