ececim hadi hayırlısı güzelim..inşallah bakalım güzel haberıni alırız.
bendeki belırtılerın bazıları şöleydi şimcik bir hafta öncesinde bir gün acayip vücudum yanıyodu..atesım çıkmıs gıbı sankı eşim farketmişti bunu biriki gün öle sürdü..sonra kasıklarımda yanma ve batma basladı..ben normalde adet olacagım zaman öle doğrusdürüst bı belırtım olmaz bırden gelır anlamam bıle..o yüzden budurum süphelendırmıstı benı..oturup kalkarken falan hafıf batma ve yanma..sonra bel ağrsı..ve yorgunluk..birhafta boyunca bunları yasadım..tam adet günüme bır gun kala çok koyu bi leke geldı..hah dedım adet oluyorum ama rengı cok koyu oldugu ıcın üşüttüm heralde dedım korktum bide. o gun devamı gelmedı sonra ertesı gün yine aynı pıhtı gıbı ve cok koyu siyaha yakın...ben yıne korktum tabı buarada kasıklarımdada agrı var eyhah dedım yumurtalıklarda bısey var..sonra ertesı gun arkadasıma anlattım oda aynı bende öle oldum dedı..gitti hemen test aldı yaptık ve işte sonuççççç..inanamadım çünkü o koyu lekelenme damla damla 4 gün geldı bende 3 gün boyunca testı tekrarladım herdefasında cıktı ve sonrada doktora gıttım işte.....
ayy ne uzun yazdım..anlatması zevklı oluyo sanırım ondan...bide dogum yaparsak allah kısmet ederde nası anlatırım bılmem... :)))
hadı insallah bakalım canım...