- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.401
sakın yanlış anlama seni kafamda daha canlı hayal ettiğim için çok donuk bir resim geldi bana tabii zevk senin
yok daha izlemedim canım ya
kıslar günaydınnnnn nasılsınız kimse gelmemiş henüz ama..bugün doktora gıdıcem artık kızlar.dua edın bana olurmu ögleden sonra randevum yıne bı heyecan bastı bana..
günaydın bipericim günaydın gelecek olan kızlar :)
ay inşallah herşey yolundadır ve güzel haberlerle gelirsin bipericim :) Aminn
bebişin büyümüştür baak anne ben kocaman oldum der sana inşallah :)
günaydın arkadaşlar
pericim bende heyecanlandım açıkçası senin heyecanın gayet normal güzelim hadi allah rast getirsin güzel haberler getir bize inşallah ki zaten ben herşeyin yolunda olduğuna eminim canım hiç merak etme bence heyecanlan ama aklına kötü şeyler getirme
herkese günaydın kızlar
ay ne heycanlı peri . yavaş yavaş belirginleşmeye başlamıştır artık dimi?pıt pıt yapıp anne ben burdayım dicek sana :))
pericim senin gayet iyi giden bi hamileliğin var ve rutin kontrol için dr a gidiyosun.. eskiyi unut bu yepyeni bişey..iyice büyümüştür onu görünce dahada heyecanlanıcaksın bence.. ay en fazla 2 ay sonraya cinsiyetini öğrenizcez ozaman isim düşürüz ona alkisalkisalkis
evettttt gercekten belırmıstır bırazcıkdaha....allahım kocaman oldugu zamanlarıda göstersın ınsalllah hayırlısıyla....
çok yakında ınsallah aynı heyecanları sizde yasarsınız guzelım..bütün arkadaslarım...
amin canım güzel dileklerin için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim.ee bu kervanı yürütmek lazım dimi senin bebiş bizimkilerin abisi yada ablası olcak :))
benimde reglime 2 gün kaldı akşam sahurda tamam bu ay için herşey bitti dedim erken geldi galiba kırmızılar ama bişi yoktu.inaşllah gelmezde.
amin canım güzel dileklerin için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim.ee bu kervanı yürütmek lazım dimi senin bebiş bizimkilerin abisi yada ablası olcak :))
benimde reglime 2 gün kaldı akşam sahurda tamam bu ay için herşey bitti dedim erken geldi galiba kırmızılar ama bişi yoktu.inaşllah gelmezde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?