- Konu Sahibi tugbamurat
- #8.241
pericim esterya geçen hafta rahatsızdı biraz idrar yollarını üşütmüştü ama iyileşmişti sonra bu hafta konuşmadık hiç ama haber aldımmı yazarım ben canımcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cok yabancı kaldım bu araaa ne tür bi kitap ooo korkumuuukızlar alacaranlığın kitabını okumaya başladım öyle güzelki işten fırsat bulduğum an alıyorum elime aklım fikrim hep onda :)
hani filmi varya şimdi 2. si geliyo kasımda
çok güzel kızlar izlemeyen izlesin okumayan okusunnn ah ahhhhhhh EDWARDDDD opuyorumnanaktan
ben cok yabancı kaldım bu araaa ne tür bi kitap ooo korkumuuu
canım hayırlısı artık.senin korunma sürenin bitmesine ne kadar vardı?
ya kızlr bişey sorcam bazı üyelerin isimleri beyaz renk ve altında kapsama alanı dışında yazıyo ne demek istiyolarki
banlanmış oluyorlar canım....sitele alakaları olmuyor...sadece okuyabiliyorlar....aktif değiller yani...
ben çıkıyorum kızlar...iyi akşamlar...niyetli olanlara hayırlı iftarlar....
napıcaz biz böyle fantastika işe geldiğimiz hergünün biranönce bitmesini beklemekle mi geçicek :))
evet çok haklısın.nasıl özeniyorum hani varya hayallrimin peşinden gidiyorum diyen insanlara.bizde niye o cesaret yok bilmiyorum.sadece günü kurtarmaya çalışıyorum.sabah gelir gelmez akşam nasıl olcak diye düşünüyorum.o yüzden bebişim olmasını çok istiyorum en azından hayatımda farklı bişi olucak :)