• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet duymadık canım ama duyabiliriz istersenyerimsenibena.s.

isterim canikom istemezmiyim telefonla yada bigün görüntülü görüşebiliriz msn de alkisalkisalkis

evet ya bende çok merak ediyorum görüntülerinizi falan.faceniz varsa ordan da eklesek ya birbirimizi orda resimlerimizi görürüz ne dersiniz?

hemen yazıyorum sana msn adresimi ve adımı

iyi bayramlar aysecim

bende çıkarım birazdan kızlarrrr

hadi bendende şimdiden iyi bayramlar olsun ama görüşürüz bayrama kadar tekrar

barbie28 canım tedavini de olunca kendini daha iyi hissedeceksin.ben de hamileliğimde 3cm lik kistimin olduğunu öğrendim.doktor adet olunca tekrar bakalım belki regl kanamasıyla tamamen geçer dedi.eğer geçmemişse ben de kist tedavisine başlıcam canım benim.moralimizi yüksek tutalım ki daha çabuk toparlanalım canım.Moral bozukluğu yoooook.her şey güzel olacak.

gercekten inanilmaz denk gelmis bizim yasadiklarimiz. ben simdi yarini iple cekiyorum. 10da doktorda olucam, bakalim ne dicek, muhtemelen yarin pek belli olmaz, once test filan yapar sonra araya bayram giriyor heralde carsamba persembe sonuclari iletir bana... tmm artik moralimi bozmuyorum, hep beraber ustesinden gelioruz :) doktor sonrasi gelismeleri yazarim. bence seninki de ilk adetten sonra gidicektir, isalla da oyle olur..... boylece cok cok beklemek zorunda kalmayiz....optumss.....:1hug:

herkese iyi bayramlar.....
doktordan geldim, neyseki buyuk bir problem yok sanirim arkadaslar. yine de troid icin ultrason cekildi, tekar kan tahlili yapildi. carsamba aksam 7de tahlil sonuclari icin gidicem. ama elle muayene eden doktor da sorun oldugunu sanmiorum dedi, ultrasonu ceken doktor da gayet normal her sey dedi :) sanirim tsh hamileyken biraz yukselmis....
moralim duzelmis bi sekilde bayrama giriorum.... sizlere de cok cok cokkkkk guzel bayramlar diliyorummmm.................

Kızlar geldim kuaförden :))))))))))
Eheheeh kuaför sonrası eve gelip yemek yapmak zor geldi,kayınvalide çok yakındı,iftara oradaydık,bugünde biraz işlerim vardı,bakım falan yaptım kendime,1 hafta tatile çıkıyoruz,tatil sonrası görüşürüz şekerlerim,çok özledim sizleri,tatilde arada bi yazarım merak etmeyin,herkez çok çalışsın bayramda,bayram çocukları yapalım.
Mutlu ve keyifli bir bayram diliyorum sizlere,hepinizi öpiyorum.
Bu arada saçlarım Victoria Beckham gibiydi,şimdi yeniden uzatmaya karar verdim ve biraz düzelttirdim :)))) Ömrüm boyunca uzundu,kürtajdan sonra birden değişiklik yapmak istedim ve kestirdim,şimdi yine uzun istiyorum.

hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar.. gelecek şeker bayramında kucağımızda bebeişlrimiz olsun inşallah
ayrıca tatile gidecek olan arkadaşlarımada iyi tatiller..

kızlar iyi akşamlr biten bir bayramın yorgunluğu üzerimde birinci gün eşimin köyüne gittik o kadar güzeldi ki anlatamam kızlar telefon yok televizyon yok bilgisayar yok ama nasıl huzurlu ve sakin bir ortam anlatamam sabah kalktım kahvaltı yaptık bahçenin hemen dibinde önü açık bir evleri var yazın orada kalıyorlar ben yıldızları seyrederek uyudum dışarda sabahta gittim zeytin topladım onları kırdım güzelce suyun içine koydum kışlık zeytinimi oracıkta yaptım:)) sonra bahçeden domates biber patlıcan topladım bir görseniz nasıl taze su gibi koparmaya kıyamazsınız fasülye börülce dolmalık aklınıza ne gelirse taze taze topladım patlıcan közledim odun ateşinde yani kışlık yiyeceğimi hazırladım bir günde:)))ama nasıl dinlenmişim bi görseniz ne baş ağrısı ne uyku hali çok güzeldi dinlendim yanibol bol meyve yedim gelsin kilolar:))ikinci günü eve geldik bütün gün dinlendim bugünde akraba ziyaretine gidecektik dayımın hanımı vefat etmiş onun haberiyle üzüldük hani anlatmıştım size dayımın torunu öldü diye 3 yaşında demiştim annanesi kurtuldu demiştim hafif sırıkla ama aradan 15 gün geçti onunda ölüm haberini aldım hem çok şaşırdım hem çok üzüldüm bayramın son günü güzel değildi yani
sizler nasılsınız bakalım umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir

yaaa ben söylemeyi unuttum kızlar çok canım sıkıldı benim adetim geldi hemde daha 10 gün var gelmesine niye böyle oldu çok erken yaaaaaaaaaaa düzeni bozuldu iyice buda bebek için dezavantaj ama ne yapalım kısmet ocakta nasipse aşılamaya karar verdik sonrada olmazsa tüp bebek bakalım yoksa kendiliğinden geleceği yok keratanın azcık zorlamak lazım

günaydın güzellerr ne var ne yok bakalım

benim bayramımda iyiydi abim geldi burdaydı, hep onunla beraberdik kahvaltılara gittik öyle biraz şehirden uzakta olacağımız yerler seçtik hep.. bol bol gezdim diyebilirim

belenaycım yazdıklarını okudukça içim gitti.. kuzular keçiler kazlarda vardır orda.. sonra dalından koparıp meyve yemek süper şeyler arkadaşım allah içine sindirsin ama yengene çok üzüldüm ya kazadan kaynaklı bi ölümmü yoksa kadıncazın torununu kaybetmeye yüreğimi dayanmadı daha fazla.. valla çok üzüldüm

yaaa ben söylemeyi unuttum kızlar çok canım sıkıldı benim adetim geldi hemde daha 10 gün var gelmesine niye böyle oldu çok erken yaaaaaaaaaaa düzeni bozuldu iyice buda bebek için dezavantaj ama ne yapalım kısmet ocakta nasipse aşılamaya karar verdik sonrada olmazsa tüp bebek bakalım yoksa kendiliğinden geleceği yok keratanın azcık zorlamak lazım

bu arada olsun belenaycım sen bu ay ümitli değildin zaten ama soğansuyunu falan yapmışmıydın hayatım bu ay denesene bi onu hani düzenini tekrar sağlamak için belki katkısı olur

günadın. çok güzel tatil geçirmişsiniz sanırım. ben yanlız başıma bi bayram geçirdim burada bile kimse yoktu:gitme::gitme:

Back