- Konu Sahibi tugbamurat
- #8.841
inşallah canım ya ama ilkinde öyle olunca insan ister istemez tedirgin oluyo.sende aynısını yaşıycaksın eminim.
biliyomusun hafiften başdönmeleri mide yanmaları başladı ya garip bir gülümseme geliyor içimden .piskopatmıyım neyim :)
hehehe için rahatlıyo dimi güzelim ya tedirgnliğinde sonuna kadar haklısın ama biliyomusun bende istiyorum artık o sebepten midemin yanmasını
sağol canım :) ama yazması zor oluyo sanırım biraz :kedi:
evet malesef biraz öyle ama bunada alışırız biz lightlifemız için :))
Merhaba Olgay, ben de aynen senin gibi 6 haftalikken dusuk yaptim. 8 Eylul'de kurtaj oldumsimdi ayni korkuyu yasiyorum... benim de ilk hamilelikti ve korunmayi biraktiktan sonraki ilk ay hamile kalmistim. doktorum 1 ay bekle dedi ama sanirim ben uzun sure cesaret edemem
insanin morali cok bozuluo.
sadece bu duygulari sadece benim yasamadigimi gormek ve iyi sonuclar alan arkadaslarin yazilarini burdan gormek benim icime su serpiyor...
cok cok gecmis olsun.
çok geçmiş olsun barbie allah tekrar yaşatmasın canım şuanda endişelerinde haklısın ama inan zamanla hafiflicek ve sen yine anne olmak için hevesleniceksin hamile kalmak için sabırsızlanıcaksın canım ve hiç korkma çünkü bu yaşadığın anne olmana asla engel değil