• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

benim 24 agustos bitanem azcık sürtün bana sansın bulassın:)

bence sen de benim gibi cesaret edmiyosun. ben gitmemek için çabaladım ama eşim zorladı kistini gösterelim illa diye kasık araılarım çokto korktu o ama ona söylemedim. gebelik testi 1 buçuk saat sürüdü sanki bir buçuk gün gibi geldi bana sen bunda korkuyosun bende git yaptır. sonuç ne olursa olsun. son şansımız değil.

bence sen de benim gibi cesaret edmiyosun. ben gitmemek için çabaladım ama eşim zorladı kistini gösterelim illa diye kasık araılarım çokto korktu o ama ona söylemedim. gebelik testi 1 buçuk saat sürüdü sanki bir buçuk gün gibi geldi bana sen bunda korkuyosun bende git yaptır. sonuç ne olursa olsun. son şansımız değil.

ayy hadi hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin darısıda bize olsun

hayaaal git bi test yap ya offffff

olgarcım gecmıs olsun insallah tez vakıtlerde yenıden hamıle kalırsın...

ayrıca merak etme kürtaj dan sonra veya düşükten sonra hamıle kalamama gibi bı durum yok...korunma süresi bıttıkten sonra çalısmalara baslayabılırsın...ben korunma süremın bıttıgı ay hamıle kaldım canım...oyüzden kendıne sıkıntı yapma...

canım teşekkür ederim.inşallah ben de tez zamanda hamile kalırım.

kobra bugün kendini ev işlerine verdi sanırım unuttu bizi misafirleri gelicek ya akşam onun hazırlıklarını yapıyodur kesin

yok az önce burdaydı bişi yazmadan gitti çok işi var galiba .benimde midemde çok ekşime var acaba normalmidir?

Hepinize teşekkür ederim. Tüm hamile arkadaşlar sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah!! Biz bekleyenlere de hayırlı haberler inşallaha.s.

amin dilemmacımm

ee kızlar bugünüde yedik sayılır darısı yarına veeeee sonra tatiilllllllllllllllll
ay çok mutluyumm

ececim bu arada bence normal mide ekşimesi zaten hamilelik mideyi çok etkiliyor yok bulantı yok yanma ekşime :)))

ben geldim nerdesin.
evet tatil gelsin artık çok uzun geldi ban bu hafta birde c.tesiyi bekliyorum hiç geçmiyor inşallah sorunsuz geçerse hamilelik 9 ay nasıl beklicem hiç bilmiyorum :))

inşallah canım ya ama ilkinde öyle olunca insan ister istemez tedirgin oluyo.sende aynısını yaşıycaksın eminim.
biliyomusun hafiften başdönmeleri mide yanmaları başladı ya garip bir gülümseme geliyor içimden .piskopatmıyım neyim :)

kızlar merhaba,

ben de 6 haftalık bebeğimi düşürdüm.kürtaj olmadım.şimdi düşükten sonraki ilk adetimi bekliyorum.eğer düzenim değişmezse ayın 20'sinde adet olmam gerekiyo.benim eşim şehir dışında olduğundan ve doktor 1 ay korunursan daha iyi olur dediğinden bu ay hiç bebiş çalışması yapmadık.kızlar bir daha hamile kalamazsam diye o kadar çok korkuyorum ki...İlk hamileliğimi korunmayı bıraktıktan sonraki 3.ayımda başarabilmiştim.düşükten sonra daha kolay hamile kalınabiliyo diyolar ama,

aramızda hamiş arkadaşlar var.acaba siz düşükten sonra korunmayı bırakıp kaçıncı ayınızda hamiş kaldınız?yardımcı olur musunuz?

Merhaba Olgay, ben de aynen senin gibi 6 haftalikken dusuk yaptim. 8 Eylul'de kurtaj oldum :( simdi ayni korkuyu yasiyorum... benim de ilk hamilelikti ve korunmayi biraktiktan sonraki ilk ay hamile kalmistim. doktorum 1 ay bekle dedi ama sanirim ben uzun sure cesaret edemem :( insanin morali cok bozuluo.
sadece bu duygulari sadece benim yasamadigimi gormek ve iyi sonuclar alan arkadaslarin yazilarini burdan gormek benim icime su serpiyor...
cok cok gecmis olsun.

Back