- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #8.161
:) inşallah kutlarız .yok öyle daha belirti falan aslında sadece kendimi dinliyorum .biraz sol kasığımda batma var o kadar. hamile olduğumu hayal etmeyi seviyorum galiba.:kedi:
ayşeciğim gözün aydın canım biraz erken gelmiş ama olsun gelsinde....ne kadar korunacaktın sen....
ececciğim inşallah hayırlı haberler verirsin bize bu ay...ne kadar güzel bir hayalmiş oooo...:)):ecrin_bebek:
sağol canım evet banada erken gibi geldi.Ama sevindim herşey yolunda gittiği için
ben önümüzdeki yaza kadar korunmayı düşünüyorum :) hayırlısı inşallah yerimseniben
sağol canım evet banada erken gibi geldi.Ama sevindim herşey yolunda gittiği için
ben önümüzdeki yaza kadar korunmayı düşünüyorum :) hayırlısı inşallah yerimseniben
inşallah arkadaşım senin ne kadar kaldı sürenin bitesine.
bende havalardan haber vereyim burası çok sıkıntılı yağıcak galiba ama çok sıcak :)
pericim senin hamilelik belirtilerin nelerdi adet gecikmesi dışında.kaç gün önceden öğredin yada öğrenmedim? işte yaşadığın herşeyi yazarmısın.
günaydın canlarım nasılsınız kızlar ben aşı olmaktan vazgeçtim amma kararsızım dimi ne bileyim biraz araştırdım çokta gerekli olmadığını gördüm Allahın dediği olur anlımıza ne yazıldıysa onu yaşarız ve bebek içinde çalışmıcam yoksa çok strs oluyorum bırakayım ocağa kadar kendi haline kendime çeki düzen vereyim biraz kilo vereyim soğan suyuna başlıyayım artık vücudu arındırmanın vakti geldi arkadaşlar kısmetten ötesi olmuyor meleğimde ne zaman gelirse
ayshe günaydın canim, adet düzeni için doktorun ne verdiki sana? merak ettim. Bana sadece antibiyotik ve ağrı kesici. onlarda bitti. birazdan kontrole gidecem. Tam 1 hafta oldu. İlaçların etkisi geçti kanama arttı. Göğüslerimde akıntı var prolaktinim yükseldi sanırım. akannehir
ececim hadi hayırlısı güzelim..inşallah bakalım güzel haberıni alırız.
bendeki belırtılerın bazıları şöleydi şimcik bir hafta öncesinde bir gün acayip vücudum yanıyodu..atesım çıkmıs gıbı sankı eşim farketmişti bunu biriki gün öle sürdü..sonra kasıklarımda yanma ve batma basladı..ben normalde adet olacagım zaman öle doğrusdürüst bı belırtım olmaz bırden gelır anlamam bıle..o yüzden budurum süphelendırmıstı benı..oturup kalkarken falan hafıf batma ve yanma..sonra bel ağrsı..ve yorgunluk..birhafta boyunca bunları yasadım..tam adet günüme bır gun kala çok koyu bi leke geldı..hah dedım adet oluyorum ama rengı cok koyu oldugu ıcın üşüttüm heralde dedım korktum bide. o gun devamı gelmedı sonra ertesı gün yine aynı pıhtı gıbı ve cok koyu siyaha yakın...ben yıne korktum tabı buarada kasıklarımdada agrı var eyhah dedım yumurtalıklarda bısey var..sonra ertesı gun arkadasıma anlattım oda aynı bende öle oldum dedı..gitti hemen test aldı yaptık ve işte sonuççççç..inanamadım çünkü o koyu lekelenme damla damla 4 gün geldı bende 3 gün boyunca testı tekrarladım herdefasında cıktı ve sonrada doktora gıttım işte.....
ayy ne uzun yazdım..anlatması zevklı oluyo sanırım ondan...bide dogum yaparsak allah kısmet ederde nası anlatırım bılmem... :)))
hadı insallah bakalım canım...
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Yeni gelişme yaşayan arkadaşlar var mı?
günaydınn kızlaar :) iyisinizdir inşallah
ben kürtajdan sonra ilk adetimi görmeye başlıyorum sanırım bugün azcık bi kan geldi ağrım sancımda
yok ama anlamadım...Birde hani kürtajdan sonra 40 gün içinde hastalanmak gerekir derken bu 20 günde
de olabilir dimi ben kürtaj olalı bugün 20 gün oluyo .... O adet düzeni için verilen hapın sonuncusunu
dün gece sahurda içtim...21 tane oluyo normalde içinde ama ben çok becerikli olduğum için
bi tanesini yere düşürdüm ve çöpe gitti maalesef :)
:) inşallah kutlarız .yok öyle daha belirti falan aslında sadece kendimi dinliyorum .biraz sol kasığımda batma var o kadar. hamile olduğumu hayal etmeyi seviyorum galiba.:kedi:
hepinize günaydın canlarımm. fantastıkam haklısın tatlım ya..ben uğramaya calısıyorum ama üzerımde bi keyıfsızlık var bazen içim daralıyo sanki..aslında burası sohbet ettıkce keyıflendırıyo ınsanı ama ne bıleyım ya zatı dengesızlestım ben ıyıce...ya bırden sinirlenıyorum acayıp derecede çevremdekılerı falan kırıyorum 5 dakıka sonrada ayşe sen napıyosun kendıne gel dıyorum..ama sonra yine...depresyonamı gırdım ne...
fantastikam bacağın nasıl oldu melek arkadaşım benim....
günaydın canlarım nasılsınız kızlar ben aşı olmaktan vazgeçtim amma kararsızım dimi ne bileyim biraz araştırdım çokta gerekli olmadığını gördüm Allahın dediği olur anlımıza ne yazıldıysa onu yaşarız ve bebek içinde çalışmıcam yoksa çok strs oluyorum bırakayım ocağa kadar kendi haline kendime çeki düzen vereyim biraz kilo vereyim soğan suyuna başlıyayım artık vücudu arındırmanın vakti geldi arkadaşlar kısmetten ötesi olmuyor meleğimde ne zaman gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?