- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.181
belenayım en güzelini yaparsın canımbenım...oluruna bırak bencede kendınle ilgilenn...stres oldukca zaten gelmez bu yaramazlar...hem zati korunmuyosunn bırakkkkk akışına bırakk valla...
dün aksam manyakmıyım neyım ben..dedımkı kendıne kızım ayse iyi halt ettınn seneye buzamanlar görurum bensenı cocukla hep calısıp hem bebege bakıp hem evle hem kocayla nası ılgılenıcen bakalım...ahanda görucen gününü işte...nası gezicen bakalım zört zört dedım..
dedım ya kafa gidiyooo gelıyoo..
ne kadar o kadar uzun ayşeciğim..buarada kaş yaşındasın ve kaç yıllık evlisin...
banada erken gibi geldi ayşecim benim 30.günü gelmişti .
ooo korunma süreni baya uzun tutucaksın anlaşılan hayırlısı olsun.
yasemincim 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim en azından mayıs haziran ayına kadar
bekleyim hem para biriktireyim hem dinlenmiş olayım diyorum...eşimde 26 yaşında
daha genciz olur inşallah :)
kocişle gezelim tozalım ddeidk bi süre daha hamileyken zor oluyormuş onu gördüm :)
birde bebeğimin gitmesine çok üzüldüm biraz kafa ve beden olarak dinleneyim diyorum
hayırlısı inşallah
ya varya aynı şeyi bende düşünüyorum :)) bebişi o kadar istememe rağmen bazen içimi acaip korku sarıyor.sonra diyorum yapanlar benden dahamı çok becerikli yada daha mı yetenekli.aman yaparım diyorum :dance: yani bendede kafa bir gidiyor bir geliyor.
fantastıkaaaa nası olduuu kalcandakı ağrıı varmı bısey?
pericim ağrım var ama çok şiddetli değil sanırım mevsim değişimden kaynaklanan bi ağrı diye düşünüyorum siyatik ağrısı sanırım akşamları azıyo, zaten aman geçici olsunda
bak işte o olabılır..dediğin dogru...yaşlanıyoruzzz bizzzzz kızımmmmm
malesef.. zaten varya vücudum bana hesap sorucak hiç çalıştırmıyorum çünkü biraz spor yapmam lazım benim :))
yasemınnn banka işinı halledebıldınmı güzelim...
güzel perim şartlı ödemeyi kabul ettim...yasadan faydalanmak için başvurdum cumaya ödeme planı çıkacak tek seferde ödeyeceğim 2700 dediler bakalım değişmezse :)))
periciğim sancılarının olması normal canım takma kafana....
yasemınnn 15 ekime bişey kalmadı arkadasım yaaa çok güzel bi haber buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?