- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.861
ececim benim adetim ayın sonunda ama beni yine umutsuzluk sardı nedense sanki bu ayda tutmadı ya
ama yapma böyle umutsuzlukta neymiş.niye tutmasın sen şimdiden pes edersen olmaz ki hep pozitif olman gerekiyor sende bunu biliyosun zaten.lütfen inan herşey çok güzel olcak.
saatler olsun kobracım
bu arada umarım her 100 sayfaya 1 hamile çıkarmayız yoksa halimiz harap :)) şöyle 2-3 tane olsun inşallah
:)))))) Umarım öyle olur hayatım ama ,zaten bir ay falan sürüyor 100 sayfa,hem heyecan olsun biraz değilmi.
1.000 sayfadaki hamilemize özdül vericez:)))))
canım benim teşekkür ederim ececim ilk 2 ay hep umutluydum geçen ay ve bu ay artık umutsuzluğa alıştım ya sanki hamilelikle ilgili çok şey biliyorum.. aslında sebepsiz değil bu geçen hafta yumurtlama akıntımı farkettim hatta hangi taraftan yumurtladığımı bile söyleyebilirim ama şimdi akıntı namına hiçbişey kalmadı eğer hamilelik varsa akıntı olmuyomuydu yoksa daha erkenmi... sende varmı akıntı
evet yarın gıdıyosun dımı şimdi hadı bakalım minik kesecık olusmaya baslamıstırr ...
belırtıler her hamılede degısır guzelım ama bende baş dönmesı olmustu böle yuruyup durdugumda bırden falan...arada yokluyodu bas dönmesi
bugün sabahtan cok zorlanmadım bulantı olmamıstı ama şimdi hafif hafif yokluyo sankı...ama güzelim olmasa bi derttt olsa ayrıı sıkıntı..ama belırtılerın olması bence cok ama cok guzel bısey çunku vücudunda olusan bı canlının belırtılerı...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın yasemincim evet ama bu sefer çok az sürcek ne güzel alışmıştık 9 gülük tatile :))
akıntı adet tarıhını bıraz gecnce basladı gulum bende...biiki gün yanı hemen pesınden....gögüslerımdekı sızıda 8 .haftalarda falan basladı...
fantastıkam umutsuzluk yok gülüm naptık akışına bırakmadıkmı...inan bana rahat olunca kafaya takmayınca daha ıyı oluyo...hiç aklına bıle getırmeee amannnnnnn bikere olmadımı bu olacak işte yineee kendını didikleme bence...rahatına bak valla...
ben 9 güne tamamlıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?