Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

busem egçmiş olsun canım yaa...sorma istanbul felaket yasadı dün guzelım...canınız sagolsun cana gelecegıne mala gelsın..üzülme sakın yine konulur yerıne nasılsa...selimpasada yazlıklar falan cok kötu olmus dun aksam haberlerde gösterıyordu..allahım böyle afet göstermesın bırdaha.

arkadaşşar nasılsınız ben hiç iyi değilim dünki sel felaketi bizide vurdu burda hayat felç oarabamızda gitti sel aldı hala etkisindeyim Allah ım sonumuzu hayır etsin.

busemcim çok geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin güzelim neyseki sizler iyisiniz... nasıl bi felaket oldu öyle çok üzüldüm bende görüntüleri görünce allah yardımcınız olsun canım ya

nasılsınız canlarım bugün canım sıkkın bi bakıp çıkacağım dün dayımın hanımıyla torununa araba çarpmış gece geç vakitlere kadar hastanedeydik ve malesef küçücük minicik bir beden yok oldu 4 yaşındaydı kızımız öldü o anki acı annenin durumu tarif bile edemiyorum Allahım kimseye evlat acısı vermesin içim parçalandı birde kendi çocuğum olsa ne yapardım diye düşündüm ve hayal bile etmek istemedim Allahım hayırlı yazılar yazsın

canım benim başınız sağolsun çok üzüldümm çok acı bişey :gitme:amin canım amin.

busem egçmiş olsun canım yaa...sorma istanbul felaket yasadı dün guzelım...canınız sagolsun cana gelecegıne mala gelsın..üzülme sakın yine konulur yerıne nasılsa...selimpasada yazlıklar falan cok kötu olmus dun aksam haberlerde gösterıyordu..allahım böyle afet göstermesın bırdaha.
evet güzelim felaket yaşadık sağol canım tesellimiz bu cna geleceğine mala gelsin öle tabiki ama iştbirde öelnler oldu çok acı can sıkıcı bi durum düşündükçe sinirlerim bozuluyo inş bidaha yaşanmaz böe olaylar selimpaşa felaket yaa bizim arabada orda battı zaten kayınpederler yazlıktaydı Allah tan canlarına bişi olmadı yaa.
busemcim çok geçmiş olsun cana geliceğine mala gelsin güzelim neyseki sizler iyisiniz... nasıl bi felaket oldu öyle çok üzüldüm bende görüntüleri görünce allah yardımcınız olsun canım ya

sağol canım benim ya çok kötü oldu amin canım.

belenaycığım başınız sağ olsun canım...rabbim sabır versin...
buseciğim sanada çok geçmiş olsun....buna şükür canım allahtan arabanızın içinde kimse yokmuş....allah yardımcınız olsun canım benim...

kötü haber günü olmuş topikte....çok üzüldüm iki haberede....

belenaycığım başınız sağ olsun canım...rabbim sabır versin...
buseciğim sanada çok geçmiş olsun....buna şükür canım allahtan arabanızın içinde kimse yokmuş....allah yardımcınız olsun canım benim...

kötü haber günü olmuş topikte....çok üzüldüm iki haberede....

sağol gülüm Allah razı olsun.

kızlar sanki zaman durdu ilerlemiyo.. akannehir ne zaman 6 olucak ya..mafoldumben artık kavuşmak istiyorum özgürlüğüme :gitme: ... bugün eşim geç çıkıcak biraz bende yanlızım ne yemek yapsam acaba kendime bitek çorba yapayım bari sonra biraz nette takılırım sonrada aşkı behlül ay pardon aşkı memnu başlar o zamana kadarda eşim gelir
ooofff işte can sıkıntısı böyle bişey kendi kendine konuşturuyo insanı lülülülülülü

evet ya banada çok uzun geldi bitmek bilmedi sanki gün bide kapalı sıkıcı bir hava içim daraldı valla.

hıhı tamamdır oldu şimdi
ece biz senle konuşmuştuk dimi filmler üzerine alacakaranlığı eşin izlemişti sen daha izleyememiştin o zaman izleyebildinmi

sakın yanlış anlama seni kafamda daha canlı hayal ettiğim için çok donuk bir resim geldi bana tabii zevk senin

ya bişi dicem canım şu resmin yerine daha sevimli bişi koysan :kedi:

ama o dr cullen edwardın üvey babası çooooooooooookkk yakışıklıııııııııııııı
ama senin hatrına eve gidince edwartın resmini koyarım oda yakışıklı çok karizmatikkkkk opuyorumnanaktan

Back