Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sabinacım bence geç değildir tatlım hadi inşallah bu ay olucak bu iş

kızlar ben bu ay belirtilerimi takip etmicem çünkü belirtiler beni yanlış adrese çıkarıyor
hatta beklenen adet tarihimi unutmaya çalışıcam :))
bide 2 günde bir falan değil yumurtlama dönemimde hergün denicem
bu ayki taktiğim bu

harikam

bal tarcın corek otu

ve incir kurlerini cebren ve sadistce uygulatıcam sana kaçarın yok

ve tum tatktiklerimi uygulayacaksın..

ona gore

enrika ben bu ay yumurtlama günlerinde her gün denedim ama şuan için hiç bir belirtim yok gerçi adetime daha 7 gün var.. ama insan ister istemez merakla bekliyor.. önceden senin gibi düşünüyordum adeti falan unutucam herşeyi oluruna bırakıcam ama şimdi günüm yaklaştıkça meraktan çatlıyorum açıkçası :)))

inşallah canım ya inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bu ay inşallah hepimiz hamiş oluruzuz :CüvCüv::CüvCüv:
bencede canım çalış gitsinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sabina umarım bombalar arka arkaya patlar:))

ama benim bu ay için pek umudum yok çünkü gözle görülür hiç bir belirtim yokkk şimdilik.

harikam

bal tarcın corek otu

ve incir kurlerini cebren ve sadistce uygulatıcam sana kaçarın yok

ve tum tatktiklerimi uygulayacaksın..

ona gore

ok esteryacım sözz yapçamm :teytey:

evet dilaycım ya günler yaklaştıkça insan ister istemez stres oluyo
ama tutmayıncada kırmızıları görünce sanki son şansımızmış gibi üzülüyoruz halbuki ne var yani bu ay olmaz diğer ay olur hep hayırlısını istemiyomuyuz
bide belirtilerde çok destekliyo bu düşünceyi
o yüzden bişeylerle oyalanmamız lazım o günler yaklaşınca

iyi yaparsın gülüm...zaten olmuyomu bu iş tövbe tövbeee...olana kadar deneyelim gitsin dimi ama

kaydirigubbakcemile

sabina bu gece arıycam kontrol edicem calısıp calısmadıgını :) :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
koçişi sabırsızlıkla bekliyorum esteryam benim
bu akşam benim için bol bol dua edin olur mu(özelliklede sen hamişlerin duası kabul olurmuş bak ona göre)
bu akşam bu spermler yumoşlarla buluşacak:jeyyar::jeyyar::jeyyar: inşallahdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
başka çaresi yok:roflol::roflol::roflol:

hadi sabinacımmm bu akşam dualarımız senle gerçektennn
bak belinin altına yastık koy ilişkiden sonra yat kalkma tamammı
hatta en etkili poziyonlardanda şaşma sakın

sabina umarım bombalar arka arkaya patlar:))

ama benim bu ay için pek umudum yok çünkü gözle görülür hiç bir belirtim yokkk şimdilik.

inşallah canım:Saruboceq:
ilk sen ardından biz geliriz
canım benim ilk hamişliğimdede pek belirtim yoktu sadece biraz duygusallaşmıştım ve biraz sivilcelenmiştim okadarmafoldumbenmafoldumben
hatta adetim geçtikten 5 gün sonra test yapmıştımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
dediğim gibi hiç belli olmaz bu işler:1no2:
hadi inşallah meleğin tutunmuştur sana :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sen içini ferah tut pozitif ol yeterkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5zemuszemuszemuszemus

hadi sabinacımmm bu akşam dualarımız senle gerçektennn
bak belinin altına yastık koy ilişkiden sonra yat kalkma tamammı
hatta en etkili poziyonlardanda şaşma sakın

sağol canımmmmmmmmŞenizŞeniz
ben zaten her seferinde belimin altına yastık koyup bacaklarıda dikiyorum ama tık yok :roflol::roflol:
canım hangi pozisyonlardan bahsediyosunuz siz ya bana biraz tiyo verin :dance::dance:
normal alt üst yapıyorum ben amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 varsa hamişliği kolaylaştıran başka pozisyon hemen söyleyin akşama uygulamaya geçeyim ben:dance::dance:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

inşallah canım üfff geçmek bilmiyor zaman... yüzümde geçen hafta 2 sivilcem çıkmıştı şimdi geçti yine de umutlanıp adet görünce üzülmek istemiyorum o yüzden kendimi şartlandırmıyorum akışına bıraktım herşeyi ..kendi kendime söz verdim kesinlikle adetten önce idrar testi yapmayacağım...tabii ne kadar uygularım orasını bilmiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…