Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

geçen gün yapıcaktım demiştim hatta sana ama 2 gündür test almayı unutuyorum

canım bu akşam giderken alayımda yapayım ben 19 ağustosta kürtaj olmuştum

saol bitanemmm cok saoll 3 gündür yapıyorum dün silik cıkmıştı heralde yok dedim bugünkü yine koyulaştı sasırdım kaldım başım agrıyo düşünmekten valla doktoru arayamıyorum çünkü korkuyorumm kızcak bana diye

olgarcım gecmıs olsun insallah tez vakıtlerde yenıden hamıle kalırsın...

ayrıca merak etme kürtaj dan sonra veya düşükten sonra hamıle kalamama gibi bı durum yok...korunma süresi bıttıkten sonra çalısmalara baslayabılırsın...ben korunma süremın bıttıgı ay hamıle kaldım canım...oyüzden kendıne sıkıntı yapma...

korkma hayalcım yaa hersey olacagına varmıyo mu sonucta sıkma canını hamıleysende hamılesın ıste ne guzel...hayırlısını dıle dua et canım...

hayalcim ben biraz netten araştırdım kürtajdan sonra hormonlar çok kısa sürede normale dönüyomuş ama nadiren adete kadar testler pzitif sonuç verebiliyomuş.
ayrıca hamilede kalınabilirmiş canım bence madem idrarda pozitif çıkıyo muhtemelen kandada öyle olucaktır e zaten biz bunu biliyoruz bence en iyisi kısa sürede olsa izin alıp bi dr a görünmek canım belki ultrasonla falan baktığında görür keseyi ve emin oluruz ama başka bi dr a git canım kendi dr undan korkmakta haklısın :))
hıı bide allah korusun içerde parça varsa hormonlar yüksek çıkıyomuş ama sen kontrollerini yaptırmıştın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…