- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.141
canlarım nasılsınız bakalım
sabinacım geçmiş olsun tatlım bunlar tatlı sıkıntılar biliyorsun bebişin azcık naz yapıyor oda geçeek inşallah
fantastika geçmiş olsun tatlım bence bir doktora görün ihmal etme
yasemin nasılsın nazlı kelebek:))
birperi güzel hamişimiz sen nasılsın bebişimiz nasıl annesi varmı yaramazlık durumları söyle hemen ısıralım totosunu:)))
ayşecim sen nasılsın
kobracım seni de sorayım bugün bir vukuat yoktur umarım ekemk rekortmeni arkadaşım benim:)))
eceyas canımcım sen nasılsın bakalım
ooo busem de burdaymış bak bak nerelerdesin bakim bir görünüp bir kayboluyorsun
esterya özge nurhayatk bunlar bizim topiğin kaçakları nerelerdesiniz bakalım ara sıra gelinde iyi olduğunuzu bilelim
volina canım sen nasılsın
kızlar kim kaldı hatır sormadığım unuttuğum kim varsa kusurumu affetsin
eh sıra bana geldi bende iyiym canlarım azcık işyeriyle sıkıntım var o kadarcık onun dışında iyiym yarın aşı oluyorum vee bir ay korunacağız bu ay beni es geçin bu ay bebek yok nasipse 1 ay sonra çalışmaya başlarız olursa ne ala olmazsa ocak ayında aşılama sonrası tüp bebek düşünüyoruz kısmet bakalım şimdilik bana müsade işlere bakayım bu ay sıkıntılı geçecek benim için belki işten ayrılırım herşey için hayırlısı
hepinizi çok sefiyom
kızlar benim sol kasığımın üstünde yani yumurtalıkların orda ara ara bir ağrım oluyor.daha adetime çok var 13 eylül ama belirti olabilirmi acaba ? adet günü yaklaşıyor ya yine kurmaya başladım kendimi :)))
[selam bende topiği dışardan takip edenlerdenim...yarın aşı olcakmışsınız umarım kızamıkçık aşısı değildir.çünk be oldum ama 4 hafta dediklerine bakma kadın doğum dr larının hepsi en az 3 ay diolar..ben aile hekimine güvendim bir ay die oldum aşıyı kadın doğum dr um 3 ay koruncaksın dedi..o yüzden hala beklemedeyim..kadın doğumcunuz vermediyse aşıyı danışmadan vurulmayın tavsyem olsnn..
ececim sen kendinden şüphelisin sanırım hı hadi inşllah arkadaşım bu ayda senin kutlamanı yaparız artık yeni bi hamilenin gelmesi lazım dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?