Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar günaydın,eskiyi okudum...
Dün temizlik yapmak zorunda kaldım,banyonun fayansları döşendi,bu günde duşakabin falan takılıyor,bitcek İnş.

ohhh şıkır şıkır oldun deseneee..güle güle kullanmak nasıp etsın allah canım güzel gunlerde...

Teşekkürler perim iyiyim,bugün dahada iyiyim.
Ya benim regl yaklaşıyor,heyecanlandım biraz ama gerçi kaçırdık galiba yumurtlama gününü

ohh tertemiz olucak sonra mis gibi.. güle güle kullanın kobracım, sen nsıl oldun

Canım ben daha iyiyim,akşama doğru genelde kötüleşiyorum.
Ya bu arada yağmurlar falanda başlayınca kışın yaklaştığını anladım,kışın evde olucam,çalışmıyorumda,ya İnş.hamile olurum yakında,yoksa bu kış nasıl biter

Ya bu arada yağmurlar falanda başlayınca kışın yaklaştığını anladım,kışın evde olucam,çalışmıyorumda,ya İnş.hamile olurum yakında,yoksa bu kış nasıl biter

inşallah aminnnnnn canımmm

yeni banyonu güle güle kullan.inşallah canım herşey istediğin gibi olur.regline daha ne kadar ver?

Güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım,17 Eylülde olmam lazım,ama malum yaklaştıkca acabalar başlıyor :))))))

Yaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım neredesiniz,Allah'dan annem yanımda birkaçgünden beri...
Annemde şimdi kızkardeşimin bebişine bişiyler yapıyo...
Yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım neredesiniz,Allah'dan annem yanımda birkaçgünden beri...
Annemde şimdi kızkardeşimin bebişine bişiyler yapıyo...
Yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaa yeğenler çok tatlı oluyor,ben ölüyorum onlara,düşünsene kardeş çocuğu bu kadar tatlı,kendi çocuğun nasıl olur acaba.Allah inşallah bizede tattırır.

Tünaydın kızlar nasılsınız ?

ohh çok şükür yeni geldi elektirikler hava muhalefeti yüüznden sabahtan beri oturuyoruz elektirik

gelsin diye

selam canlarım....evdeyim buğün izinliym....güzel mamalar yapıp evimizin tadını çıkaracağız kocişle....

inşallah bebek beklerken çabucak biter kobram nolcak zaten zaman koşuyo baksana şıp diye geçiyo günler

Fantastikacım neredesin hayatım

geldim güzellikkk ama sen yoksun anneciğin yanında tabi maşallah.. benimki çanakkalede çok özledim onu :gitme: bayramdan önce gelicek taa :(

Tünaydın kızlar nasılsınız ?

ohh çok şükür yeni geldi elektirikler hava muhalefeti yüüznden sabahtan beri oturuyoruz elektirik

gelsin diye

hoşgeldin aysecim resmen darmanduman oldu istanbul hatta neredeyse tüm ülke allah beterinden korusun

selam canlarım....evdeyim buğün izinliym....güzel mamalar yapıp evimizin tadını çıkaracağız kocişle....

ohhh arkadaşımın keyif günü bugün artık kocişiyle başbaşa ne yaparsa yapar yaniiiii :kedi:

oooh süper valla tadını cıkarın gülümç evde olmak ıcın neler vermezdım bende şimdii

allah kısmet ederse bakalım bayram la bırlestırıcem iznimi 10 gun kafamı dınlıycemm.

hoşgeldin aysecim resmen darmanduman oldu istanbul hatta neredeyse tüm ülke allah beterinden korusun

hoşbulduk fantastikcim hele ikitelli civarı çok kötüymüş sabah taksi bulamadım inan

işede geç kaldım öyle yani

Allah ım rahmetini hayırlısıyla indirsin yeryüzüne kaza bela vermesin inşallah Amin

Back