- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.361
hepinize öncelikle çok gecmis olsun banada:) bende o acidan 5 defa yasadim arkadaslar hiç sorun bulamadilar bebekde benim kanimda pihtilasma buldular bakalim hayirlisi. ama ben hepsini denedim 3 ay ara versende; . 1 yil ara versende olacak oluyokaderin onune gecilmiyo. ne zaman kendinizi hazir hissederseniz o zaman hamile kalin derim. bi keresinde 4 yil ara verdim bi keresinde 6 ay ama malesef sonuc vahim oldu sorunu kökten cozmek lazim. allah sifa versin hepimize.
hepinize öncelikle çok gecmis olsun banada:) bende o acidan 5 defa yasadim arkadaslar hiç sorun bulamadilar bebekde benim kanimda pihtilasma buldular bakalim hayirlisi. ama ben hepsini denedim 3 ay ara versende; . 1 yil ara versende olacak oluyokaderin onune gecilmiyo. ne zaman kendinizi hazir hissederseniz o zaman hamile kalin derim. bi keresinde 4 yil ara verdim bi keresinde 6 ay ama malesef sonuc vahim oldu sorunu kökten cozmek lazim. allah sifa versin hepimize.
nasılsınız canlarım bugün canım sıkkın bi bakıp çıkacağım dün dayımın hanımıyla torununa araba çarpmış gece geç vakitlere kadar hastanedeydik ve malesef küçücük minicik bir beden yok oldu 4 yaşındaydı kızımız öldü o anki acı annenin durumu tarif bile edemiyorum Allahım kimseye evlat acısı vermesin içim parçalandı birde kendi çocuğum olsa ne yapardım diye düşündüm ve hayal bile etmek istemedim Allahım hayırlı yazılar yazsın
nasılsınız canlarım bugün canım sıkkın bi bakıp çıkacağım dün dayımın hanımıyla torununa araba çarpmış gece geç vakitlere kadar hastanedeydik ve malesef küçücük minicik bir beden yok oldu 4 yaşındaydı kızımız öldü o anki acı annenin durumu tarif bile edemiyorum Allahım kimseye evlat acısı vermesin içim parçalandı birde kendi çocuğum olsa ne yapardım diye düşündüm ve hayal bile etmek istemedim Allahım hayırlı yazılar yazsın
belenaycım ne diyebileceğimi bilemedim boğazım düğümlendi Allah sabır versin çok üzüldüm.o okadar acı bir duyguki anlatılmaz benimde yıllar önce 2 yaşında kardeşim vefat etti o anki annemin yüzü hiç gözümün önünden gitmiyor.allahım kimseye yaşatmasın çok kötü oldum şimdi.
ececim kardeşin içinde çok üzüldüm başınız sağolsun canım ya yaşadığınız son acı olsun inşallah
ececim seninde başın sagolsun hayatım[/QUOTE
saol canım.cümlemizin başı sağolsun
arkadaşşar nasılsınız ben hiç iyi değilim dünki sel felaketi bizide vurdu burda hayat felç oarabamızda gitti sel aldı hala etkisindeyim Allah ım sonumuzu hayır etsin.
arkadaşşar nasılsınız ben hiç iyi değilim dünki sel felaketi bizide vurdu burda hayat felç oarabamızda gitti sel aldı hala etkisindeyim Allah ım sonumuzu hayır etsin.
sağol canım.busem68 kullanıcısından alıntı
canım geçmiş olsunn canınızı korumuş allah. allah sabır versin inşallah
canım bizde öle teselli ediyoruz kendimizi cana geleceğine mala gelsin.canım benim çok geçmiş olsun yaa,zaten bu felakete o kadar çok üzüldümkii,serviste ölen işçi kadınlara çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,yakınlarınada Allah sabırlar versin,
Sende üzülme canım,cana gelen mala gelsin,canınız sağolsun,tabi demesi kolay diceksin ama,tabiki mal canın yongasıdır,ama Allah can sağlığı versin,yine kazanır yine alırsınız inşallah.
çok geçmiş olsun.nasıl arabanın içindemi yakalandınız sele ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?