- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.481
sen nasılsın canım hafta sonun nasıldı fantastikam....kimseler yok işleri var galiba kızların...periden haber yok yaa..merak ettim...inşallah kötü bişey olmamıştır...
yasemincim benimde içimde aynı ses konuşuyo bu sefer olucaksın hayatım.. benimde haftasonum güzeldi dinlendim evle ilgilendim biraz .. cmt görümcemlerdeydik film izledik gerilim filmionlar çok seviyolar benide alıştırdılar biraz ama yinede gözlerim kapalı izliyorum :))
sen neler yaptın güzelim
Canım iyi olmana çok sevindim,kesin dr.değiştir.Uyuz olurum öyle dr.lara,bende çok eski bir dr.var onu değiştiricem,soru bile soramıyorsunn ya,çarpıcan bitane :)))))))) sinirlendim yaa,ben kendime bir dr.buldum,hamile kalırsam hemen ona gidicem.
pericim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah arkadaşım hep böyle gitsin inşallah
dr konusunda kesinlikle değiştir güzelim artistlik yapmasın ne o öyle sanki işi değilde fazladan yapıyo
diğer dr dene bakalım ama bu hafta neden gitçeksin bence bekle biraz daha bi dahaki muayneye ona git çok sık gitme şu ultrasona yani zarasız deselerde herşeyin fazlası zarar unutma güzelim
ayrıca erkek dr konusunda yasemine katılıyorum kesinlikle
ve bende daha hangi dr a gideceğimi bil mi yo ruuummm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?