- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.441
sağolun canlarım ya ben çok kilo aldım ve kilo alınca göbek çıkıyor sanki 4-5 aylık hamile gibiyim ve herkes hamilemisin bebekmi var ayyy ne güzel göbüş büyümüş bebişmi geliyor sıkıldım artık ya bu sorulardan çok rahatsız olmaya başladım geçen gün fuara gittik orada firmann biri tanıtım için birşeyler veriyordu herkes sıraya girmiş bende kenarda eşimi bekliyordum dağıtan kadın gördü beni çağırdı ben şaşırdım niye çağırıyor diye hamilemisin diye işaret etti yok dedim dağıttıklarından verecekmşde gitmedim bende canım sıkıldı ağlamaya bşaladım eşim geldi gülüyor alsaydın ya karnımızı doyururduk diye dalga geçiyor çok sıkıldım bu durumdan ben ya mekikmi çeksem ne yapsamda bu göbeği eritsem
yok canım ben hamiledeğilim kendi göbeğim malesef ama canımı acıtıyor artık bu sözler bebek yokmu diyenlere kızmıyorum artık da bu göbeğimi görüpte bebekmi var demeleri incitiyor sinir oluyorum işte ne bileyim yaopuyorumnanaktanbelenaycım hamile oldugumu öğrenmeden önce herkes banada hamilemisin diyodu
karnım çıkmıştı bende kilo sanıyordum meğer gazmış sonra hamile oldugumu öğrenınce
çok şaşırmıştım iyi de millet nası anladı diye..iş yerimizdeki fatma abla diyorki
yürüyüşün ten rengin değişmişti bi de kilo şişliği farklı olur diyor...
hamile olmadıgına emınsın dimi ? geçende regl olmustun galıba yanlış mı hatırlıyorum yoksa :uhm: :uhm:
nazlı kelebeğim benim hep güzel düşünüyorsun zaten opuyorumnanaktankobracığım hakkında hayırtlısı olsun canım demek tekrar işe başlamaya karar verdin...
belenaycığım ne olur sıkma canını elin ağzı torba değilki büzesin.....seni hamile görmek istedikleri için öyle düşünüyor olabilirler hakkında..inşallah düşünceleri gerçekleşir en kısa zamanda....
sirke mideye zararlı değilmi canım ya benim mide zaten nanemolla bide iyice azcılmayalı mideyi ama faydası kesin oluyorsa denemek isterim bide mekik çekerim heh bak karnım düzleşmeye bşladı bilekaydirigubbakcemile3offf bebek değil göbek demekten sıkıldımCanım sıkma kendini ya,benimde kürtaj sonrası çıktı göbeğim,kardeşim 3 aylık hamile göbeği yok,bende kocaman göbek var,benimde sinirlerim bozuldu,ben minyon tipliyim,bu zamana kadar kilo sorunum göbek sorunum olmadı,kürtaj sonrası hem kilo aldım hem göbeklendim,elma sirkesi bal karıştırıp içeçeksin sabahları,göbek eritmek için birebir ama ben yapıyom mu ????? hayır.Ben çıkıcam hazırlanmam lazım öpüyorum,gelince görüşürüz..
Güzel dileklerin için tşk.canım.
Akşam sular içinde yüzen süslü püslü bir hatun görürseniz ben olabilirim :)))))))))))))
Kavacık dolaylarında
sağolun canlarım ya ben çok kilo aldım ve kilo alınca göbek çıkıyor sanki 4-5 aylık hamile gibiyim ve herkes hamilemisin bebekmi var ayyy ne güzel göbüş büyümüş bebişmi geliyor sıkıldım artık ya bu sorulardan çok rahatsız olmaya başladım geçen gün fuara gittik orada firmann biri tanıtım için birşeyler veriyordu herkes sıraya girmiş bende kenarda eşimi bekliyordum dağıtan kadın gördü beni çağırdı ben şaşırdım niye çağırıyor diye hamilemisin diye işaret etti yok dedim dağıttıklarından verecekmşde gitmedim bende canım sıkıldı ağlamaya bşaladım eşim geldi gülüyor alsaydın ya karnımızı doyururduk diye dalga geçiyor çok sıkıldım bu durumdan ben ya mekikmi çeksem ne yapsamda bu göbeği eritsem
benim göbek hep vardı ama millet niye yeni farketti onu anlamadım kürtajdan sonra çağrışımı yaptı millete ne anlamadım he aman gerçi millette laf bitmez hamile kalamazsın bebek yokmu derler doğum yakın ne zaman doğuracan derler doğurursun ikincisi ne zaman derler amaaaaaaaaan yokmu şu insanların ağzına göre bi torba arkadaşlar
allah korusun be
belenaycım bence insanların öyle zannetmeleri güzel..biçok insan aynı şeyi düşünerek enerji yoğunluğu oluşturuyolar.. gerçekten ve seni yakın gelecekte hamile olarak geçireceğin günler bekliyor güzelim bak görüceksin
ayrıca kürtajdan sonra bendede tuhaf bi şekilde göbek oluştu yani bel ve göbek çok sinir ve belki bencilce bi duygu ama seviniyorum böyle duyunca demekki kürtaj gıcık bi hatıra bıraktı bizde ama geçici bi hatıra yerimseniben..eşime diyorum bu göbek ondan kaldı diye dalga geçiyo benimle allah aşkına kaç ay hamile kaldınki diyo :)) bahanemde hazırmış :))
varmı bir önerin arkadaşım nasıl gidecek bu göbekler ne yapmak lazım bu işe yararmı kikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2eritirmi göbüşükaydirigubbakcemile3günaydın canlarrrr belenayy aynı dert bendede var koca bir göbekk 60 kiloyummm delircemm kürtaj oldugumu bilmeyenlerr anammm göbek büyümüş diyoo sinir oluyommm bebiş yok göbişş cokk:)
yaaaaa hayır bu sefer hepimizin gebeliği oldukça sağlıklı geçeceği için ve bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alıcagımız için önemli değil herkes bilsin :)))
en güzeli söylememk galiba kimseye :)) off öylede olmuyo biz söylemesek anneler heyecandan söylüyo herkese :)) ama ben bu sefer çok tembihlicem öyle herkese söylemeyin dicem :))
yaaaaa hayır bu sefer hepimizin gebeliği oldukça sağlıklı geçeceği için ve bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alıcagımız için önemli değil herkes bilsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?