• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ececim benim adetim ayın sonunda ama beni yine umutsuzluk sardı nedense sanki bu ayda tutmadı ya

ama yapma böyle umutsuzlukta neymiş.niye tutmasın sen şimdiden pes edersen olmaz ki hep pozitif olman gerekiyor sende bunu biliyosun zaten.lütfen inan herşey çok güzel olcak.

ama yapma böyle umutsuzlukta neymiş.niye tutmasın sen şimdiden pes edersen olmaz ki hep pozitif olman gerekiyor sende bunu biliyosun zaten.lütfen inan herşey çok güzel olcak.

canım benim teşekkür ederim ececim ilk 2 ay hep umutluydum geçen ay ve bu ay artık umutsuzluğa alıştım ya sanki hamilelikle ilgili çok şey biliyorum.. aslında sebepsiz değil bu geçen hafta yumurtlama akıntımı farkettim hatta hangi taraftan yumurtladığımı bile söyleyebilirim ama şimdi akıntı namına hiçbişey kalmadı eğer hamilelik varsa akıntı olmuyomuydu yoksa daha erkenmi... sende varmı akıntı

Günaydın bayanlarssss
ben dün yoğundum giremedim ama tüm yazdıklarınızı okudum,aramıza yeni katılan arkadaşlar,hoş geldiniz ve geçmiş olsun.
Ben saçlarımı kestirmeye gidiyorum,dönünce yazarım.

saatler olsun kobracım
bu arada umarım her 100 sayfaya 1 hamile çıkarmayız yoksa halimiz harap :)) şöyle 2-3 tane olsun inşallah

:)))))) Umarım öyle olur hayatım ama ,zaten bir ay falan sürüyor 100 sayfa,hem heyecan olsun biraz değilmi.
1.000 sayfadaki hamilemize özdül vericez:)))))

:)))) o talihliyi çok merak ediyorum ama ben olmak istemiyorum yani 1 ay daha beklemiyim yaaaaaaaaa bu ay olsun artık bu işşşş

canım benim teşekkür ederim ececim ilk 2 ay hep umutluydum geçen ay ve bu ay artık umutsuzluğa alıştım ya sanki hamilelikle ilgili çok şey biliyorum.. aslında sebepsiz değil bu geçen hafta yumurtlama akıntımı farkettim hatta hangi taraftan yumurtladığımı bile söyleyebilirim ama şimdi akıntı namına hiçbişey kalmadı eğer hamilelik varsa akıntı olmuyomuydu yoksa daha erkenmi... sende varmı akıntı

canım benim bildiğim herkezse farklı farklı belirtiler olabilir. evet ilk başlarda daha yoğun akıntım vardı ama şimdi azalmış durumda.mesela hamileliğin ilk belirtisi göğüslerde sızı diyor.ben geçen ay adet olduğumda göğüsümde daha çok sızı vardı.yani demek istediğim çokta belirtilere kafa yormamak lazım.karamsarlık yok sen sadece gün aşırı yapmaya devam et.

akıntı adet tarıhını bıraz gecnce basladı gulum bende...biiki gün yanı hemen pesınden....gögüslerımdekı sızıda 8 .haftalarda falan basladı...

fantastıkam umutsuzluk yok gülüm naptık akışına bırakmadıkmı...inan bana rahat olunca kafaya takmayınca daha ıyı oluyo...hiç aklına bıle getırmeee amannnnnnn bikere olmadımı bu olacak işte yineee kendını didikleme bence...rahatına bak valla...

evet yarın gıdıyosun dımı şimdi hadı bakalım minik kesecık olusmaya baslamıstırr ...

belırtıler her hamılede degısır guzelım ama bende baş dönmesı olmustu böle yuruyup durdugumda bırden falan...arada yokluyodu bas dönmesi

bugün sabahtan cok zorlanmadım bulantı olmamıstı ama şimdi hafif hafif yokluyo sankı...ama güzelim olmasa bi derttt olsa ayrıı sıkıntı..ama belırtılerın olması bence cok ama cok guzel bısey çunku vücudunda olusan bı canlının belırtılerı...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok tuhaf dimi minicik bişi tüm duyguları , yaşam şelkini...tüm tüm herşeyimizi değiştiriyor.inşallah sağlıklı ve sorunsuz olarak onlara kavuşuruz.her türlü bulantıya baş dönmesine razıyım :)

akıntı adet tarıhını bıraz gecnce basladı gulum bende...biiki gün yanı hemen pesınden....gögüslerımdekı sızıda 8 .haftalarda falan basladı...

fantastıkam umutsuzluk yok gülüm naptık akışına bırakmadıkmı...inan bana rahat olunca kafaya takmayınca daha ıyı oluyo...hiç aklına bıle getırmeee amannnnnnn bikere olmadımı bu olacak işte yineee kendını didikleme bence...rahatına bak valla...

:)))) canımsın ya hiç yani daha 2 gün önceydi yumurtlama vaktim bende istiyorum ki hemen belirti başlasın
yani olursa olur napalım dediğin gibi.. şimdi bu tatil biraz iyi gelicek bana ya ben işyerinde çok dinliyorum kendimi :)))

ece testmi yaptın yoksa adetinmi gecikti doktora niye gidiyorsun yaaa ben bişeymi kaçırdım cevap lütfeeeeeen
fantastika niye bu kadar karamsarsın canım ya dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma hani belirti beklemicektik hani kafaya takmıyacaktık ne oldu verdiğin sözleri bakim az kaldı inşallah meleğin geliyor canım ama hayırla ve sağlıkla gelsin öyle dua edelim gelip gitmesindense geç olsun güç olmasın inşallah
bu ay ben rahatım çalışmadık ya hiç beklemiyorum belirti falanda takip etmiyorum çünkü sadece iki kere yaptık oda yumurtlama döneminde değildi o yüzden hiç takmıyorum Allahım ne zaman nasip ederse o zaman olsun
kobra kestirdinmi saçını arkadaşım güzel oldunmu kız içine sindimi merak ettim bak şimdi
yasemin tatlı hamiş nasılsın canım önerimi uyguladınmı işe yarar belki mısır ye mide bulantısı için patlamış mısır
izmir hayal sen nasılsın canım
nurhayatk ismin değişmiş hayırlısı olsun ama yeni ismini hatırlayamadım geçmişte okumuştum ama unuttum alışıcaz güzelim anca:))))
busem

topiğin kaçakları nerelerde hadi esteryayı sabinayı özgeyi tugbamuratı biliyoruzda bu sibela nerde kızlar özledik hepinizi niye gelmiyorsunuz

kızlar bende bayramdan sona 10 gun yokummmm kıskandırmak gibi olmasın ama tatıle gıdıyorummmmmm yuppiiiii ama nereye gıdecegım bellı degıl antalya tarafı sıcak olur heralde koçişle cıkıcaz bıyer bulucaz artık....

yahu evet yaa esterya da hıııccc görunmuyooo özeldende yazdım cevap yazmadı bana...öle olsun napalım canı sagolsun...tugbayada teessüflerımı bıldırıyorum ayrıca.. sabına aradada olsa gelıyo ....bende gıdıcem gelmıycem aaaaaa

Back