Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın canlarım hepinize ayrı ayrı sevgilerimi yoluyorum....hayırlı cumalarımız olsun...rabbim böyle bir günde dualarımızı kabul etsin ve bizlere anne olmayı tattırsın....

yasemincim sen nasılsın gördüm seni cee ee

iyiyim belenaycığım, her geçen gün dahada iyi olacağım...iyi olmak zorundayız hepimiz bir gün anne olacağız çünkü :)) şimdiden enerjimiz biterse o canavarlaral nasıl uğraşırız değil mi ama :)) canım sanada çok kolay gelsin ...işlerinde allah yardımcın olsun belenayım...

transparent.gif

allahım hepimizin yüzünü güldür şu mübarewk günler hürmetine hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip et ve bu evlatları yetiştirebilme sabrını gücünü ömrünü bizlere nasip et her herşeye kadirsin AMıN

iyiyim belenaycığım, her geçen gün dahada iyi olacağım...iyi olmak zorundayız hepimiz bir gün anne olacağız çünkü :)) şimdiden enerjimiz biterse o canavarlaral nasıl uğraşırız değil mi ama :)) canım sanada çok kolay gelsin ...işlerinde allah yardımcın olsun belenayım...

heh şöyleee tabi dahada iyi olacaksın bizler özel anneleriz bunu unutma hemen öyle pat diye doğuramayız özeliz ama bir gün mutlaka meleğimizi kollarımıza alıp onu büyüteceğiz hatta mürvetini bile göreceğiz inşallah allahım çok büyük hiç üzülme bak göreceksin burdan artık bebeklerimizin muhabbetini yapacağız:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

heh şöyleee tabi dahada iyi olacaksın bizler özel anneleriz bunu unutma hemen öyle pat diye doğuramayız özeliz ama bir gün mutlaka meleğimizi kollarımıza alıp onu büyüteceğiz hatta mürvetini bile göreceğiz inşallah allahım çok büyük hiç üzülme bak göreceksin burdan artık bebeklerimizin muhabbetini yapacağız:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

inşallah belenaycığım...ağzından bal damlıyor :)))opuyorumnanaktan

kızlar dün sonuçlarımı almış kocacığım...faktör 5 ve protrombin normal ama MTHFR heteroziğot taşıyıcısı çıkmışım oda önemsiz bişey olarak görünüyor...yani pıhtılaşma sorunu yok...birde kromozomlarımız çıksın bakalım...

hoşgeldin canım nasılsın sanada hayırlı cumalarŞeniz

idare eder canım ya.. bir keyıfsızlık var üzerimde.canım hiçbısey yapmak ıstemıyor..işler de çok yoğun.tatil çok zor görunuyor...zaten canım tatıl de yapmak ıstemıyor.bılmıyorum napıcaz böle...iyice bi tuhaf oldum ...

slm kızlar nerelerdesiniz ya kimse yok çok ıssız kalmış buralar

ben bugün gitim dr a o sertlik kistmiş ama önemi yokmuş şayet apse yaparsa çok ağrı olurmuş ozmanda boşaltılırmış içi önemsizmiz yani birazda akıntım varmış fitil gibi bişey verdi almadım daha eczaneden
rahatladım en azından iyi oldu yani
bu akşamüstüde gidiyoruz yine yazlığa pazar döncez

çok geçmş olsun enrikam aman önemsiz bişey olsun ...takma kafana...bol bol eglen canım dinlen...iyi gezmeler sana....

slm kızlar nerelerdesiniz ya kimse yok çok ıssız kalmış buralar

ben bugün gitim dr a o sertlik kistmiş ama önemi yokmuş şayet apse yaparsa çok ağrı olurmuş ozmanda boşaltılırmış içi önemsizmiz yani birazda akıntım varmış fitil gibi bişey verdi almadım daha eczaneden
rahatladım en azından iyi oldu yani
bu akşamüstüde gidiyoruz yine yazlığa pazar döncez
enrikacım geçmiş olsun bişey olmadığına sevindim doktora gittiğin iyi oldu için rahat en azından oh yine küçük bir kaçamak yapacaksın he maşallah sana yarasın inşallah iyi tatiller canımopuyorumnanaktan

kızlar dün sonuçlarımı almış kocacığım...faktör 5 ve protrombin normal ama MTHFR heteroziğot taşıyıcısı çıkmışım oda önemsiz bişey olarak görünüyor...yani pıhtılaşma sorunu yok...birde kromozomlarımız çıksın bakalım...
ohh maşallah bak sorunlar yavaş yavaş halloluyor gördünmü bak gör kromozomlarda bişey çıkmıcak o iki bebek sadece nasipli olmadıkları için gelemediler ama bundan sonra inşallah çatır çatır doğuracaksınkaydirigubbakcemile3

çok geçmş olsun enrikam aman önemsiz bişey olsun ...takma kafana...bol bol eglen canım dinlen...iyi gezmeler sana....

enrikacım geçmiş olsun bişey olmadığına sevindim doktora gittiğin iyi oldu için rahat en azından oh yine küçük bir kaçamak yapacaksın he maşallah sana yarasın inşallah iyi tatiller canımopuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar ya benimde içim rahatladı açıkçası, önemli bişey olmadığını düşünmüştüm zaten ama bunu dr dan duyduğum iyi oldu
artık bu akşam kaçıyoruz tatile ama iki gün offuz tabi :) pazar günü çalışmalara devam ederiz artık umarım tatil uğruna kaçırmam yumoş zamanımı

yasemincim sonuçlarını şimdi gördüm tatlım çok sevindim arkadaşım ya bak ne güzel rahatladık
bide sen bugün kontrole gitçektin dimi yanlış hatırlamıyosam canım
hayırlısıyla dr dan da duyalım herşeyin yolunda olduğunu süper olsunnnnn
güzel arkadaşım benim herşeyin güzelini hakkediyosun sen

kızlar hepiniz çok iyisiniz ya çok seviyorum hepinizi bu kadar olur yani bana bu sitede ara sohbet edeceğin kişileri seç deselerdi sizi seçrdim yani ve biz birbirimizi en doğalından bulduk
hepimizin herşey gönlünce olsun iyiki girdiniz hayatıma

X