- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.381
arkadaşşar nasılsınız ben hiç iyi değilim dünki sel felaketi bizide vurdu burda hayat felç oarabamızda gitti sel aldı hala etkisindeyim Allah ım sonumuzu hayır etsin.
nasılsınız canlarım bugün canım sıkkın bi bakıp çıkacağım dün dayımın hanımıyla torununa araba çarpmış gece geç vakitlere kadar hastanedeydik ve malesef küçücük minicik bir beden yok oldu 4 yaşındaydı kızımız öldü o anki acı annenin durumu tarif bile edemiyorum Allahım kimseye evlat acısı vermesin içim parçalandı birde kendi çocuğum olsa ne yapardım diye düşündüm ve hayal bile etmek istemedim Allahım hayırlı yazılar yazsın
evet güzelim felaket yaşadık sağol canım tesellimiz bu cna geleceğine mala gelsin öle tabiki ama iştbirde öelnler oldu çok acı can sıkıcı bi durum düşündükçe sinirlerim bozuluyo inş bidaha yaşanmaz böe olaylar selimpaşa felaket yaa bizim arabada orda battı zaten kayınpederler yazlıktaydı Allah tan canlarına bişi olmadı yaa.busem egçmiş olsun canım yaa...sorma istanbul felaket yasadı dün guzelım...canınız sagolsun cana gelecegıne mala gelsın..üzülme sakın yine konulur yerıne nasılsa...selimpasada yazlıklar falan cok kötu olmus dun aksam haberlerde gösterıyordu..allahım böyle afet göstermesın bırdaha.
busemcim çok geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin güzelim neyseki sizler iyisiniz... nasıl bi felaket oldu öyle çok üzüldüm bende görüntüleri görünce allah yardımcınız olsun canım ya
belenaycığım başınız sağ olsun canım...rabbim sabır versin...
buseciğim sanada çok geçmiş olsun....buna şükür canım allahtan arabanızın içinde kimse yokmuş....allah yardımcınız olsun canım benim...
kötü haber günü olmuş topikte....çok üzüldüm iki haberede....
ya bişi dicem canım şu resmin yerine daha sevimli bişi koysan :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?