Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenaycım bende iyiyim canım .herşey için hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe ihtiyaç duymadan kendiliğinden geliverir bebiş.en kısa zamanda Allahım hepimizi sevindirsin.

kızlar benim sol kasığımın üstünde yani yumurtalıkların orda ara ara bir ağrım oluyor.daha adetime çok var 13 eylül ama belirti olabilirmi acaba ? adet günü yaklaşıyor ya yine kurmaya başladım kendimi :)))

[selam bende topiği dışardan takip edenlerdenim...yarın aşı olcakmışsınız umarım kızamıkçık aşısı değildir.çünk be oldum ama 4 hafta dediklerine bakma kadın doğum dr larının hepsi en az 3 ay diolar..ben aile hekimine güvendim bir ay die oldum aşıyı kadın doğum dr um 3 ay koruncaksın dedi..o yüzden hala beklemedeyim..kadın doğumcunuz vermediyse aşıyı danışmadan vurulmayın tavsyem olsnn..

geliyom kıııızzz :) bütün mesajları okuyup gidiyorum çünkü ben geldiğimde topicte kimse olmuyo :) iyiyim canımcım bende durumlar hep aynı :) sen nasılsın?

ececim sana en güzel tavsiyem unut güzelim rahat bırak kendini adetine 13 gün varmış yumurtluyor olabilirsin tam zamanları sen bol bol çalış bence sonrasını bırak zamana
artık benim için kasık ağrısıda belirti değil çünkü normaldede ağrı saplanıyo benim kasığıma ara ara sebepsiz belki üzüşütüyoruz belki kendimizi fazla dinliyoruz ondan :))

hoşgeldin esracım tavsiyen için teşekkürler bende duymuştum öyle o yüzden yaptırmadım hatta bu yıl grip aşısı bile olmıcam artık allaha emanet :))

bende havalardan haber vereyim burası çok sıkıntılı yağıcak galiba ama çok sıcak :)

pericim senin hamilelik belirtilerin nelerdi adet gecikmesi dışında.kaç gün önceden öğredin yada öğrenmedim? işte yaşadığın herşeyi yazarmısın.

ececim sen kendinden şüphelisin sanırım hı hadi inşllah arkadaşım bu ayda senin kutlamanı yaparız artık yeni bi hamilenin gelmesi lazım dimi ama

günaydın kızlar
yine çok ihmal edilmiş topiğimiz, çok yoğunuz son güzlerde hepimiz sanırım zaman ayıramıyoruz pek ama olmaz nerde sadakat nerde arkadaşlık bari ben iyiyim diyip yine gidelim yoğun olduğumuz zamanlarda
özlüyorum ben sizinle sohbeti

günaydınn kızlaar :) iyisinizdir inşallah

ben kürtajdan sonra ilk adetimi görmeye başlıyorum sanırım bugün azcık bi kan geldi ağrım sancımda

yok ama anlamadım...Birde hani kürtajdan sonra 40 gün içinde hastalanmak gerekir derken bu 20 günde

de olabilir dimi ben kürtaj olalı bugün 20 gün oluyo .... O adet düzeni için verilen hapın sonuncusunu

dün gece sahurda içtim...21 tane oluyo normalde içinde ama ben çok becerikli olduğum için

bi tanesini yere düşürdüm ve çöpe gitti maalesef :)

ececim sen kendinden şüphelisin sanırım hı hadi inşllah arkadaşım bu ayda senin kutlamanı yaparız artık yeni bi hamilenin gelmesi lazım dimi ama

:) inşallah kutlarız .yok öyle daha belirti falan aslında sadece kendimi dinliyorum .biraz sol kasığımda batma var o kadar. hamile olduğumu hayal etmeyi seviyorum galiba.:kedi:

ayşeciğim gözün aydın canım biraz erken gelmiş ama olsun gelsinde....ne kadar korunacaktın sen....

hepinize günaydın canlarımm. fantastıkam haklısın tatlım ya..ben uğramaya calısıyorum ama üzerımde bi keyıfsızlık var bazen içim daralıyo sanki..aslında burası sohbet ettıkce keyıflendırıyo ınsanı ama ne bıleyım ya zatı dengesızlestım ben ıyıce...ya bırden sinirlenıyorum acayıp derecede çevremdekılerı falan kırıyorum 5 dakıka sonrada ayşe sen napıyosun kendıne gel dıyorum..ama sonra yine...depresyonamı gırdım ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…