Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet periciğim az kaldı....ve ben heyecanlanıyorum....bu sefer allahın izniyle kocaman göbüşlerimiz olacak........allahım duy sesimizi:)))))

aminnn yarabbiimmm ...insallah...saglıkla sıhhatle ınsallah...

geçen gün gerci ara ara uğruyorum o topıgede eger bebegımı kaybetmeseydım aralık annesı oluyodum ya ben.. o topıcteyım ozamanlar işte...sagolsunlar ne zaman ıstersem gelebılecegımı sölemıslerdı yinede... baktım kızlar resım falan yüklemısler...böle kocaman kocaman olmus göbüşlerii masallah okadar tatlılarkı..dedım biran kaybetmeseydım benımde şimdi böle olacaktı..biara duygulandım öle işte...

ama heseyde bi hayır vardır dedım sonra rabbım ne eylerse güzel eyler... :1hug:

peri birdahaki kontrolün ne zaman 8 haftaya az kaldı malum....

evet cuma yada pazartesı gıdıcem. güzelim.. sanki o gün yaklastıkca ister istemez bi korku salıyo içimi..bide dıyorumkı bazen acaba doktorumu falanmı degiştirsem oda mı etkılıyo benı..hanı o baktı kontrolde o gördu kalbının atmadıgını falan...gecendede hanı gıttım ya ben apar topar eşimle..midem bulanmıyo dıye..baktı işte hersey normal..dedıkı benım zaten yüzüme yansır hemen anlarsın dedı ..

esım cıktıktan sonra dedı lafmı şimdi bu...acaba dıyorum degıstırsemmı gercı bu kötu bısey olacaksada hıcbıseyı degıstırmez ama ne bıleyım yaa

evet cuma yada pazartesı gıdıcem. güzelim.. sanki o gün yaklastıkca ister istemez bi korku salıyo içimi..bide dıyorumkı bazen acaba doktorumu falanmı degiştirsem oda mı etkılıyo benı..hanı o baktı kontrolde o gördu kalbının atmadıgını falan...gecendede hanı gıttım ya ben apar topar eşimle..midem bulanmıyo dıye..baktı işte hersey normal..dedıkı benım zaten yüzüme yansır hemen anlarsın dedı ..

esım cıktıktan sonra dedı lafmı şimdi bu...acaba dıyorum degıstırsemmı gercı bu kötu bısey olacaksada hıcbıseyı degıstırmez ama ne bıleyım yaa

sen bilirsin canım dr konusunda ama her dr un ifadesine yansır ultrasonda gördüğü....hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...

gülüm herseyden önce zaten bebege kafa olarak hazır olmak gerekiyoki bu çok ama çok önemli .sonra zaten yaşın gercekten daha cok genc.her yönden kendını hazır hıssettıgınde zaten kendılıgınden gelecektır bebisin sana.

ınşallahcanım inşallah :)

ayşeciğim..yaşın gençmiş, bekle canım 1 yıldaha ama çokta uzatma...

falza beklemek istemiyorum zaten eşimde bende çok istiyoruz :) nasib olur inşallah gene

ay-shee bence adetının 20 gunde gelmesı doktorunun verdıgı o haptan olmus..neden acele etmıskı okadar hemen o hapı vermede sana...bi bekleseydı bakalım onu bıldıgım kadarıyla adet gelmedıgın de 40-50 gunde verıyolar ama bı bıldıgı vardı heralde doktorunun .sonucta yapını bılıyo belkı ondandır.

Kürtajı yapan doktor bana açıkladı rahim kürtaj sonrası yapışma yapabiliyor bu hap önler

bak ihmal etme dedi yani üstüne basa basa söyledi...2 kutu yazdım ara verme dedi

Kendi doktoruma muayeneye gidincede hapın bitince adet olucaksın dedi.Bende kürtajı

yapan doktor 2 kutu yazdım fln dedi kullanmama gerek var mı dedim.Hayır adetin

gelmezse kullanırsın evet ama adet olucaksın bi sıkıntıda gözükmüyor rahminde yapışma fln yok dedi

bu kutu bitsin devam etme dedi.

bende çevremde görüyorum kürtaj olanlara fln veriyorlar ama bilmem ki :emir_bebek:

Son düzenleme:
pericim bende kürtajdan sonra değiştirdim dr umu yani memnundum ama yinede yeni bi soluk olsun dedim :)) ne alakaysa işte.. seninde içine sinmiyosa araştır güzelim başka dr, kafan rahat etsin bence en önemli şeylerden biride bu
yani tabi herşey allahtan ama allahın verdiği akıl ve iradeyle kendi önlemlerimizi kendimiz almalıyız
ne demişler tedbir bizden takdir allahtan canım

İnşallahcanım inşallah :)

falza beklemek istemiyorum zaten eşimde bende çok istiyoruz :) nasib olur inşallah gene

Kürtajı yapan doktor bana açıkladı rahim kürtaj sonrası yapışma yapabiliyor bu hap önler

bak ihmal etme dedi yani üstüne basa basa söyledi...2 kutu yazdım ara verme dedi

Kendi doktoruma muayeneye gidincede hapın bitince adet olucaksın dedi.Bende kürtajı

yapan doktor 2 kutu yazdım fln dedi kullanmama gerek var mı dedim.Hayır adetin

gelmezse kullanırsın evet ama adet olucaksın bi sıkıntıda gözükmüyor bu kutu bitsin

devam etme dedi.

bende çevremde görüyorum kürtaj olanlara fln veriyorlar ama bilmem ki :emir_bebek:

her doktorun ayrı bi uygulaması var işte ..ama allah korusun rahımde yapısma falan..bunun önlemını en bastan almıs demekkı doktorun..

pericim bende kürtajdan sonra değiştirdim dr umu yani memnundum ama yinede yeni bi soluk olsun dedim :)) ne alakaysa işte.. seninde içine sinmiyosa araştır güzelim başka dr, kafan rahat etsin bence en önemli şeylerden biride bu
yani tabi herşey allahtan ama allahın verdiği akıl ve iradeyle kendi önlemlerimizi kendimiz almalıyız
ne demişler tedbir bizden takdir allahtan canım

bakalım bılmıyorumkı kararsızım bi diyorumkı senın herseyını bilio degıstırme kürtajına kadar yaptı yapıyı biliyo bıde böle psıkolojık tarafı var ıste...sanırım bi doktordaha bulup iki doktor devam edıcemmm manyadım yineee kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Kızlar hepinize günaydın,dizleri çok özledim,geçmişi okuyordum,
Perim iyileştiğine sevindim,Fantastikacım geçmiş olsun arkadaşım,
Belenay hayatım bencede aşı falan vurulma,akışına bırak,hem aniden hamile kalırsan süpriz olur.
Kızlar Pazar günü iftara misafirim vardı,ayıptır söylemesi balık yapmıştım,tazeydi ama o gece hiç uyumadım,şiddetli mide bulantı karın ağrısı falan...Dün sabahı zor ettim sanırım zahirlendim,dünüm vc de geçti :))))) üstelik evde dünden beri tadilat var,banyo yenileniyor...
Bu gün daha iyiyim,tadilat yarın bitecek bende kurtulucam ınş.
Hepinizi öpüyorum,bugün sizlerleyim

her doktorun ayrı bi uygulaması var işte ..ama allah korusun rahımde yapısma falan..bunun önlemını en bastan almıs demekkı doktorun..

işte bende en çok ondan korkuyordum kontrole gidipte doktor yok bişeyin

sağlıklısın deyince ooohh beee falan oldum :D alkisalkisalkis çok şükür

bipericim inşallah kontrolun iyi geçer ve korktugun şeyler olmaz :) hamilelik çok tatlı

bişey ya :) anlatılmaz yaşanır acı taraflarıda var tabii...

eşim diyor ki geçenlerde o acıyı sancıyı 9 aylık rahatsızlığı çekmeyi bu kadar

nasıl arzuluyor kadınlar anlam veremiyorum Allah ın bahşettiği şefkat işte fln diyo

şaşırıyo :)

Belenay hayatım bencede aşı falan vurulma,akışına bırak,hem aniden hamile kalırsan süpriz olur.
Kızlar Pazar günü iftara misafirim vardı,ayıptır söylemesi balık yapmıştım,tazeydi ama o gece hiç uyumadım,şiddetli mide bulantı karın ağrısı falan...Dün sabahı zor ettim sanırım zahirlendim,dünüm vc de geçti :))))) üstelik evde dünden beri tadilat var,banyo yenileniyor...
Bu gün daha iyiyim,tadilat yarın bitecek bende kurtulucam İnş.

Günaydın :) Hoşgeldin :) Geçmiş olsun dikkat et canım doktora fln gitmedin galiba

Bu gün daha iyiyim,tadilat yarın bitecek bende kurtulucam İnş.

anammmm canımmm geçmiş olsun ağırmı geldı acaba balık yaa..çokmu yedin yoksaaa..bende her balıktan sonra bi tuhaflık hıssedırım midemde ancak kolayla falan bastırırım ama şimdi oda yasakkk ...balıgı cok severım aslında ...

sanada kesın öle bısey oldu canım ya eğer balık tazeyse..yenı acıldı aslında sezon taze olmaması gıbı bısey sözkonusu olamaz heralde ama ..çokmu yemıstınnnn :uhm:

kobracım hoşgeldin güzel arkadaşım geçmiş olsun sanada ya zehirlenmek ciddi bişey aslında ucuz atlatmışsın :))

peri 2 dr iyi fikir bende hamileyken durumumu öğrenince 3 ayrı dr a gitmitim zavallı ben emin olmak için :)
hamile kalıncada özelin dışında başka bi dr um daha var hastanede onada gitmeyi sürdürücem ama ben daha özel olarak hangi dr a gideceğime karar vermedimki ya

yasemincim keşke izmirde yaşasaydın arkadaşım

kobracım hoşgeldin güzel arkadaşım geçmiş olsun sanada ya zehirlenmek ciddi bişey aslında ucuz atlatmışsın :))

peri 2 dr iyi fikir bende hamileyken durumumu öğrenince 3 ayrı dr a gitmitim zavallı ben emin olmak için :)
hamile kalıncada özelin dışında başka bi dr um daha var hastanede onada gitmeyi sürdürücem ama ben daha özel olarak hangi dr a gideceğime karar vermedimki ya

yasemincim keşke izmirde yaşasaydın arkadaşım

ay canım keşke ama malesef emekli olana kadar buradayız....tabi yök kanun falan çıkarmazsa yada kalmazsa...:)))

Back