• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar saolun :)) internet programlarından hesapladığında 5+6 günlük gözüküyor.doktor 4 haftalık bir kese dedi. nebileyim ilk deneyim kötü olunca bunda da bişi olucak diye telaş yaptım bakalım 2 hafta içinde normal boyuta gelebilirmiş.ama akside olabilir tabi o yüzden çok zor geçicek 2 hafta var önümde.

hakkında hayırlısı olsun ececim ama ben herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum güzelim.. allah size bağışlasın bebeğinizi tamamına erdirsin inşallah bol bol dua edelim

selam kızlar ben geldim ama siz yoksunuz.

benim biraz canım sıkkın biz keseyi gördük ama olması gerekenden küçüktü.doktor geç döllenme olmuş olabilir endişelenmeye gerek yok 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.çok moralim bozuldu.korkmaya başladım onu kaybetmek istemiyorum nasıl dayancam ben şimdi 2 hafta daha.
canım benim bu kadar telaşlanman normal yaşadığın deneyimden sonra ama sabinada birperide aynı endişeyi duymuşştu ama bak maşallah güzel güzel ilerliyor hamişlikleri şimdi sende sakin ol pozitif ol ki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun tamammı canım benim

günaydınnn aaaa yine kimsecikler yok ıssız buraları ne zaman biter bu tatil arkadaşlar bende saate baktımda sabahın daha 8i kim olacak desenize benim mesai erkene çekildi artık erken geliyorum sizleri karşılamak için burdayım arkadaşlar:))))

günaydın belenaycım geldim bende işe şimdi ama bi uykum varki sormaaaaaaa

ee senin mesai erkene çekildiyse akşamda erken çıkıyosun dimi öyleyse daha iyi olmuş bence arkadaşımm senin için

hoş geldin canım evet ya sabah 8 akşam 8 oldu bunada şükür 9da gitmektense bölesi iyi neden uykun var bakim gece uyumadınmı benimde çok uykum var ya ne olacak bu halimiz bilmem

günaydın kızlaaarr :)

ececim ne güzel bak keseyi görmüşsünüz e kese küçüktür zaten kendi çok küçük daha ama

büyüyecek annesi inşallah :emir_bebek:

dün 12 ye doğru uyudum ama yetmiyor işte :)) istiyorumki istediğim saatte uyanayım :)) o günlerde gelcek inşallah evde olsaydık ikimizde kahvaltıya gelirdin bize :)

canım benim bu kadar telaşlanman normal yaşadığın deneyimden sonra ama sabinada birperide aynı endişeyi duymuşştu ama bak maşallah güzel güzel ilerliyor hamişlikleri şimdi sende sakin ol pozitif ol ki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun tamammı canım benim

inşallah canım tutunsun ve bırakmasın.pozitif olmaya çalışıyorum ama ...aklıma binbirtürlü seneryo geliyor.Allahtan hayırlısını dilemekten başka çarem yok.

kızlar etrafınızda bu tür bişi yaşayan varmı acaba geç döllenen?

günaydın kızlaaarr :)

ececim ne güzel bak keseyi görmüşsünüz e kese küçüktür zaten kendi çok küçük daha ama

büyüyecek annesi inşallah :emir_bebek:

evet canım gördük ama kuşkusu kaldı.gerçi doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarsak hiçbir sorun olmaz dedi ama işte benim kafam allak bullak oldu çünkü benim hesaplamalarıma göre kalp atışını duymamız gerekiyordu dün.

günaydın hayalcimm

ececim bence olumsuz bi durum olsaydı dr söylerdi mesela bana söylemişti kesenin çevresinde kanama var bu iyi bişey değil demişti yinede bekleyelim demişti ama ben biliyodum nolcanı yani.. seninde öyle bi durum olsaydı dr söylerdi.. iki haftaya kadar kalbini bile duyarsın inşallah.. hem sende belirtilerde var değilmi

kızlar ben kürtajdan sonra doğru düzgün bi doktora gitmedim adetim iyice düzensizleşti şimdi doktora gitsem bana doğum kontrol hapımı verir yoksa başka yolu varmı hani haplar hamişliğe engel şimdi biraz daha ertelemek istemiyorum soğan kürü yapayım diyorum bir türlü yapamadım bize aşılama yolu görünüyor galiba arkadaşlar ocakta başlayalım diyorum offf kafam yine karışık bu adet düzensizliğiyle bebek de zor olur diye düşünüyorum amaaan başladım yine bende he hayırlısı

Back