Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

aynen katılıyorum.evet eşim konusunda çok şanslıyım çok ama çok seviyorum :) inşallah hep böyle kalırız başka bişi istemem herhalde :kedi:Şeniz

sizlerede günaydın tekrar kızlar

ececim allah ayırmasın ve mutluluğunuzu bozmasın bi ömür canım

pericim istanbulu sel götürüyomuş sizin orda varmı bi sorun

sizlerede günaydın tekrar kızlar

ececim allah ayırmasın ve mutluluğunuzu bozmasın bi ömür canım

pericim istanbulu sel götürüyomuş sizin orda varmı bi sorun

evet hiç sorma gülüm .bizim buralarda bi sorun yok çok şükür. halada yağıyo.cuma günü dahada şiddetli yağacakmıs.bütün gece gökgürültüsü şimsek vardı..

evet hiç sorma gülüm .bizim buralarda bi sorun yok çok şükür. halada yağıyo.cuma günü dahada şiddetli yağacakmıs.bütün gece gökgürültüsü şimsek vardı..

akşam yağdı burdada ama devam etmedi bugünde bi açık bi kapalı ama yağıcak diyolar yani maşallah yağsın tabi ama bu bildiğimiz afet oldu resmen yazık ölenler bile varmış bi sürü insanın evi yıkılmış batmış falan allah yardım etsin ya

bana acayip bi uyku bastırdı yıne kızlar baygınlık hıssı var üzerimde

bişiler yemeğe çalış peri ,açsan o yapar.
bende bu sabah geç geldim nasıl güzel uyumuşum .ramazanın sonları yaklaştıkça sahura kalkmak ,sabah uyanmak zorlaşmaya başladı

günaydın arkadaşlar,
herkese güzel bir gün diliyorum,
ben dün çok yoğundum siteyi tıklayamadım bile,varmı değişik bişey,herşey yolundadır inşallah.

malasef yazlık yerler çok etkılendı butün yazlıklar sular altında kaldı canım..ölenlerde cabası tabı..bütün bunlar sebebı yerlesım yerlerının hep dere yataklarına kurulmasından kaynaklanıyo..bilinçsiz yapılasma can almaya kadar gidiyo..korkunç yanı..insanlarda napsın..ruhsat verenler verıyo ıste.

e altyapımızda süper maşallah belediyeler hep milleti düşünür zaten kendi ceplerini hiiiççç düşünmezler hzimet süperdir:))) e bide şimdi ülkenin çok daha önemli sorunları var yani hele bi onlar çözülsün, bizler tonla vergi verdiğimiz şehirlerde yağmurdan boğulsakta olur.. aman sinirim bozuldu yine öfff

Kızlar günaydın,eskiyi okudum...
Dün temizlik yapmak zorunda kaldım,banyonun fayansları döşendi,bu günde duşakabin falan takılıyor,bitcek ınş.

traji komik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…