Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ben söylerim gibi geliyor yani dayanamam ya eşime hemen söylerim sonra anneme kesin söylerim yoksa çatlarım ee en önemlisi zaten size ilk önce söylücem :))

bende istesemde saklayamam eşimden çünkü takip ediyo adetimi sorar durur ne zaman geliyo diye :)) testi bile onun yanında ypıyorum :))
ama annemlerden saklıcam bi süre en azından 2. aydan sonra söylerim

benim tam aklımdaydılar aynı şeyi düşünüyormuşuk :)) niye gelmediler ki.belki tarfiğe falan mı takıldılar acaba.

Bende öyle söylüyorum,gülüyor,ya millet 9 ay taşıyıp doğuruyor,göbek bile kalmıyor,benim 1 aylık hamileliğim bile şişirdi:)))

Kızlar dün iş görüşmesinden çok geç geldim.
Kurumsal bir firmanın holding'inde iş başı yapıyordum az kalsın.
uzun bir görüşme yaptık,Görüştüğüm adam çok kibardı,beni 2-3 kere aramıştı görüşme için,ben müsait değildim,not alamam demiştim.Gittiğimde çok teşekkür ederim buraya kadar geldiğiniz için,özellikle sizinl egörüşmek istedim dedi,tecrübemden dolayı.Her konuda anlaştık,acaip sorular sordu bende süpper cevaplar verdim,ağzı açık kaldı.Beni o an işe aldı zaten,iş başı gününü bile konuştuk,yalnız ücretde anlaşamadık,adam ısrrala burası bir holding ve yükselme imkanınınz var lütfen ücretde takılmayın dedi,biraz düşüne bilme payım var mı dedim :)))) Adam kendinize çok güveniyorsunuz tebrik ederim sizi dedi,biz değil siz düşünüyorsunuz :))))) Çok stresli olcam sandım ama acaip rahattım.Gelelim esas konuya,beni son kez insan kaynakları ile görüştürdü.ılk önce kendi görüştü ı.K. ile.Neyse ben içeri girdim o çıktı.ı.K. müdürü bir bayan,kızın ilk lafı Celil Bey sizi çok methetti 10 sene bir firmada Yön.Asis. yapmışsınız dedi. (Ama gözleriyle çok uyuz bakıyordu,bide ben ondan güzelim :)))))) iyice uyuz oldu.) Ama ben sizi işe almıycam gibi davranmaya başladı,okadar tuhaf bir kızdıki,birden bana hava atmaya başladı,ışinde hiç profesyonel değilmiş,bir holding de nasıl çalışıyor anlamadım.Gebzede yağmur başladı,personeli yolluyim diyor bana,servisten sorumlu bir kız var orda,kızı telle aradı okadar kaba çağırdıki,kız içeri girincede şu servis bölgelerimizi bir tarif et dedi.Kız yanımda aşağılarmış gibi davrandı.Bana kendini ıspatlamaya çalıştı.Adam bana 3 ay sonra zam alıcaksınız dedi,kız ise personel 2008 maaşı alıyor hala,zam falan beklemeyin ,serviste benim evime uzak biryere kadar geliyor,oradan sevise kadar kendi imkanlarınıla geleceksiniz v.s. sürekli olumsuz konuştu.bende bu şartlarda çalışamayız dedim.Bide üstelik hesapta beni de aşağılayacak.Aralık ayından beri evdesiniz,iş bulamazsınıza getirdi.Bende işten kendi isteğimle ayrıldım ve malum 12 sene aralıksız çalıştım,dinlenmek istedim ve bu benim ilk iş görüşmem dedim.ıyice uyuz oldu.Neyse sonuçta adam anlaşamadığımıza üzülmüştür,ama kesin onada benden kaynaklı başka bir proplem çıkartmıştır.Neyse kızlar çok uzun oldu,iş maceram bu.

Kızlar bugünde kardeşime taşınması için yardım etcem,yarın iftara davetliyim ,benim Ramazan ayımın son 10 günü hep yoğun geçer zaten :))))))

günaydın canlarım....kobracığım ço güzel davranmışsın aferin sana kız....hayırlısı olsun hakkında arkadaşım....kızlar peri gelmemiş hala pericğim merak ediyorum seni....

benim misafirim var buğün...2 ye kadar temizlşk yapacağım...sonra bir arkadaşıma geçmiş olsuna gitmem lazım....ve sonra yemek hazırlıklarına başlarım....bana kolay gelsin...:)) görüşürüz canlarım....

herkeze iyi geceler arkadaşlar
nasılsınız ?umarım hepiniz iyisinizdir
bana gelince bu gün allaha çok şükür iyiyim,biraz miğde ekşimesi ve yemek borumda yanma var okadar
en güzel haber de bu gün dr ye gittim meleğimi gördüm
en son kalp atışlarını görmüştüm bu gün yavrumun allahıma şükürler olsun ki tamamen oluşmuş bi şekilde elini,ayağını,kafasını,burnunu,ağzını,gözlerini,parmaklarını gördüm kıslar o anda sevinçten okadar çok ağladım ki anlatamam..yavrum hep elini ve kolunu oynatıyordu:)))
dr bak el sallıyo bize şu an dedi:)))yavruma şimdiden okadar çok bağlandım ki anlatamam size
çok kötü bir gebelik geçirmeme rağmen inanın onu görünce 9 ayımı bu şekilde geçirmeye rağzıyım dedim
çok güzel bir duygu canlarım
rabbim sizlere ve tüm isteyenlere en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
inanın sürekli daularımdasınız kıslar
bu arada cinsiyetide tam net belli değil ama erkek olabilir dedi dr ama tam emin değil 14 haftalıkkken tekrar bakıcak
sağlıklı olsunda yavrum kız erkek hiç fark etmez
birde salı günü ikili test yaptırıcaz kıslar inşallah sonucumuz iyi çıkar
dua edin olur mu arkadaşlar, dualarınıza ihtiyacım var
birde bu gün çekindiğim ikitane resmimi ekledim,göbişim oturduğum için pek belli değil ama bakabilirsiniz
şimdilik bu kadar canlarım
hepinizi çok çok öpüyorum
arada kendimi iyi hissettiğimde uğrarım yine
şimdilik hoşçakalınnn

bende istesemde saklayamam eşimden çünkü takip ediyo adetimi sorar durur ne zaman geliyo diye :)) testi bile onun yanında ypıyorum :))
ama annemlerden saklıcam bi süre en azından 2. aydan sonra söylerim

hehehe aynı benim durumum. Bende annemlere kalp atışını duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum canım.

kobracım bravo arkadaşım sonuçta onların seçme hakkı varsa seninde onları seçme hakkın var..hakkında hayırlısı olsun güzelim

sabinacım maşallah çok mutlu oldum okuyunca yazdıklarını allahım böyle sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

PERıııııı seni çok merak ettim hayatımm nerdesin yaa

günaydın canlarım....sabah bir uyandım karın ağrısı ve geldi kırmızılar....ve kaldı son kırmızımız allahın izniyle...ondan sonra özgürüz....:))))

SABıNACIĞIM.....maşallah yavruna sağlıklı oolmasına çok sevindim....rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım....

sen nasılsın canım hafta sonun nasıldı fantastikam....kimseler yok işleri var galiba kızların...periden haber yok yaa..merak ettim...inşallah kötü bişey olmamıştır...

hehehe aynı benim durumum. Bende annemlere kalp atışını duyana kadar söylemeyi düşünmüyorum canım.

en iyisi nurhayatçım allahım sağlıklı bebekelere hamile kalmayı, sağlıklı bi hamileliğin ardından sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)) herkes duysun dünya duysun :Saruboceq:

Back