Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

tugbacım nasılsa çalısıyomussunuz gün aşırı olursa olur zaten canım.sıkıntı yapma sakın kendıne....rahat olki olsun

dilaycım eğer adetlerın düzenlıyse canım genelde hesaplayıcılar dogru sonucu verıyo...ama hanı degısıyosa adet tarıhlerın yumurtlama tarıhınde ona göre gecıkmıs olabılır ama yumurtlama tarıhınden 3 gun sonrasına kadar olabılıyo canım

kıslar şimdi wc yw gittim yumurta akı şeklinde çektikçe uzayan akıntım gelmeye başlamaış
bu gün adetimin 11. günümdeyim yani ben şuan yumurtluyormuyum ya
en son dün değil ondan önceki gün ilişkiye girdik
yani bu akşam yapmam mı gerekiyo benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cevap yazdığın için teşekkür ederim Birperi adetlerim çok düzenli 28 günde bir oluyorum o yüzden o sonradan gelen akıntı için kafam karıştı sadece... bakalım geri sayım başladı:1rolleyes:

kızlar yoksa akşam mı yapmam gerekiyodu ya
resmen uzamış sarkıyo akıntı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt
çalısın kaçırmaaaa sakın canım .senınbıldıgım kadarıyla adetın zaten düzenli degıldı oyuzden tarıhe bakmaaaaaa

cevap yazdığın için teşekkür ederim Birperi adetlerim çok düzenli 28 günde bir oluyorum o yüzden o sonradan gelen akıntı için kafam karıştı sadece... bakalım geri sayım başladı:1rolleyes:

hadı hayırılısı ozaman...bekleyip görelim..eğer incir kürü falan uyguluyorsanda etkılı olmus olabılır ama yumurtlamada....

herşeyin hayılısı arkadasım...

canım geç yumurtlamış olabilirsin,bende de çok geç yumurtlama olabiliyor,ama 27.günde gerçekten çok geç, acaba yumurtlama belirtisimi bende şaşırdım şimdi,dur bakalım ne zaman adet olacaksın,adet olursan o akıntı yumurtlamadan dolayımı anlarsın zaten.

kızlar yoksa akşam mı yapmam gerekiyodu ya
resmen uzamış sarkıyo akıntı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

ooo süper işte yumurtlamışsın gıd gıdak
canım akşam çalışma yapsaydınız eğer yapmadıysanız bu akşam mutlaka yapın,kaçırma çok kıymetli bir belirtidir bu

evet bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum olacak mıyım 7 temmuza az kaldı.

tugbacım nasılsa çalısıyomussunuz gün aşırı olursa olur zaten canım.sıkıntı yapma sakın kendıne....rahat olki olsun

evet canım bende öyle diyorum bız çalışıyoruz gün aşırı rabbım nasip ederse olur etmesse olmaz hayırlı olsun diyorum sadece merakımdan soruyorum tatlım sıkıntı ettigimden degil........

anacım bende yine tık yok,akıntı makıntı yok,incir suyunu da içtim hüpp hüpp,yani gebeliği geçtim,yumurtlama akıntımı görsem,hamile kalmış kadar sevinecem

hihoyyyt

çalısın kaçırmaaaa sakın canım .senınbıldıgım kadarıyla adetın zaten düzenli degıldı oyuzden tarıhe bakmaaaaaa

canım benim kurtajdan önce adetlerim düzenliydi
şimdi düzensizleşti
bakalım bu akşam sıkı sıkı çalışıcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooo süper işte yumurtlamışsın gıd gıdak
canım akşam çalışma yapsaydınız eğer yapmadıysanız bu akşam mutlaka yapın,kaçırma çok kıymetli bir belirtidir bu

sibelam akşam yapmadık canım ya
ondan önceki akşam yaptık
gün aşırı yapıyoruz
ama bu akşam yapsam yine etkili olur herhalde di mi ya

ay kızlar kasıklarımdada felaket ağrım var
ben normalde bu tarz akıntıyı çok nadir görürüm
hadi inşallah incirler işe yaramıştır
bu akşam geç değildir dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…