Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sen nasılsın canım hafta sonun nasıldı fantastikam....kimseler yok işleri var galiba kızların...periden haber yok yaa..merak ettim...inşallah kötü bişey olmamıştır...

yasemincim benimde içimde aynı ses konuşuyo bu sefer olucaksın hayatım.. benimde haftasonum güzeldi dinlendim evle ilgilendim biraz .. cmt görümcemlerdeydik film izledik gerilim filmi onlar çok seviyolar benide alıştırdılar biraz ama yinede gözlerim kapalı izliyorum :))
sen neler yaptın güzelim

Günaydın arkadaşlarım,
Sabinacım senin adına çok sevindim canım benim,bende hepimiz için dua ediyorum.
Yasemincim bencede bu sefer olucak arkadaşım Allah'ın izniyle.
Fantastikam bende seçme hakkımı kullanmalıyım demi ama yaaa:)))))))))

bende sevmem gerilim filmini :)) benimde misafirim vardı canım c.tesi pazarda evde geçirdim dinlendim mamalar yaptım....güzel geçti ...

kızlarrr günaydınnnn nasılsınız canlarımm..

sabinacım cok ama çok sevındım hayatım allah tamamını erdırsın ınsallah hayırlısıyla....darısı isteyen herkesın basına mübarek günlerde allahım dualarımızı kabul etsın...

kobracımmm oohhhh agzına saglık valla..ben tahmın edıyorum zaten durusunla tavrınla bi guzel bozguna ugratmıssındır kadını..süpersın sen...heralde yanı hep onlarmı seçecek iş yok dıye artık köle olucaktık sanki..

yasemınım çogu gıttı azı kaldı ve bu sefer hayırlısıyla anne adayısın hayatım..

fantastıkam sen nasılsın canım..gerilim gerilim öle çok germe bak kendıni sakın...

kızlar ben iyiyim çok şükür yazamadım size annemde kaldım doktordan sonra haftasonu..

hersey yolunda çok şükür...ama benım doktorumu degıstırecegım kesın artık...kadın benı uyuz ettı.dıyokı bana nıye geldın nedemek nıye geldın sen demedınmı bana 2 hafta sonra gel dıye...tövbeee bıde 1 dk da gönderıyo kızlar ya...ultrasona alıyo bakıyo tamam hadı kalk gıt..bi oturt konus dımı ama.

Canım iyi olmana çok sevindim,kesin dr.değiştir.Uyuz olurum öyle dr.lara,bende çok eski bir dr.var onu değiştiricem,soru bile soramıyorsunn ya,çarpıcan bitane :)))))))) sinirlendim yaa,ben kendime bir dr.buldum,hamile kalırsam hemen ona gidicem.

nihayet periciğim senden haber aldık....korkuttun bizi....canım iyi olmanıza sevindim...bencede değiştir ozaman canım dr çok önemli....

evet yaa soru sordurmuyo valla..buldum bakalım bitane hem evımede ısyerıme cok yakın bu hafta gıdıcem bi.tatılden önce.hayret bısey sankı basıt bı olay bu..
hoppıdı hoppıdı gönderıyo uyuz kadın.

sagol yasemınım benım bılıyorum merakta bıraktım sızı dun aksamda gırdımm hooop elektrıkler gıttı yazamadım.

ececımm nasılsın guzelım ?

ben iyiyim kızlar kırmızılar dün gelmesi gerekiyodu daha bişi yok opuyorumnanaktan inşallah hayırlısı olur.
kobracım ağzına sağlık canım çok iyi davranmışsın.
peri seni çok merak ettik canım ya herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
yasemincim gözün aydın canım az kaldı desene bebişe.
sabina miniği gördüğüne çok sevindim hatta heycanlandım :) çok stres yapma testlerde inşallah çok iyi geçicek ve herşey çok güzel olucak :))

pericim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah arkadaşım hep böyle gitsin inşallah
dr konusunda kesinlikle değiştir güzelim artistlik yapmasın ne o öyle sanki işi değilde fazladan yapıyo
diğer dr dene bakalım ama bu hafta neden gitçeksin bence bekle biraz daha bi dahaki muayneye ona git çok sık gitme şu ultrasona yani zarasız deselerde herşeyin fazlası zarar unutma güzelim
ayrıca erkek dr konusunda yasemine katılıyorum kesinlikle
ve bende daha hangi dr a gideceğimi bil mi yo ruuummm (

canım gitmek ıstememdekı neden bayramdan sonrada 10 gun olmuycam ayın 5 ıne kadar..ne bıleyım bı gıtsem mı acaba dıyodum ama..napsamkı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…