Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ya varya aynı şeyi bende düşünüyorum :)) bebişi o kadar istememe rağmen bazen içimi acaip korku sarıyor.sonra diyorum yapanlar benden dahamı çok becerikli yada daha mı yetenekli.aman yaparım diyorum :dance: yani bendede kafa bir gidiyor bir geliyor.

ne kadar o kadar uzun ayşeciğim..buarada kaş yaşındasın ve kaç yıllık evlisin...

yasemincim 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim en azından mayıs haziran ayına kadar

bekleyim hem para biriktireyim hem dinlenmiş olayım diyorum...eşimde 26 yaşında

daha genciz olur inşallah :)

banada erken gibi geldi ayşecim benim 30.günü gelmişti .
ooo korunma süreni baya uzun tutucaksın anlaşılan hayırlısı olsun.

kocişle gezelim tozalım ddeidk bi süre daha hamileyken zor oluyormuş onu gördüm :)

birde bebeğimin gitmesine çok üzüldüm biraz kafa ve beden olarak dinleneyim diyorum

hayırlısı inşallah

gülüm herseyden önce zaten bebege kafa olarak hazır olmak gerekiyoki bu çok ama çok önemli .sonra zaten yaşın gercekten daha cok genc.her yönden kendını hazır hıssettıgınde zaten kendılıgınden gelecektır bebisin sana.

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı işte aynen yandakı şekil gibi oluyorum...:)))

ama arastırdım hamılelık psikolojisiymıs hernekadar ıstenen bı gebelıkte olsa anne adayları bunu yasarmıs....

ay-shee bence adetının 20 gunde gelmesı doktorunun verdıgı o haptan olmus..neden acele etmıskı okadar hemen o hapı vermede sana...bi bekleseydı bakalım onu bıldıgım kadarıyla adet gelmedıgın de 40-50 gunde verıyolar ama bı bıldıgı vardı heralde doktorunun .sonucta yapını bılıyo belkı ondandır.

malesef.. zaten varya vücudum bana hesap sorucak hiç çalıştırmıyorum çünkü biraz spor yapmam lazım benim :))

bak işte hamıle kalmadan özellıkle biraz spor yap. gerçi herdönemde lazım bu ama...ben öncekı hamılelıgımde 66 kılo olmustum... sonra kaybettıkten bır süre sonra dedım bu göbek gıdecek..sitenin bahcesıne spor aletlerınden koymuslardı..bakıp duruyodum uzaktan...heraksam inmeye basladım..1,5 ay kadar ve 60 kıloyo düştüm...şimdide iştahsızlıktan aynı kilolardayım...iyi oldu yani...geçen hamılelıge cok kilolu baslamıstım çünkü...bu sefer daha iyi..

hamıleyken de yapılması gereken egsersizler var ayrıca ama daha degıl..bıraz daha geçsın bakalım 4 aydan sonra yavas yavas baslıycam yıne spora...

ayşeciğim..yaşın gençmiş, bekle canım 1 yıldaha ama çokta uzatma...

fantastikam evet canım siyatik olabilir onunla geçmiş olsun arkadaşım....bende yapamıyorum spor okadarda alet aldırdım eve tık yok anacığım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…