Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın canlarım nasılsınız dünkü desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız bugün sersem gibiyim dolaşıyorum ortalıkta ruh gibi ne olacak bu halim bilmem canlanmak lazım ama olmuyor hiç canım bişey yapmak istemiyor
eceyas hadi hayırlısı inşallah bu ay teyze oluruz::)) birpericim canım güzel hamiş bak gör ne günler gelecek dodu doğuyor derken isim falan bir bakmışsın okula başlamış bir bakmışsın evleniyor inşallah Allahım o günleri göstersinde zaman su gibi akıp geçiyor
yasemin fantastika kobra sizler nasılsınz

günaydın canlarım nasılsınız dünkü desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız bugün sersem gibiyim dolaşıyorum ortalıkta ruh gibi ne olacak bu halim bilmem canlanmak lazım ama olmuyor hiç canım bişey yapmak istemiyor
eceyas hadi hayırlısı inşallah bu ay teyze oluruz::)) birpericim canım güzel hamiş bak gör ne günler gelecek dodu doğuyor derken isim falan bir bakmışsın okula başlamış bir bakmışsın evleniyor inşallah Allahım o günleri göstersinde zaman su gibi akıp geçiyor
yasemin fantastika kobra sizler nasılsınz

yaşadıgın karsılastıgın durum kolay degıl kı arkadasım..çok normal bu halın..ama ınsallah en kısa sürede toparla tabı kendını ..biliyosun çok plan var yapılacak..

guzel dıleklerın ıcın cok sagol aminnn allahım aminnn....

belenaycım hiç kolay değil yaşananlar ama işte zaman öyle birşey ki canından birisini kaybetsende yaşamaya devam ediyosun.
inşallah canım önce ben sizi teyze yaparsam hemen bende teyze olmak istiyorum ona göre çalışmaları bırakmak umut kırmak yok.

Canım süslenicem,hatta neler giyiceğimi ve nasıl makyaj yapacağımı bile kararlaştırdım ama malum bide yağmur yağarsa:))))))))

yasemincim saatler olsun güzelim
pericim isim konusunda daha düşünürüz ya dur bakalım demiri bende soğuk buldum açıkçası
belenaycım tvde bile izlediğimizde ne kadr üzülüyoruz sen bunu yakınında yaşadın etkisinde kalman doğal ama bunun çok sürmesine izin verme canım çünkü seninde çok stres altında olmaman gerek biliyosun
kobracım hadi hayırlı olsun hayatım dilerim istediğin gibi olur herşey..sana bol şans.. yağmura dikkat et akşama doğru başlıcakmış tekrar

yasemincim saatler olsun güzelim
pericim isim konusunda daha düşünürüz ya dur bakalım demiri bende soğuk buldum açıkçası
belenaycım tvde bile izlediğimizde ne kadr üzülüyoruz sen bunu yakınında yaşadın etkisinde kalman doğal ama bunun çok sürmesine izin verme canım çünkü seninde çok stres altında olmaman gerek biliyosun
kobracım hadi hayırlı olsun hayatım dilerim istediğin gibi olur herşey..sana bol şans.. yağmura dikkat et akşama doğru başlıcakmış tekrar

Güzel dileklerin için tşk.canım.
Akşam sular içinde yüzen süslü püslü bir hatun görürseniz ben olabilirim :)))))))))))))
Kavacık dolaylarında

sağolun canlarım ya ben çok kilo aldım ve kilo alınca göbek çıkıyor sanki 4-5 aylık hamile gibiyim ve herkes hamilemisin bebekmi var ayyy ne güzel göbüş büyümüş bebişmi geliyor sıkıldım artık ya bu sorulardan çok rahatsız olmaya başladım geçen gün fuara gittik orada firmann biri tanıtım için birşeyler veriyordu herkes sıraya girmiş bende kenarda eşimi bekliyordum dağıtan kadın gördü beni çağırdı ben şaşırdım niye çağırıyor diye hamilemisin diye işaret etti yok dedim dağıttıklarından verecekmşde gitmedim bende canım sıkıldı ağlamaya bşaladım eşim geldi gülüyor alsaydın ya karnımızı doyururduk diye dalga geçiyor çok sıkıldım bu durumdan ben ya mekikmi çeksem ne yapsamda bu göbeği eritsem

sağolun canlarım ya ben çok kilo aldım ve kilo alınca göbek çıkıyor sanki 4-5 aylık hamile gibiyim ve herkes hamilemisin bebekmi var ayyy ne güzel göbüş büyümüş bebişmi geliyor sıkıldım artık ya bu sorulardan çok rahatsız olmaya başladım geçen gün fuara gittik orada firmann biri tanıtım için birşeyler veriyordu herkes sıraya girmiş bende kenarda eşimi bekliyordum dağıtan kadın gördü beni çağırdı ben şaşırdım niye çağırıyor diye hamilemisin diye işaret etti yok dedim dağıttıklarından verecekmşde gitmedim bende canım sıkıldı ağlamaya bşaladım eşim geldi gülüyor alsaydın ya karnımızı doyururduk diye dalga geçiyor çok sıkıldım bu durumdan ben ya mekikmi çeksem ne yapsamda bu göbeği eritsem

belenaycım hamile oldugumu öğrenmeden önce herkes banada hamilemisin diyodu

karnım çıkmıştı bende kilo sanıyordum meğer gazmış sonra hamile oldugumu öğrenınce

çok şaşırmıştım iyi de millet nası anladı diye..iş yerimizdeki fatma abla diyorki

yürüyüşün ten rengin değişmişti bi de kilo şişliği farklı olur diyor...

hamile olmadıgına emınsın dimi ? geçende regl olmustun galıba yanlış mı hatırlıyorum yoksa :uhm: :uhm:

kobracığım hakkında hayırtlısı olsun canım demek tekrar işe başlamaya karar verdin...
belenaycığım ne olur sıkma canını elin ağzı torba değilki büzesin.....seni hamile görmek istedikleri için öyle düşünüyor olabilirler hakkında..inşallah düşünceleri gerçekleşir en kısa zamanda....

Canım sıkma kendini ya,benimde kürtaj sonrası çıktı göbeğim,kardeşim 3 aylık hamile göbeği yok,bende kocaman göbek var,benimde sinirlerim bozuldu,ben minyon tipliyim,bu zamana kadar kilo sorunum göbek sorunum olmadı,kürtaj sonrası hem kilo aldım hem göbeklendim,elma sirkesi bal karıştırıp içeçeksin sabahları,göbek eritmek için birebir ama ben yapıyom mu ????? hayır.Ben çıkıcam hazırlanmam lazım öpüyorum,gelince görüşürüz..

Back