Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

pericim esterya geçen hafta rahatsızdı biraz idrar yollarını üşütmüştü ama iyileşmişti sonra bu hafta konuşmadık hiç ama haber aldımmı yazarım ben canımcım

kızlar alacaranlığın kitabını okumaya başladım öyle güzelki işten fırsat bulduğum an alıyorum elime aklım fikrim hep onda :)
hani filmi varya şimdi 2. si geliyo kasımda
çok güzel kızlar izlemeyen izlesin okumayan okusunnn ah ahhhhhhh EDWARDDDD opuyorumnanaktan

ben cok yabancı kaldım bu araaa ne tür bi kitap ooo korkumuuu

ben cok yabancı kaldım bu araaa ne tür bi kitap ooo korkumuuu

aşk ve gerilim ama hiç gerilmiyosun yani tam tersi zevkten köşe oluyosun :) mutlaka filmini izle kitabınıda oku kafanı öyle güzel dağıtıcakki
bayıldım ben çok güzel.. çok karizmatik yakışıklı yani resmen büyüleyici bi vampir var bi kıza aşık oluyo falan ama iyi vampir koruyo kızı.. ayy çok güzel

kızlar havalardanmıdır nedir ben kendimi çok yorgun hissediyorum.hiçbir iş yapasım yok hep yatım uyusam diye bakıyorum.

ececim o ruh hali bende işyerine geldiğim hergün var :)) malesef
şaka bi yana gerçekten burasıda doldu baya yağsada rahatlasa belki bizide rahatlatır

ya kızlr bişey sorcam bazı üyelerin isimleri beyaz renk ve altında kapsama alanı dışında yazıyo ne demek istiyolarki

banlanmış oluyorlar canım....sitele alakaları olmuyor...sadece okuyabiliyorlar....aktif değiller yani...

site kurallarını ihlal ettikleri için yada verdikleri e-mail adresi aktif olmadığı için öyle oluyomuş sanırım dimi yasemincim banlanmak ne demek

Son düzenleme:
napıcaz biz böyle fantastika işe geldiğimiz hergünün biranönce bitmesini beklemekle mi geçicek :))

napıcaz biz böyle fantastika işe geldiğimiz hergünün biranönce bitmesini beklemekle mi geçicek :))

gerçekten ececim ben bu konu üzerinde düşünüyorum ve bi adım ileriye gidemiyorum eee bizim en güzel yıllarımız böylemi geçicek günlerimizi istediğimiz şeyleri yapamadanmı geçiricez diyorum
ama malesef insanların çoğunluğu bizim gibi hele hele bu ülkede çok az insan sevdiği işi yapabiliyor malesef

evet çok haklısın.nasıl özeniyorum hani varya hayallrimin peşinden gidiyorum diyen insanlara.bizde niye o cesaret yok bilmiyorum.sadece günü kurtarmaya çalışıyorum.sabah gelir gelmez akşam nasıl olcak diye düşünüyorum.o yüzden bebişim olmasını çok istiyorum en azından hayatımda farklı bişi olucak :)

ececim iş konusunda hayatlarımız çok paralel seninle bende aynı durumdayım bebek hyatıma yeni bi heyecen katıcak diyorum belkide işim o olucak benim bilemiyorum
ama neyseki eşlerimiz konusunda çok şanslıyız (yani seninde öyle olduğunu düşünüyorumki bi bebeğiniz olmasını istiyosun ) buda çok önemli hatta işten çok daha önemli, iş biter gider hatta izi kalmaz yerine yenisi gelir belki gelmesine gerek bile kalmaz ama eş giderse yanındada çok şey götürür bize dair allah korusun tabi.. böyle düşünüp şükrediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…