Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hehehe için rahatlıyo dimi güzelim ya tedirgnliğinde sonuna kadar haklısın ama biliyomusun bende istiyorum artık o sebepten midemin yanmasını

sağol canım :) ama yazması zor oluyo sanırım biraz :kedi:

evet malesef biraz öyle ama bunada alışırız biz lightlifemız için :))

çok geçmiş olsun barbie allah tekrar yaşatmasın canım şuanda endişelerinde haklısın ama inan zamanla hafiflicek ve sen yine anne olmak için hevesleniceksin hamile kalmak için sabırsızlanıcaksın canım ve hiç korkma çünkü bu yaşadığın anne olmana asla engel değil

çok geçmiş olsun barbie allah tekrar yaşatmasın canım şuanda endişelerinde haklısın ama inan zamanla hafiflicek ve sen yine anne olmak için hevesleniceksin hamile kalmak için sabırsızlanıcaksın canım ve hiç korkma çünkü bu yaşadığın anne olmana asla engel değil[/QUOTE]

cok cok tesekkur ederim canim. inanki su yazdiklarin bile beni umutlandiriyor biraz olsun. basima geldiginde sanki sadece kendim yasamisim gibi hissetmistim... paylastikca azaliyormus. hepimiz icin her sey cok guzel olur umarim....a.s.

gecenin bu saati tabi yine kimse yok bugün topiğe girdim tam yazacağım patron geldi açık kaldı tabi yazamadım şimdi okudum yazdıklarınızı kızlar kusuruma bakmayın emi gündüz fazla ilgilenemiyorum şimdide evden biraz bakayım dedim kimse yok((kafam yine karmakarışık işyerinde çok sıkıntıdayım çıkmak istiyorum ama üç ay daha dayanmak zorundayım ine stres başladı adet dönemim yaklaştıya patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum ortalıkta sizler nasılsınız hamişimiz pericik sen nasılsın mide bulantın varmış patlamış mısır ye canım iyi geliyor
aramıza yeni katılan arkadaşlar geçmiş olsun hoşgeldiniz
fantastika gülüm benim küsme bana emi inan işyerinde problemler var oyüzden gelemiyorum yoksa sizi bırakırmıyım sizi çooook seviyorum

hosbuldukk.... cok tesekkurler arkadaslar gercekten hemen cevap yazip beni de araniza aldiginiz icin. ben de malesef gunduzleri pek giremiorum ama aksamdan aksama takip ediorum is yerinde malesef internet history lerini takip ediolar ve problem yasatiolar

bu arada ben hamile oldugumu ogrendigimde yapilan testlerde troid TSH biraz yuksek cikti. dusuk sonrasi kontrole gittigimde endokrinolojiye gitmen lazim dedi doktorum. benim de ctesi saat 10da randevum var. bakalim ne dicek die iyice stress yaptim. umarim cok uzun sure tedavi gerektiren bir sey cikmaz. sizlerde de boyle bir durum soz konusu olmus muydu???

Barbie28 canım yalnız değilsin sen de.bu sitede bizim gibi o kadar çok arkadaş var ki...ben de ilk başlarda çocuk fikrine bayağı bir ara vermek istiyodum.ama burda arkadaşlar var düşük ya da kürtajdan sonra adet bile olmadan hamiş kalan ve çok sağlıklı bir şekilde bebeklerini dünyaya getiren.açıkcası bu beni biraz cesaretlendiri.uzun süre ara verip 2.bebeğini kaybeden de çok arkadaş var.biraz da kader galiba.ben şimdi deli gibi adet olmayı bekliyorum canım.ondan sonraki aylarda da illa çocuk olsun diye çabalamayacağım.eşimle canım ne zaman isterse o zaman birlikte olacağım.öyle gün hesabı falan yapmayacağım canım.inşallah bizim de meleğimiz sağlıcakla gelir de bizim psikolojimiz düzelir.

günaydın kızlarrrr

cok cok tesekkur ederim canim. inanki su yazdiklarin bile beni umutlandiriyor biraz olsun. basima geldiginde sanki sadece kendim yasamisim gibi hissetmistim... paylastikca azaliyormus. hepimiz icin her sey cok guzel olur umarim....a.s.

amin barbiecim, dilerim tedavin kısa bi tedavi olur ki bence öyle olucaktır.. değerlerinin normal seviyeye inmesi çok uzun zaman almaz bence.. bu aradada kendini yeni hamileliğe hazırlamış olursun canım

belenaycım işyerindeki huzursuzluk malesef sadece orda kalmıyo dimi insan çok etkileniyor umarım herşey istediğin gibi olur arkadaşım
ayrıca küsmüştüm ama barıştım şimdi kaydirigubbakcemile5 mazeretin geçerlii oldu şekeriimmm

şşşşşşşşşşşşttttttttttt ece ve olgay aşağıdasınız biliyorum ses verin bana -tatlicadiarzu-

canım benim tayinim çıktı şehir dışına taşındım.evde internet yok heniz.o yüzden sadece işte girebiliyorum.malum müdür falan gelince hemen çıkmak zorunda kalıyorum.şimdi kocişin de tayinini aldırmaya çalıyoruz

barbie28 canım tedavini de olunca kendini daha iyi hissedeceksin.ben de hamileliğimde 3cm lik kistimin olduğunu öğrendim.doktor adet olunca tekrar bakalım belki regl kanamasıyla tamamen geçer dedi.eğer geçmemişse ben de kist tedavisine başlıcam canım benim.moralimizi yüksek tutalım ki daha çabuk toparlanalım canım.Moral bozukluğu yoooook.her şey güzel olacak.

aa yepyeni bi şehre gittin hıı olgaycım hayırlı olsun senin için hangi şehirdeydin nereye gittin..

günaydın fıstıklarr nasılsınız...

valla pericim ben çok heycanlıyım doktora gitmeye bir gün kaldı umarım bugün şıp diye geçer.sen nasılsın bugün bulantı bişi varmı.bende sık sık baş dönmesi oluyor daha erken değilmi bu belirtiler için acaba diyorum psikolojik mi ki?

yine baktı kaçtı olmıyayım günaydın canlarım nasılsınız bugünde giremem herhal ama arasıra bakıyorum takipteyim yani ona göre hımmm

yine baktı kaçtı olmıyayım günaydın canlarım nasılsınız bugünde giremem herhal ama arasıra bakıyorum takipteyim yani ona göre hımmm

hoşgeldin belenaycım ben hamilelik heycanı yaşıyorum yarın doktora gidicem.sen nasılsın şimdi geçmişi okudum biraz işinden çok sıkılmışsın neden 3 ay daha dayanmak zorundasın?

evet yarın gıdıyosun dımı şimdi hadı bakalım minik kesecık olusmaya baslamıstırr ...

belırtıler her hamılede degısır guzelım ama bende baş dönmesı olmustu böle yuruyup durdugumda bırden falan...arada yokluyodu bas dönmesi

bugün sabahtan cok zorlanmadım bulantı olmamıstı ama şimdi hafif hafif yokluyo sankı...ama güzelim olmasa bi derttt olsa ayrıı sıkıntı..ama belırtılerın olması bence cok ama cok guzel bısey çunku vücudunda olusan bı canlının belırtılerı...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…