- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.281
Kızlar günaydın,eskiyi okudum...
Dün temizlik yapmak zorunda kaldım,banyonun fayansları döşendi,bu günde duşakabin falan takılıyor,bitcek İnş.
Kızlar günaydın,eskiyi okudum...
Dün temizlik yapmak zorunda kaldım,banyonun fayansları döşendi,bu günde duşakabin falan takılıyor,bitcek İnş.
ohh tertemiz olucak sonra mis gibi.. güle güle kullanın kobracım, sen nsıl oldun
Canım ben daha iyiyim,akşama doğru genelde kötüleşiyorum.
Ya bu arada yağmurlar falanda başlayınca kışın yaklaştığını anladım,kışın evde olucam,çalışmıyorumda,ya İnş.hamile olurum yakında,yoksa bu kış nasıl biter
Ya bu arada yağmurlar falanda başlayınca kışın yaklaştığını anladım,kışın evde olucam,çalışmıyorumda,ya İnş.hamile olurum yakında,yoksa bu kış nasıl biter
Yaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım neredesiniz,Allah'dan annem yanımda birkaçgünden beri...
Annemde şimdi kızkardeşimin bebişine bişiyler yapıyo...
Yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii
Fantastikacım neredesin hayatım
Tünaydın kızlar nasılsınız ?
ohh çok şükür yeni geldi elektirikler hava muhalefeti yüüznden sabahtan beri oturuyoruz elektirik
gelsin diye
selam canlarım....evdeyim buğün izinliym....güzel mamalar yapıp evimizin tadını çıkaracağız kocişle....
selam canlarım....evdeyim buğün izinliym....güzel mamalar yapıp evimizin tadını çıkaracağız kocişle....
yaa yeğenler çok tatlı oluyor,ben ölüyorum onlara,düşünsene kardeş çocuğu bu kadar tatlı,kendi çocuğun nasıl olur acaba.Allah inşallah bizede tattırır.
hoşgeldin aysecim resmen darmanduman oldu istanbul hatta neredeyse tüm ülke allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?