- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.981
ne güzel hayal kuruyorsun arkadaşım allahım gönlündeki muradını versin inşallah ama boş oturmakta sıkar bizim gibi çalışanı o yüzden çalışalım boşverŞenizayy canım benim,betetin beteri var işte,benim başkasından beter,senin benden beter,ne yapalım herşey kader kısmet,inanırmısın yıllardır şöyle 8 saat çalışacağım,cumartesi pazar tatil olan bir iş hayal ederim,ama kısmetten öteye geçemiyosun,kısmet değilmiş işte,yinede ben hayal kurmaya devem ediyorum,hatta biraz sayısaldan para çıksada ohhhh yan gelip yatsam diyorum(yorgunum dostlarıım yorgunum artık)
aman iyi yapmışınız tabı canım benım ya...hersey olacagına varmıyomu sonucta ...hayırlısını dıleyelım...
oooo iyi o zaman biz tam gaz yola devam edelim
dimi ama çalışacağız ki kazanalım bebişimizi :lepi:ayrıca hergün yapma fikrini eşin ilk başlarda bayram havasında karşılasada bi süre sonra canı çıkıyor canım sıkılmaya başlıyorlar yazık ya adamcağızlara şahsen bizimki iştahla başladı ama sonlara doğru yorgun savaşçı edalarına girdikafamçokkarıştışimdi çalışmalar başlıcak gün aşırı dimi aşkım diyor bende yok yola devam durmak ara vermek yok dedim:roflol:canım işte uzmanlar eski bir ata sözünü dile getirmişler,''ÇALIŞAN DEMİR IŞILDAR'' diyorlar,valla ben bu yazıyı eşime okutsam bayram eder.
belenaycım aynı konu benimde kafamı kurcalıyor nette araştırıyorum bazı dr lar iki günde bir ilişkiyi öneriyo kimide bunun önemi olmadığını yazıyo
arkadaşlarıma soruyorum ve o dönemde hergün ilişkiye girip gayet sağlıklı bebek sahibi olanlar var hatta bi tanesine bizzat sordurdum dr una ve erkek spermi çok çabuk yeniler demiş
hatta bi olay anlaayımmı okumuştum gazetede kadının biri hamile kalıyo ve bikaç saat sonra eşiyle tekrar ilişkiye girip yine hamile kalıyo hehehe yani karnında iki tane bebek var kardeşler ama ikiz değiller adamın 2 saat sonra bile tutmuş spermleri kaydirigubbakcemile3
herşey kısmet öyle değilmi arkadaşım olacağı varsa oluyor kalbimizi rahat tutmak lazım biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış bu durumda çalışmaya devam:jeyyar: