- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.981
kızlar ben kürtajdan sonra doğru düzgün bi doktora gitmedim adetim iyice düzensizleşti şimdi doktora gitsem bana doğum kontrol hapımı verir yoksa başka yolu varmı hani haplar hamişliğe engel şimdi biraz daha ertelemek istemiyorum soğan kürü yapayım diyorum bir türlü yapamadım bize aşılama yolu görünüyor galiba arkadaşlar ocakta başlayalım diyorum offf kafam yine karışık bu adet düzensizliğiyle bebek de zor olur diye düşünüyorum amaaan başladım yine bende he hayırlısı
kızlar ben kürtajdan sonra doğru düzgün bi doktora gitmedim adetim iyice düzensizleşti şimdi doktora gitsem bana doğum kontrol hapımı verir yoksa başka yolu varmı hani haplar hamişliğe engel şimdi biraz daha ertelemek istemiyorum soğan kürü yapayım diyorum bir türlü yapamadım bize aşılama yolu görünüyor galiba arkadaşlar ocakta başlayalım diyorum offf kafam yine karışık bu adet düzensizliğiyle bebek de zor olur diye düşünüyorum amaaan başladım yine bende he hayırlısı
günaydın hayalcimm
ececim bence olumsuz bi durum olsaydı dr söylerdi mesela bana söylemişti kesenin çevresinde kanama var bu iyi bişey değil demişti yinede bekleyelim demişti ama ben biliyodum nolcanı yani.. seninde öyle bi durum olsaydı dr söylerdi.. iki haftaya kadar kalbini bile duyarsın inşallah.. hem sende belirtilerde var değilmi
benim arkadaşımda aynı düzensizdi adeti, pcoluydu çok korkuyodu hamile kalamamaktan ve acayiiip stres yapıyodu ama 4-5 ay uğraştı sadece ve hamile kaldı şimdi bebeği 1 yaşında
hatta ben ondan çok daha rahatım yani okadar çok takardı ama o strese rağmen yine olduysa bebeği bizimde olur merak etmeyin kızlar
kızlar saolun :)) internet programlarından hesapladığında 5+6 günlük gözüküyor.doktor 4 haftalık bir kese dedi. nebileyim ilk deneyim kötü olunca bunda da bişi olucak diye telaş yaptım bakalım 2 hafta içinde normal boyuta gelebilirmiş.ama akside olabilir tabi o yüzden çok zor geçicek 2 hafta var önümde.
ececiğim kötü düşünme. benim kardeşim kadın doğum doktoru ben hamile olduğumda bana hemen gitme erken 7-8 haftayken git hemen gidersen doğru düzgün görünmez hemde 7-8 haftalıkken kalp atışınıda duyarsın demişti.zaten doktor sana 2 hafta sonra gel demiş o da tam emin değil çünkü kalp atışının duyulmayacağı bir dönem. sen daha yenisin. iyi düşün ki iyi olsun.
volinacım hoşgeldin nasılsın varmı bi gelişme
iyiyim canım. sen nasılsın. pek giremiyorum. ankaradaydım bayramda eşimin yanına gitmiştim. bende bir gelişme yok. her ay aynı şeyleri aynı hayal kırıklığını yaşamaktan bıktım. her ay takviyeler yap birşeylerle uğraş sonuç yok. eşimide strese sokuyordum. olmayınca sonra otur 1 hafta ağla. her ay aynı şey. bu ay çok takmamaya çalıştım. içimden ek birşey yapmakta gelmedi. yani bunun için takviye birşey yemedim içmedim. eşimede birşey demedim onu da strese sokmamak için. umutlu değilim. bakalım 5 ekim adet günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?