• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenayım patlamıs mısırdanmı bahsedıyosun guzelım.anlamadımm...cubuk kraker daha cok mdemı bulandırıyooo

ece testmi yaptın yoksa adetinmi gecikti doktora niye gidiyorsun yaaa ben bişeymi kaçırdım cevap lütfeeeeeen
fantastika niye bu kadar karamsarsın canım ya dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma hani belirti beklemicektik hani kafaya takmıyacaktık ne oldu verdiğin sözleri bakim az kaldı inşallah meleğin geliyor canım ama hayırla ve sağlıkla gelsin öyle dua edelim gelip gitmesindense geç olsun güç olmasın inşallah
bu ay ben rahatım çalışmadık ya hiç beklemiyorum belirti falanda takip etmiyorum çünkü sadece iki kere yaptık oda yumurtlama döneminde değildi o yüzden hiç takmıyorum Allahım ne zaman nasip ederse o zaman olsun
kobra kestirdinmi saçını arkadaşım güzel oldunmu kız içine sindimi merak ettim bak şimdi
yasemin tatlı hamiş nasılsın canım önerimi uyguladınmı işe yarar belki mısır ye mide bulantısı için patlamış mısır
izmir hayal sen nasılsın canım
nurhayatk ismin değişmiş hayırlısı olsun ama yeni ismini hatırlayamadım geçmişte okumuştum ama unuttum alışıcaz güzelim anca:))))
busem

topiğin kaçakları nerelerde hadi esteryayı sabinayı özgeyi tugbamuratı biliyoruzda bu sibela nerde kızlar özledik hepinizi niye gelmiyorsunuz

evet haklısın belenaycım ya bu kuruluk benim biraz canımı sıktı ama ne olacaksa olucak valla ay yoruldum kendimi dinlemekten.. hep işyeri yüzünden oluyo bunlar biliyorum ben :mymeka:
bu arada o topiğe gelmeyenlerin hepsine küstüm konuşmucam geldiklerinde :dilcikar:

kaydirigubbakcemile2
kızlar bende bayramdan sona 10 gun yokummmm kıskandırmak gibi olmasın ama tatıle gıdıyorummmmmm yuppiiiii ama nereye gıdecegım bellı degıl antalya tarafı sıcak olur heralde koçişle cıkıcaz bıyer bulucaz artık....

hatuna bak yaa havan batsınnn lülülülülülü

pericim evet patlamış mısır iyi geliyor mide bulantısına ama öleee yağlı yapma yağsız patlat

bir kaç gün girmedim ecenin hamiş olduğunu duydum ben ara ara kaçayım bari hamişimiz çoğalsın:)))

bir kaç gün girmedim ecenin hamiş olduğunu duydum ben ara ara kaçayım bari hamişimiz çoğalsın:)))

yok sen sık sık gel ve şarkılar bestele.evet bende hamişler kervanına katıldım sırada sizlersiniz .inşallah en kısa zamanda canım.birde inşallah sonunu görürüz sağ salım .aminn

yok sen sık sık gel ve şarkılar bestele.evet bende hamişler kervanına katıldım sırada sizlersiniz .inşallah en kısa zamanda canım.birde inşallah sonunu görürüz sağ salım .aminn

inşallah sağ salim kucağına alırsın canım lütfen olumsuz düşünme pozitif düşün iyi şeyler olsun bebişinide huzursuz etme bu düşüncelerle zaten nazlılar biliyorsun hemen alınır:))))
benim bu ay geçti çlışmadık pek zaten umutluda değilim üzgün de değilim kısmeten ötesi olmuyor rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelsin bakalım bu arada o gelesiye kendimle ilgilenmeye karar verdim ben kovaladıkça o kaçıyor birazda ben kaçayım o kovalasın nasılmış bakalımdelikafadulden

fantastika bu arada ben de daha önce ızmir'de 5 yıl yaşadım canım.9 Eylül Ün.'den mezunum canım.sonra Adana'da bankacıydım.Malum banka aşırı derece yoğundu bu yüzden istifa ettim ordan kpss ile Bolu Maliye'ye atandım canım.benim kociş de maliyeci.şimdi onun tayinini bekliyoruz.

evet haklısın belenaycım ya bu kuruluk benim biraz canımı sıktı ama ne olacaksa olucak valla ay yoruldum kendimi dinlemekten.. hep işyeri yüzünden oluyo bunlar biliyorum ben :mymeka:
bu arada o topiğe gelmeyenlerin hepsine küstüm konuşmucam geldiklerinde :dilcikar:

helllooo opuyorumnanaktan

fantastika bu arada ben de daha önce İzmir'de 5 yıl yaşadım canım.9 Eylül Ün.'den mezunum canım.sonra Adana'da bankacıydım.Malum banka aşırı derece yoğundu bu yüzden istifa ettim ordan kpss ile Bolu Maliye'ye atandım canım.benim kociş de maliyeci.şimdi onun tayinini bekliyoruz.

yaa olgaycım benim eşimde dokuz eylül mezunu ve ablamda maliyeci :)) keşke tayinin izmire çıksaydı ne güzel olurdu

hayal hiç görünmedi gerçekten bugün naptı acaba

kızlar sıkıldım ben burda ya nasıl uyku çöktü üstüme bilemezsiniz...

kimsecikler yok....periciğim sana iyi tatiller bizim içinde gez eğeln canım bol bol dinlen....
olgaycığım sanada iyi bayramlar canım....

Back