- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.861
kızlar birşey soracağım bu yumurta akı kıvamındaki akıntıyı bende 3-4gün (27si tahminen) önce gördüm bir kez geldi. ama benim hesaplayıcılara göre yumartlama tarihlerim 16-21 hazirandı şimdi o akıntıyı gördükten sonra ve önceki gün yapmadık o zaman hamilelik şansım azalıyor mu? nasıl oluyor bu yumartlama kafam karıştı. bu arada 16-21 arası çok çalıştık çok... ama ben sonradan mı yumartladım bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
dilaycım eğer adetlerın düzenlıyse canım genelde hesaplayıcılar dogru sonucu verıyo...ama hanı degısıyosa adet tarıhlerın yumurtlama tarıhınde ona göre gecıkmıs olabılır ama yumurtlama tarıhınden 3 gun sonrasına kadar olabılıyo canım
sabinam nasılsın canım hosgeldın .
kıslar şimdi wc yw gittim yumurta akı şeklinde çektikçe uzayan akıntım gelmeye başlamaış
bu gün adetimin 11. günümdeyim yani ben şuan yumurtluyormuyum ya
en son dün değil ondan önceki gün ilişkiye girdik
yani bu akşam yapmam mı gerekiyo benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cevap yazdığın için teşekkür ederim Birperi adetlerim çok düzenli 28 günde bir oluyorum o yüzden o sonradan gelen akıntı için kafam karıştı sadece... bakalım geri sayım başladı:1rolleyes:
kızlar birşey soracağım bu yumurta akı kıvamındaki akıntıyı bende 3-4gün (27si tahminen) önce gördüm bir kez geldi. ama benim hesaplayıcılara göre yumartlama tarihlerim 16-21 hazirandı şimdi o akıntıyı gördükten sonra ve önceki gün yapmadık o zaman hamilelik şansım azalıyor mu? nasıl oluyor bu yumartlama kafam karıştı. bu arada 16-21 arası çok çalıştık çok... ama ben sonradan mı yumartladım bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
kızlar yoksa akşam mı yapmam gerekiyodu ya
resmen uzamış sarkıyo akıntı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
canım geç yumurtlamış olabilirsin,bende de çok geç yumurtlama olabiliyor,ama 27.günde gerçekten çok geç, acaba yumurtlama belirtisimi bende şaşırdım şimdi,dur bakalım ne zaman adet olacaksın,adet olursan o akıntı yumurtlamadan dolayımı anlarsın zaten.
tugbacım nasılsa çalısıyomussunuz gün aşırı olursa olur zaten canım.sıkıntı yapma sakın kendıne....rahat olki olsun
hihoyyyt
çalısın kaçırmaaaa sakın canım .senınbıldıgım kadarıyla adetın zaten düzenli degıldı oyuzden tarıhe bakmaaaaaa
ooo süper işte yumurtlamışsın gıd gıdak
canım akşam çalışma yapsaydınız eğer yapmadıysanız bu akşam mutlaka yapın,kaçırma çok kıymetli bir belirtidir bu
sabianaaaaaaaaaaaaaaa bu gece kesin ama kesin var gucunle calısman lazım guzelimmmmmm