Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

tuğbacım allahım hayırlısıyla kavuştursun seni bebeğine cmt günü burda bayram olur inşallah sağlıkla büyütürsün bebeğini içinde ve sağlıkla alırsın kucağına inşallah güzelim

ya kızlar adeti çok gelen dahamı çok yumurtluyo yani
ayy benim oldum olası çok gelmez adetim öyle çok azda deil ama ne bileyim
gerçi anneminde öyleymiş ama ffff ne demek şimdi buu

tuğbacım allahım hayırlısıyla kavuştursun seni bebeğine cmt günü burda bayram olur inşallah sağlıkla büyütürsün bebeğini içinde ve sağlıkla alırsın kucağına inşallah güzelim
canım benım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun canım.......

hıı ben bugün söylemei unuttumm
SıBEELLLLCııMMMMM ben seni dün gece rüyamda gördüm
gelmişsin buraya geziyoruz beraber falan gzeldi valla annemle ablamla tanıştırıyorum seni
alışveriş yapıyoruz beraber böyle çok katlı mimarisi değişik bi alışveriş merkezine gidiyoruz,sonra bişeyler daha oluyodu ama unuttu ya :KK43:
yanii işte böööyyllleeeee hayatım rüyalarıma girdin sonunda :))

Canım arkadaŞlarım destegınız İÇİn allah razı olsun ama ben emın degılım ya olursam ben cumartesİ sabaha odaklandım test İÇİn İnŞ. Hayırlısıyla bebegım benımledİr ve benı asla bırakmaz ne olur arkadaŞlar benım İÇİn dua edın ne olur benımleyse bebegım benı bırakmaz dualarınıza İhtİyacım var hepİnİz İyİkİ varsınız...........

dualarım senınle canım inşallah bebısın senledır gulum.senınleyse eğer sıkı sıkı tutunsun annesıne..allahım insallah tugbama guzel gunler göster...acısız üzüntüsüz guzel bır hamılelık gecırsın hayırlısıyla bebegını kucagına alsın

ya kızlar adeti çok gelen dahamı çok yumurtluyo yani
ayy benim oldum olası çok gelmez adetim öyle çok azda deil ama ne bileyim
gerçi anneminde öyleymiş ama ffff ne demek şimdi buu

harıkacım benımde normalde dogru durust olmaz...ılk ıkı gun normal bısekılde olurum sonrakı ıkı gunde damla damla... yanı anlayacagın 3 gun bıle degıl.ama bu sefer şu ıncır kurunu falan denedık ya o yuzden dedım adetım bu sefer daha fazla geldı sankı...bende bunu yumurtlamaya bagladım kendımce...

dualarım senınle canım inşallah bebısın senledır gulum.senınleyse eğer sıkı sıkı tutunsun annesıne..allahım insallah tugbama guzel gunler göster...acısız üzüntüsüz guzel bır hamılelık gecırsın hayırlısıyla bebegını kucagına alsın
canım benım benı duygulandırdın inş. canım inş. allah razı olsun sizi çoook sevıyorummmm..................

harıkacım benımde normalde dogru durust olmaz...ılk ıkı gun normal bısekılde olurum sonrakı ıkı gunde damla damla... yanı anlayacagın 3 gun bıle degıl.ama bu sefer şu ıncır kurunu falan denedık ya o yuzden dedım adetım bu sefer daha fazla geldı sankı...bende bunu yumurtlamaya bagladım kendımce...

benimde öyle pericim aynen senin gibi, açıkçası hiç ben o açıdan düşünmemiştim ama sanmıyorum ya bide zaten ben bu ay fazla akıntı falanda görmedim yumurtlamaya dair e adetimde fazla gelmemişti acaba dedim ondanmı

günaydın canlarım....canım sıkkın biraz saçma sapan işlerle uğraşıyorum akşamdan beri....

herkeslere günaydın nasılsınız kızlarrr ?hayırlı cumalar olsun hepicüğünüze....

bugün resmen yerlerdeyım....gözkapaklarıma kadar sankı aşağı aşağı çekiyo bişey benı..yerçekimimi kuvvetlı bugün ne :)))))))))

benimde öyle pericim aynen senin gibi, açıkçası hiç ben o açıdan düşünmemiştim ama sanmıyorum ya bide zaten ben bu ay fazla akıntı falanda görmedim yumurtlamaya dair e adetimde fazla gelmemişti acaba dedim ondanmı
günaydın canımcım fazla takma butür belirtilere bebekler bazen anlamadan geliveriyor amma nazlı çıktılar ya bu veletler

günaydın canlarım....canım sıkkın biraz saçma sapan işlerle uğraşıyorum akşamdan beri....
günaydın canım arkadaşım hayırdır niye sıkkın canın valla seni acilen izmire trasfer etmek lazım uranın havası suyu seni kendine getirir yoksa orada kalırsan böyle bu sıkıntılar yiyip bitirecek seni gel kız izmire trasfer ücretin bendenopuyorumnanaktan

bugün resmen yerlerdeyım....gözkapaklarıma kadar sankı aşağı aşağı çekiyo bişey benı..yerçekimimi kuvvetlı bugün ne :)))))))))
günaydın canım sanada hayırlı cumalar kız peri aynen beni tarif ettin he uykuuuum vaaaaaaaaaaaaaarmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın canım nasılsın hayırdır neden sıkkın canın.............
günaydın tugbacım sen nasılsın heyecan varmı heyecan ben şahsen heyecanla bekliyorum senden gelecek güzel haberi:CüvCüv:

hayırdır benim can arkadaşım ne sıktı senin canını :1hug:

iç bi kahve pericim iyi gelir :kahve: , bende çok zor uyandım bugün hatta direndim resmen uyanmamak için neyseki yarın uyucaz birazz

günaydın canımcım fazla takma butür belirtilere bebekler bazen anlamadan geliveriyor amma nazlı çıktılar ya bu veletler

ay valla belenaycım millet yapar hemen kalkar koşturur zıplar yine tutar en güzeli akışına bırakmak, ben bu ay saldım zaten geçen aylardaki paniğim soğudu tabi alıştık bunada sırnaşık şey

off kızlar yaaa...zamanında benim adıma alınmış ve biri tarafından kullanılmış ve şuan borcu banka tarafından bana kakalanmaya çalışılan bi borçla uğraşıyorum...4,300 liracık borç...1.210 asıl borç tabi icra falan filan faiz olunca rakam bu oluyor...almadığım ve kullanmadığım bir kartın sıkıntısı...sormayınya canım çok sıkkın....

belenaycığım seve seve gelirdim inan izmire ama eşimin tayin hakkı yok üniversite bünyesinde çalıştığı için....ama sorunum havalardan değil canım yaa yukarıda yazmıştım....

belenaycım eşimin bugün geç çıkma ihtimali yüksekmiş bence biz buluşalım 9.30 ta ama fazla kalamayabilirim ben tatlım
sahilde oturup bişeyler içeriz

off kızlar yaaa...zamanında benim adıma alınmış ve biri tarafından kullanılmış ve şuan borcu banka tarafından bana kakalanmaya çalışılan bi borçla uğraşıyorum...4,300 liracık borç...1.210 asıl borç tabi icra falan filan faiz olunca rakam bu oluyor...almadığım ve kullanmadığım bir kartın sıkıntısı...sormayınya canım çok sıkkın....

inanmıyorum yasemincim nasıl oluyo bu ya almadın kullanmadın ama borçlusun
banka ne diyo ben yapmadım borcu deyince

aaa buluşuyomusunzu kızlar harika....resim çekinmeyi unutmayın lütfen topiğimizin ilk buluşması çünkü...çok heyecanlandım....

X