Kızlar dün iş görüşmesinden çok geç geldim.
Kurumsal bir firmanın holding'inde iş başı yapıyordum az kalsın.
uzun bir görüşme yaptık,Görüştüğüm adam çok kibardı,beni 2-3 kere aramıştı görüşme için,ben müsait değildim,not alamam demiştim.Gittiğimde çok teşekkür ederim buraya kadar geldiğiniz için,özellikle sizinl egörüşmek istedim dedi,tecrübemden dolayı.Her konuda anlaştık,acaip sorular sordu bende süpper cevaplar verdim,ağzı açık kaldı.Beni o an işe aldı zaten,iş başı gününü bile konuştuk,yalnız ücretde anlaşamadık,adam ısrrala burası bir holding ve yükselme imkanınınz var lütfen ücretde takılmayın dedi,biraz düşüne bilme payım var mı dedim :)))) Adam kendinize çok güveniyorsunuz tebrik ederim sizi dedi,biz değil siz düşünüyorsunuz :))))) Çok stresli olcam sandım ama acaip rahattım.Gelelim esas konuya,beni son kez insan kaynakları ile görüştürdü.ılk önce kendi görüştü ı.K. ile.Neyse ben içeri girdim o çıktı.ı.K. müdürü bir bayan,kızın ilk lafı Celil Bey sizi çok methetti 10 sene bir firmada Yön.Asis. yapmışsınız dedi. (Ama gözleriyle çok uyuz bakıyordu,bide ben ondan güzelim :)))))) iyice uyuz oldu.) Ama ben sizi işe almıycam gibi davranmaya başladı,okadar tuhaf bir kızdıki,birden bana hava atmaya başladı,ışinde hiç profesyonel değilmiş,bir holding de nasıl çalışıyor anlamadım.Gebzede yağmur başladı,personeli yolluyim diyor bana,servisten sorumlu bir kız var orda,kızı telle aradı okadar kaba çağırdıki,kız içeri girincede şu servis bölgelerimizi bir tarif et dedi.Kız yanımda aşağılarmış gibi davrandı.Bana kendini ıspatlamaya çalıştı.Adam bana 3 ay sonra zam alıcaksınız dedi,kız ise personel 2008 maaşı alıyor hala,zam falan beklemeyin ,serviste benim evime uzak biryere kadar geliyor,oradan sevise kadar kendi imkanlarınıla geleceksiniz v.s. sürekli olumsuz konuştu.bende bu şartlarda çalışamayız dedim.Bide üstelik hesapta beni de aşağılayacak.Aralık ayından beri evdesiniz,iş bulamazsınıza getirdi.Bende işten kendi isteğimle ayrıldım ve malum 12 sene aralıksız çalıştım,dinlenmek istedim ve bu benim ilk iş görüşmem dedim.ıyice uyuz oldu.Neyse sonuçta adam anlaşamadığımıza üzülmüştür,ama kesin onada benden kaynaklı başka bir proplem çıkartmıştır.Neyse kızlar çok uzun oldu,iş maceram bu.