- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.841
inşallah canım ya ama ilkinde öyle olunca insan ister istemez tedirgin oluyo.sende aynısını yaşıycaksın eminim.
biliyomusun hafiften başdönmeleri mide yanmaları başladı ya garip bir gülümseme geliyor içimden .piskopatmıyım neyim :)
sağol canım :) ama yazması zor oluyo sanırım biraz :kedi:
Merhaba Olgay, ben de aynen senin gibi 6 haftalikken dusuk yaptim. 8 Eylul'de kurtaj oldumsimdi ayni korkuyu yasiyorum... benim de ilk hamilelikti ve korunmayi biraktiktan sonraki ilk ay hamile kalmistim. doktorum 1 ay bekle dedi ama sanirim ben uzun sure cesaret edemem insanin morali cok bozuluo.
sadece bu duygulari sadece benim yasamadigimi gormek ve iyi sonuclar alan arkadaslarin yazilarini burdan gormek benim icime su serpiyor...
cok cok gecmis olsun.
gecenin bu saati tabi yine kimse yok bugün topiğe girdim tam yazacağım patron geldi açık kaldı tabi yazamadım şimdi okudum yazdıklarınızı kızlar kusuruma bakmayın emi gündüz fazla ilgilenemiyorum şimdide evden biraz bakayım dedim kimse yok((kafam yine karmakarışık işyerinde çok sıkıntıdayım çıkmak istiyorum ama üç ay daha dayanmak zorundayım ine stres başladı adet dönemim yaklaştıya patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta sizler nasılsınız hamişimiz pericik sen nasılsın mide bulantın varmış patlamış mısır ye canım iyi geliyor
aramıza yeni katılan arkadaşlar geçmiş olsun hoşgeldiniz
fantastika gülüm benim küsme bana emi inan işyerinde problemler var oyüzden gelemiyorum yoksa sizi bırakırmıyım sizi çooook seviyorum
cok cok tesekkur ederim canim. inanki su yazdiklarin bile beni umutlandiriyor biraz olsun. basima geldiginde sanki sadece kendim yasamisim gibi hissetmistim... paylastikca azaliyormus. hepimiz icin her sey cok guzel olur umarim....a.s.
gecenin bu saati tabi yine kimse yok bugün topiğe girdim tam yazacağım patron geldi açık kaldı tabi yazamadım şimdi okudum yazdıklarınızı kızlar kusuruma bakmayın emi gündüz fazla ilgilenemiyorum şimdide evden biraz bakayım dedim kimse yok((kafam yine karmakarışık işyerinde çok sıkıntıdayım çıkmak istiyorum ama üç ay daha dayanmak zorundayım ine stres başladı adet dönemim yaklaştıya patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta sizler nasılsınız hamişimiz pericik sen nasılsın mide bulantın varmış patlamış mısır ye canım iyi geliyor
aramıza yeni katılan arkadaşlar geçmiş olsun hoşgeldiniz
fantastika gülüm benim küsme bana emi inan işyerinde problemler var oyüzden gelemiyorum yoksa sizi bırakırmıyım sizi çooook seviyorum
şşşşşşşşşşşşttttttttttt ece ve olgay aşağıdasınız biliyorum ses verin bana -tatlicadiarzu-
canım benim tayinim çıktı şehir dışına taşındım.evde internet yok heniz.o yüzden sadece işte girebiliyorum.malum müdür falan gelince hemen çıkmak zorunda kalıyorum.şimdi kocişin de tayinini aldırmaya çalıyoruz
günaydın fıstıklarr nasılsınız...
hehehe için rahatlıyo dimi güzelim ya tedirgnliğinde sonuna kadar haklısın ama biliyomusun bende istiyorum artık o sebepten midemin yanmasını
canım senin adet tarihin ne zaman şimdi ?hep içimden sıradaki senmişsin gibi geliyor.allahım inşallah en kısa zamanda verir.
yine baktı kaçtı olmıyayım günaydın canlarım nasılsınız bugünde giremem herhal ama arasıra bakıyorum takipteyim yani ona göre hımmm
Günaydın canlarım.....bu gün cuma nihayet tatail yaklaştı kapımızda :))))
valla pericim ben çok heycanlıyım doktora gitmeye bir gün kaldı umarım bugün şıp diye geçer.sen nasılsın bugün bulantı bişi varmı.bende sık sık baş dönmesi oluyor daha erken değilmi bu belirtiler için acaba diyorum psikolojik mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?