- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.221
:1hug: ay ben sana hiç kıyamıyorum bilmiyomusun keşke sende burda olsaydın hele bide bana yakın olsaydın hiç yormazdım ben seni Şeniz
Günaydın :) Hoşgeldin :) Geçmiş olsun dikkat et canım doktora fln gitmedin galiba
anammmm canımmm geçmiş olsun ağırmı geldı acaba balık yaa..çokmu yedin yoksaaa..bende her balıktan sonra bi tuhaflık hıssedırım midemde ancak kolayla falan bastırırım ama şimdi oda yasakkk ...balıgı cok severım aslında ...
sanada kesın öle bısey oldu canım ya eğer balık tazeyse..yenı acıldı aslında sezon taze olmaması gıbı bısey sözkonusu olamaz heralde ama ..çokmu yemıstınnnn :uhm:
kobracım hoşgeldin güzel arkadaşım geçmiş olsun sanada ya zehirlenmek ciddi bişey aslında ucuz atlatmışsın :))
peri 2 dr iyi fikir bende hamileyken durumumu öğrenince 3 ayrı dr a gitmitim zavallı ben emin olmak için :)
hamile kalıncada özelin dışında başka bi dr um daha var hastanede onada gitmeyi sürdürücem ama ben daha özel olarak hangi dr a gideceğime karar vermedimki ya
yasemincim keşke izmirde yaşasaydın arkadaşım
kobracım çok geçmiş olsun dikkat et kendine .
Yok canım,fazla yemedim ama dokunacağı tuttu,şimdi gazman gibiyim :)))))))))
Tşk.canım arkadaşım,ucuz atlattım,bu aralar herşeyi ucuz atlatıyorum :))))))))))))delikafadulden
Bende her ay başka dr.gitcem :)))))
Tşk. canım ya,dr. gitmek artık istemiyorum,dün denemediğim yöntem kalmadı,leblebi yedim,kola içtim ama en son gece enerji içeceği içtim,çok iyi geldi,şuan yalnızca karnım şiş,4 aylık hamile gibiyim :)))))))))))
Tşk.canım ilgine
İşin kötüsü dikkate ettiğim için beni buluyor
canlarım günaydın bayram yaklaştı işler başlar yogunlaşmaya size bişi dicemm dün bizim korunma süremiz bitti 15 gün olmustu yanlız benim kociş korunmayı unutmus olacakki anlarsınız işte :bbo:
canlarım günaydın bayram yaklaştı işler başlar yogunlaşmaya size bişi dicemm dün bizim korunma süremiz bitti 15 gün olmustu yanlız benim kociş korunmayı unutmus olacakki anlarsınız işte :bbo:
valla ne pacagım bişi olmaz ya biseferden:) buarada kobracım gecmiş olsun sanada bitanem
:kedi: yok yaw hayal nolcek şimdi bi süpriz olmasın sakın yerimseniben
ya bence olmaz sonucta kac kere deniyoz olmuyo:)bide ben korunmayalım diye tutturmustum oda asla olmaz bilmemne bumu yani dedim bende anlamadım diyo:)
ya bence olmaz sonucta kac kere deniyoz olmuyo:)bide ben korunmayalım diye tutturmustum oda asla olmaz bilmemne bumu yani dedim bende anlamadım diyo:)
gidin kocamı dövün kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?