Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:) inşallah kutlarız .yok öyle daha belirti falan aslında sadece kendimi dinliyorum .biraz sol kasığımda batma var o kadar. hamile olduğumu hayal etmeyi seviyorum galiba.:kedi:

ececciğim inşallah hayırlı haberler verirsin bize bu ay...ne kadar güzel bir hayalmiş oooo...:)):emir_bebek::ecrin_bebek:

ayşeciğim gözün aydın canım biraz erken gelmiş ama olsun gelsinde....ne kadar korunacaktın sen....

sağol canım evet banada erken gibi geldi.Ama sevindim herşey yolunda gittiği için

ben önümüzdeki yaza kadar korunmayı düşünüyorum :) hayırlısı inşallah yerimseniben

ayshe günaydın canim, adet düzeni için doktorun ne verdiki sana? merak ettim. Bana sadece antibiyotik ve ağrı kesici. onlarda bitti. birazdan kontrole gidecem. Tam 1 hafta oldu. ılaçların etkisi geçti kanama arttı. Göğüslerimde akıntı var prolaktinim yükseldi sanırım. akannehir

sağol canım evet banada erken gibi geldi.Ama sevindim herşey yolunda gittiği için

ben önümüzdeki yaza kadar korunmayı düşünüyorum :) hayırlısı inşallah yerimseniben

banada erken gibi geldi ayşecim benim 30.günü gelmişti .
ooo korunma süreni baya uzun tutucaksın anlaşılan hayırlısı olsun.

ne kadar o kadar uzun ayşeciğim..buarada kaş yaşındasın ve kaç yıllık evlisin...

bende havalardan haber vereyim burası çok sıkıntılı yağıcak galiba ama çok sıcak :)

pericim senin hamilelik belirtilerin nelerdi adet gecikmesi dışında.kaç gün önceden öğredin yada öğrenmedim? işte yaşadığın herşeyi yazarmısın.

ececim hadi hayırlısı güzelim..inşallah bakalım güzel haberıni alırız.

bendeki belırtılerın bazıları şöleydi şimcik bir hafta öncesinde bir gün acayip vücudum yanıyodu..atesım çıkmıs gıbı sankı eşim farketmişti bunu biriki gün öle sürdü..sonra kasıklarımda yanma ve batma basladı..ben normalde adet olacagım zaman öle doğrusdürüst bı belırtım olmaz bırden gelır anlamam bıle..o yüzden budurum süphelendırmıstı benı..oturup kalkarken falan hafıf batma ve yanma..sonra bel ağrsı..ve yorgunluk..birhafta boyunca bunları yasadım..tam adet günüme bır gun kala çok koyu bi leke geldı..hah dedım adet oluyorum ama rengı cok koyu oldugu ıcın üşüttüm heralde dedım korktum bide. o gun devamı gelmedı sonra ertesı gün yine aynı pıhtı gıbı ve cok koyu siyaha yakın...ben yıne korktum tabı buarada kasıklarımdada agrı var eyhah dedım yumurtalıklarda bısey var..sonra ertesı gun arkadasıma anlattım oda aynı bende öle oldum dedı..gitti hemen test aldı yaptık ve işte sonuççççç..inanamadım çünkü o koyu lekelenme damla damla 4 gün geldı bende 3 gün boyunca testı tekrarladım herdefasında cıktı ve sonrada doktora gıttım işte.....

ayy ne uzun yazdım..anlatması zevklı oluyo sanırım ondan...bide dogum yaparsak allah kısmet ederde nası anlatırım bılmem... :)))

hadı insallah bakalım canım...

günaydın canlarım nasılsınız kızlar ben aşı olmaktan vazgeçtim amma kararsızım dimi ne bileyim biraz araştırdım çokta gerekli olmadığını gördüm Allahın dediği olur anlımıza ne yazıldıysa onu yaşarız ve bebek içinde çalışmıcam yoksa çok strs oluyorum bırakayım ocağa kadar kendi haline kendime çeki düzen vereyim biraz kilo vereyim soğan suyuna başlıyayım artık vücudu arındırmanın vakti geldi arkadaşlar kısmetten ötesi olmuyor meleğimde ne zaman gelirse

günaydın canlarım nasılsınız kızlar ben aşı olmaktan vazgeçtim amma kararsızım dimi ne bileyim biraz araştırdım çokta gerekli olmadığını gördüm Allahın dediği olur anlımıza ne yazıldıysa onu yaşarız ve bebek içinde çalışmıcam yoksa çok strs oluyorum bırakayım ocağa kadar kendi haline kendime çeki düzen vereyim biraz kilo vereyim soğan suyuna başlıyayım artık vücudu arındırmanın vakti geldi arkadaşlar kısmetten ötesi olmuyor meleğimde ne zaman gelirse

zamana bırakmak bir yerde en iyisi belenaycığım biz ne yaparsak yapalım olacak oluyo yada olmuyo....hakkında hayırlısı olsun güzel arkadaşım.....

ayshe günaydın canim, adet düzeni için doktorun ne verdiki sana? merak ettim. Bana sadece antibiyotik ve ağrı kesici. onlarda bitti. birazdan kontrole gidecem. Tam 1 hafta oldu. İlaçların etkisi geçti kanama arttı. Göğüslerimde akıntı var prolaktinim yükseldi sanırım. akannehir

Canım yuvarlak bir tablet hap içinde 21 tane hap bulunuyor bir kısmı beyaz

bir kısmı kahverengi...Doktor kürtajdan sonra adetinin düzenli gelmesi ve rahim

yapışmaısnı önlemek için dedi...herkese veriliyor diye biliyorum...

Annem menepoz döneminde adeti gelsin diye onada benımkının aynından hap vermişlerdi

yani genelde adet gelmesi adet düzeni için kullanılan bi ilaç

resmide şu

1589.gif

cycloprog.jpg

ececim hadi hayırlısı güzelim..inşallah bakalım güzel haberıni alırız.

bendeki belırtılerın bazıları şöleydi şimcik bir hafta öncesinde bir gün acayip vücudum yanıyodu..atesım çıkmıs gıbı sankı eşim farketmişti bunu biriki gün öle sürdü..sonra kasıklarımda yanma ve batma basladı..ben normalde adet olacagım zaman öle doğrusdürüst bı belırtım olmaz bırden gelır anlamam bıle..o yüzden budurum süphelendırmıstı benı..oturup kalkarken falan hafıf batma ve yanma..sonra bel ağrsı..ve yorgunluk..birhafta boyunca bunları yasadım..tam adet günüme bır gun kala çok koyu bi leke geldı..hah dedım adet oluyorum ama rengı cok koyu oldugu ıcın üşüttüm heralde dedım korktum bide. o gun devamı gelmedı sonra ertesı gün yine aynı pıhtı gıbı ve cok koyu siyaha yakın...ben yıne korktum tabı buarada kasıklarımdada agrı var eyhah dedım yumurtalıklarda bısey var..sonra ertesı gun arkadasıma anlattım oda aynı bende öle oldum dedı..gitti hemen test aldı yaptık ve işte sonuççççç..inanamadım çünkü o koyu lekelenme damla damla 4 gün geldı bende 3 gün boyunca testı tekrarladım herdefasında cıktı ve sonrada doktora gıttım işte.....

ayy ne uzun yazdım..anlatması zevklı oluyo sanırım ondan...bide dogum yaparsak allah kısmet ederde nası anlatırım bılmem... :)))

hadı insallah bakalım canım...

canım çok güzel yazmışsın teşekkürler paylaştığın için.bende daha bişi yokda işte belki olur diye umut ediyorum.adetime daha 5 gün var.eylül 13 de olmam gerekiyorum.

doğum yapınca sayfalar yetmez herhalde :)) o anki duyguyu anlatmaya ilk kucağa alışı,ağlayısı,acıkması ... ay ay heycanlandım :))

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Yeni gelişme yaşayan arkadaşlar var mı?

günaydın jazmincim şimdilik yok ama yaklaşan arkadaşlar var bakalım.. sen nasılsın cnm

günaydınn kızlaar :) iyisinizdir inşallah

ben kürtajdan sonra ilk adetimi görmeye başlıyorum sanırım bugün azcık bi kan geldi ağrım sancımda

yok ama anlamadım...Birde hani kürtajdan sonra 40 gün içinde hastalanmak gerekir derken bu 20 günde

de olabilir dimi ben kürtaj olalı bugün 20 gün oluyo .... O adet düzeni için verilen hapın sonuncusunu

dün gece sahurda içtim...21 tane oluyo normalde içinde ama ben çok becerikli olduğum için

bi tanesini yere düşürdüm ve çöpe gitti maalesef :)

hadi hayırlı olsun aysecim erken gelmiş gerçekten ama gelmiş önemli olan o bence kürtaj sonrası adet düzeninde biraz dengesizlik olurmuş cnm bence hepsi normal

:) inşallah kutlarız .yok öyle daha belirti falan aslında sadece kendimi dinliyorum .biraz sol kasığımda batma var o kadar. hamile olduğumu hayal etmeyi seviyorum galiba.:kedi:

bende seviyorum o hayalleri ama 3 aydır hüsrana uğratıyolar beni ececim dilerim arkadaşım bu ay hepimizin hayalleri gerçek olur opuyorumnanaktan

hepinize günaydın canlarımm. fantastıkam haklısın tatlım ya..ben uğramaya calısıyorum ama üzerımde bi keyıfsızlık var bazen içim daralıyo sanki..aslında burası sohbet ettıkce keyıflendırıyo ınsanı ama ne bıleyım ya zatı dengesızlestım ben ıyıce...ya bırden sinirlenıyorum acayıp derecede çevremdekılerı falan kırıyorum 5 dakıka sonrada ayşe sen napıyosun kendıne gel dıyorum..ama sonra yine...depresyonamı gırdım ne...

kıyamam sana beeeeeenn amanda depresif olmuş oy oy
perim benim normaldir gülüm ya senin hormonlar allak bullaktır şuan bunada alışıcak vucudun nasılsa

fantastikam bacağın nasıl oldu melek arkadaşım benim....

can arkadaşım benim bugün biraz daha iyiyim sanırım siyatik ağrısı o yasemincim mevsim dönümünün etkisi var bence :sm_confused: akşamları azıyo gündüzleri biraz daha rahatım.. :gitme:

belenay kullanıcısından alıntı

hakkında hayırlısı olsun canım.dediğin gibi kısmetten ötesi olmuyor.çokta düşünmemek lazım sanırım.

hoşgeldin benim güzel arkadaşım aşı konusunda doğru karar vermişsin bizler potansiyel hamileleriz bütün aşıları doğumdan sonraya saklamalıyız ben grip aşısı bile olmucam bu yıl hatta bebekten sonra rahim ağzı kanseri aşısı varya onu düşünüyorum ben
kızlar yaptıran varmı aranızda

belenayım en güzelini yaparsın canımbenım...oluruna bırak bencede kendınle ilgilenn...stres oldukca zaten gelmez bu yaramazlar...hem zati korunmuyosunn bırakkkkk akışına bırakk valla...

dün aksam manyakmıyım neyım ben..dedımkı kendıne kızım ayse iyi halt ettınn seneye buzamanlar görurum bensenı cocukla hep calısıp hem bebege bakıp hem evle hem kocayla nası ılgılenıcen bakalım...ahanda görucen gününü işte...nası gezicen bakalım zört zört dedım..

dedım ya kafa gidiyooo gelıyoo..

fantastikam inşallah canım ya hepimiz istediğimizi alırız.bende ilk geçen ay korunmayı bıraktım sonuç negatif şimdi 2 ay bakalım ne olucak .ilk hamileliğimde ben hapla korunuyordum hapların yan etkisi başlayınca bırakmıştım ve herkes bırakır bırakmaz bişi olmaz demişti ama o zaman hemen olmuştu ki öyle çalışma da olmadı beklemiyorduk süprizdi. sanırım bu yüzden sabırsızlanıyorum.

kızlar ya ben soğan suyunu yaptım bu ay adetimin2. günü falan başladım ve gerçekten etkisini gördüm baya söktü yani benim 4. gün çok çok az gelir 5. gün artık sn bi ziyaret yapar ve giderdi ama bu ay aşırı olmasada 6. hatta 7. gün bile az az koyu akıntım oldu ama diyorum bırakayım artık dimi eğer adet olursam yine yaparım :bbo:

Back